Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(jolantaa @ 2011 03 27, 17:43)
si ryta isgeriau valanda anksciau, kaip manot ar nieko blogo? g.gif gal reiketu kuri laika pasisaugoti papildomai? mmm vaikuciu dar tikrai nenoreciau  tongue.gif

svarbiausia, kad laiko svyravimu nebutu didesniu nei 2 valandos mirksiukas.gif nors anotacijose raso, kad papildoma apsauga reikalinga pavelavus isgerti daugiau kaip 12val
tad gali but rami mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicule: 27 kovo 2011 - 17:04
QUOTE(vicule @ 2011 03 27, 15:27)
Sveikos, merginos  smile.gif
Pradejau ir as gerti "Yarina" (ginekologe pakeite, nes pries tai geriau Lindynette bet labai stipriai svyravo nuotaikos) ir turiu pastebeti, kad jos man nelabai patinka - mat labai smarkiai pradejo berti oda, ko anksciau nebudavo  verysad.gif , net kyla minciu sugerus sia pakuote (geriu pirma menesi) pakeisti kitomis, anksciau gertomis tabletemis  g.gif .  Tik va dabar planavau gerti, be pertraukos nes yra siokiu tokiu planu atostogoms, bet gal nieko jei antra pakuote bus kita  g.gif ? Paziurejau, kad stiprumas KT atitinka  ax.gif. Gal esat kuri susidurus su tokia situacija  unsure.gif ?

Sveika smile.gif
Truputi nesupratau, kodel tau atrodo, kad Lindynette ir Yarina sudetis tau vienoda??? g.gif Vienoje Lindynette 30 tabletėje yra 0,03 mg etinilestradiolio ir 0,075 mg gestodeno, o vienoje Yarina tabletėje yra 0,03 mg etinilestradiolio ir 3 mg drospirenono. Tai va.. Manau tiesiog per daug skubotai vertini organizmo reakcija i KT pasikeitima.. Juk net vitaminus sakoma, kad reikia pagerto 2-3 menesius, kad pasijustu poveikis.. tai cia lygiai tas pats.. juolab, kad tu ne pilno menesio dar ju nepagerei... g.gif tikrai nemanau, kad organizmui sveika daryti tokius sokus, kaitaliojant tabletes.. o jei dar nori gerti be pertraukos...tikrai siulyciau pradejus Yarina pagerti bent kelis menesius, kad organizmas priprastu ir galetum pasidaryti tikras isvadas bigsmile.gif o ir spuogeliais juk mus beria ne tik nuo KT.. gal buvo kokiu stresu paskutiniu metu.. ar dar ko..juk priezasciu gali buti daug..
Buk sveika ir geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild @ 2011 03 28, 01:19)
Sveika smile.gif
Truputi nesupratau, kodel tau atrodo, kad Lindynette ir Yarina sudetis tau vienoda??? g.gif Vienoje Lindynette 30 tabletėje yra 0,03 mg etinilestradiolio ir 0,075 mg gestodeno, o vienoje Yarina tabletėje yra 0,03 mg etinilestradiolio ir 3 mg drospirenono. Tai va.. Manau tiesiog per daug skubotai vertini organizmo reakcija i KT pasikeitima.. Juk net vitaminus sakoma, kad reikia pagerto 2-3 menesius, kad pasijustu poveikis.. tai cia lygiai tas pats.. juolab, kad tu ne pilno menesio dar ju nepagerei... g.gif tikrai nemanau, kad organizmui sveika daryti tokius sokus, kaitaliojant tabletes.. o jei dar nori gerti be pertraukos...tikrai siulyciau pradejus Yarina pagerti bent kelis menesius, kad organizmas priprastu ir galetum pasidaryti tikras isvadas bigsmile.gif o ir spuogeliais juk mus beria ne tik nuo KT.. gal buvo kokiu stresu paskutiniu metu.. ar dar ko..juk priezasciu gali buti daug..
Buk sveika ir geru atostogu  4u.gif

labu, aciux uz atsakyma 4u.gif
ziuresiu kaip cia darysiu, gal net nueisiu pas gydytoja pasikonsultuoti ax.gif taip noretusi ir toliau dziaugtis grazia oda rolleyes.gif nes taip dar niekad nebudavo doh.gif
stiprumu, turejau galvoje ziuredama i etinilestradioli blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicule: 28 kovo 2011 - 12:03
QUOTE(vicule @ 2011 03 28, 13:59)
labu, aciux uz atsakyma  4u.gif
ziuresiu kaip cia darysiu, gal net nueisiu pas gydytoja pasikonsultuoti  ax.gif  taip noretusi ir toliau dziaugtis grazia oda  rolleyes.gif nes taip dar niekad nebudavo  doh.gif
stiprumu, turejau galvoje ziuredama i etinilestradioli  blush2.gif

