QUOTE(mamytė23 @ 2009 03 18, 10:25)
O aš trąšų nekeičiu ištisai su Schultso tręšiu ir žydi visos kurias tu išvardinai,kad reikia pakeisti trąšas,ir Cymbas buvo 2 žiedynus jau pradėjęs auginti po vasarojimo lauke,tik mano klaida buvo padaryta ,kad tie žiedkočiai nupuvo
aš nė karto nesu nei vienos kvietkos tręšusi ir žydi visos kaip pasiutusios, taip kad čia kiekvienam skirtingai
QUOTE(Šilingė @ 2009 03 18, 10:33)
Galima pavasarį persodinant dėti vazono apačioje. Paprasčiau su padžiovintu, nes jis ne toks aštrus, šviežią dedant yra kažkiek rizikos padeginti šaknis, nors viskas priklauso nuo laistymo ypatumų

Nėra tai tokia griežta taisyklė

Beje, cymbidiumų augintojai rašo, kad tai apskritai neprivaloma, bet cymbidiumai yra organikos mėgėjai, ir juos galima taip pat mėsuotu vandeniu laistyti
kadangi reik naikinti parazitus apsigyvenusius cimbidi, tai ir persodinti reikes,pasinaudosiu patarimu, bus matyti ar patiks jai tas šudukas ar ne
QUOTE(naujute @ 2009 03 18, 10:33)

ot kokie
o dabar klausimas jums: siandien merkiau savo cimba i vandeni, i kibira kitaip tariant nes jau senai laistytas buvo ir stai iskelus is kibiro randu voriuka, cia turbut jis tuos voratinklius pyne, bet cia baike, o va kitas "gyvunas" toks sarvuotas su 2 usais, tai klausiu cia tas skidamarilis ar koks ten velnias?

niekad as tokiu nemacius ir neturejus savo augintiniuose, bet jis jau negyvas buvo, tai turiu itarima kad ir daigiau ju tam cimbo vazoniuke yra

ar actara padetu?nepakenks ziedams?
taigi ne kartą jau buvo rašyta