Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

esu išlaidi bet paskutiniu laiku pradedu pagalvoti ar man to daikto reikia, būdavo prisiperki visokio šlamšto o dabar kažkaip perku brangesnius ir geresnius , tai tie rūbai ir daiktai mielesni, bet vistiek nieko neina sutaupyti ax.gif
Atsakyti
nu kaip sakant kaip s.. taip neitiksi tam zmogui, niekada nera gerai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na as tai ir esugan islaidi ,nes pastoviai isleidziu vos ne iki pakutinio cento,o po to jau pergyvenu kaip cia reiks pratraukt............
Atsakyti
esu ganetinai islaidi, taciau turedama tiksla galiu ir susitaupyti ax.gif
Atsakyti

Esu neišlaidi, kuo daugiau užsirbu, tuo labiau galvoju kur išleiti pinigus. Atsiranda galimybės taupyti rimtesniems pirkiniams pav. būstui.
Atsakyti
Buvau labai išlaidi...Dabar dėl to gailiuosi doh.gif
Atsakyti
Buvau islaidi, gal dar ir esu, bet pradedu galvoti, kad reikai pradeti taupyti ax.gif
Atsakyti
Ir as tai pat... drinks_cheers.gif
QUOTE('Rovena' @ 2010 01 28, 21:44)
Buvau islaidi, gal dar ir esu, bet pradedu galvoti, kad reikai pradeti taupyti  ax.gif

Atsakyti
Stengiuosi buti taupi, bet kartais uzeina silpnumo akimirkos paislaidauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2010 01 29, 14:09)
Stengiuosi buti taupi, bet kartais uzeina silpnumo akimirkos paislaidauti  ax.gif

manau pas dauguma tokios akimirkos yra biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip būdavau ta, kuri anksčiau neskaičiuodavo pinigėlių.....o dabar....viskas visai kitaip....viską skaičiuoju, o ir išlaidumo nebeliko, anksčiau tai buvau gan išlaidi, pirkdavau daug ką, bele pirkti doh.gif Dabar labai daug ko tenka atsisakyti ir tikrai pagalvoti, ar reikia vienokio daikto ar kitokio.... verysad.gif Bet taupyti vistiek neišmokstu doh.gif niekaip neišeina....galbūt dėl to, kad realiai ir nėra iš ko....
Atsakyti
oj jau as kokia islaidi doh.gif neduok dieve be vyro i parduotuve nueisiu blush2.gif tai visus pinigus ir isleisiu doh.gif
seip anksciau atsidedavau po truputuka, bet kaledos ir naujieji visas santaupas islave verysad.gif
Atsakyti