Na jei tie spuogeliai tikrai nepraeina ir esi tikra, kad tai nuo KT.. tikrai nemalonu g.gif
Dar yra tokios Yasminelle su 0,02 mg etinilestradiolio ir 3 mg drospirenono.. Jos dar silpnesnes. Esu pati irgi gerusi ir jauciausi gerai.. ir mano draugems tiko.. tai gal tokias..nu geriau su gydytoja tartis.. tik va jei jau Lindynette netiko.. tai sakyciau bandyti ieskoti kitu.. o ne taikstytis su salutiniu poveikiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild @ 2011 03 30, 23:10)
Na jei tie spuogeliai tikrai nepraeina ir esi tikra, kad tai nuo KT.. tikrai nemalonu g.gif
----
Dar yra tokios Yasminelle su 0,02 mg etinilestradiolio ir 3 mg drospirenono.. Jos dar silpnesnes. Esu pati irgi gerusi ir jauciausi gerai.. ir mano draugems tiko.. tai gal tokias..
----
nu geriau su gydytoja tartis.. tik va jei jau Lindynette netiko.. tai sakyciau bandyti ieskoti kitu.. o ne taikstytis su salutiniu poveikiu..  ax.gif

labux,

Vis tik manau kad jie nuo KT g.gif mat niekas nepasikeite, tik jie. O seniau taaaaaip odos tikrai nebere schmoll.gif
----
esu gerus Lindinette 20 ir jie po kiek laiko tapo per silpni, teko stiprinti iki 30 blush2.gif tad nemanau, kad yasminelle butu iseitis, mat ginekologe minejo, kad jie bus per silpni unsure.gif
----
tai ir bandysiu, mat pirmiausiai noris jaustis gerai 4u.gif o ne su ivairiais salutiniais taikytis cool.gif
Atsakyti
mamo klausimas tikriausiai nuskambes kvailai, bet kuo pasireiskia kontraceptiniu per mazas stiprumas, kaip zinoti kad jos per silpnos? Kokie simptomai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaa @ 2011 03 31, 14:38)
mamo klausimas tikriausiai nuskambes kvailai, bet kuo pasireiskia kontraceptiniu per mazas stiprumas, kaip zinoti kad jos per silpnos? Kokie simptomai? smile.gif

Sveika,

na man ginekologe stipresnius paskyre, kai pradejau skustis kad nesugerus pilnos pakuotes KT atsirasdavo tepliojimai, kraujavimai kurie turedavo buti per "laisva" savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2011 04 02, 08:21)
Sveika,

na man ginekologe stipresnius paskyre, kai pradejau skustis kad nesugerus pilnos pakuotes KT atsirasdavo tepliojimai, kraujavimai kurie turedavo buti per "laisva" savaite  ax.gif

o tai jeigu man kraujavimas prasideda visada tik 4 diena,tai gal per stiprios?nes raso,kad turi but 2-3.
Atsakyti
Sveiki mamytes 4u.gif
Man ginekologe pasiule kotraceptinios tabletes Etindros 0,03 mg/3 mg plėvele dengtos tabletės Etinilestradiolis/Drospirenonas .
Sake kad cia analogas(kopija) Yarinos poveikis kaip ir Yarinos ,o kainuoja zimei pigiau - Norfos vaistinei su nuolaida nuo 14-15 val apie 32lt iseina.
Ka manot apie tai ,gal pabandit, kas vartuojat Etindros? ax.gif
Atsakyti
O mano įspūdžiai apie Yarina nekokie. Pykinimas tęsėsi daugiau nei mėnesį kas naktį, o kartais vos išgėrus, po 5 minučių ją išvemdavau tik šiek tiek aptirpusią.
Nežinau kodėl ginekologė ją išrašė, o vėliau nepakeitė, jei matė, kad netinka ji mano organizmui.. Sakė išrašys Jaz, bet.. Nebeprireikė.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Castalie @ 2011 04 08, 13:00)
Sveiki mamytes 4u.gif
Man ginekologe pasiule kotraceptinios tabletes Etindros 0,03 mg/3 mg plėvele dengtos tabletės Etinilestradiolis/Drospirenonas .
Sake kad cia analogas(kopija) Yarinos  poveikis kaip ir Yarinos ,o kainuoja zimei pigiau - Norfos vaistinei su nuolaida nuo 14-15 val apie 32lt iseina.
Ka manot apie tai ,gal pabandit, kas vartuojat Etindros? ax.gif

manau bus tas pats, aisku pabandyk
Atsakyti
Sveikutes,

As Yarina vartoju jau daug metu ir tikrai negaliu skustis. Viskas lyg normaliai, gal pradzioje buvo pykinimas, bet po keliu men viskas susinormalizavo.
O beje, kiekvienas organizmas priima vaistus labai skirtingai. Vienoms tinka kitoms ne. smile.gif
Atsakyti