Ir as gal koki menesiuka naudoju ta bio oil aliejuka. Siaip is esmes visai neblogas tas aliejukas
striju, kol kas nera
ir siaip visai normaliai jis ant kuno tepasi... ir kvapas man patinka 
o jis tik nuo striju, ar ir celiulita biski panaikina?
Ir as sito stebuklo uzsisakiau
, norejau paklausti kiek kartu per diena tepat?
QUOTE(davile @ 2009 06 03, 15:10)
Jis ne tik nuo striju
QUOTE(jolocka @ 2009 06 05, 11:18)
As tepuosi du kartus, na bent jau stengiuosi
Bet jei tepciau visa kuna ar didesnius kuno plotus, tai tikriausiai tik viena karta prisiruosciau
Aš šiuo metu
penktas mėnuo, naudoju nuo 12 savaičių, ir kol kas nepastebėjau naujų strijų nei ant krūtinės, nei ant pilvuko. O tepu šias vietas: pilvukas, strėnos ir sėdmenys, šlaunys, rankos nuo peties iki alkūnės - ten, kur man užsideda papildomi kilogramai, ir kur gali oda greitai sutrūkinėti. Vieną buteliuką beveik sunaudojau - iki šiol naudojau vieną kartą per dieną, bet pilvukas pradėjo sparčiau augti, todėl naudosiu ryte ir vakare. Aš asmeniškai šiuo aliejuku kol kas labai patenkinta
Na, kur as anksciau buvau!! Tiek striju atsirado po nestumo ir ant pilvo, ir ant krutines! Ir dar kokiu!
Jau 2m mano leliui, o as tik db susirupinau savo oda!
Viena pazistama patare nusipirkti Bio-oil! Uzsisakiau per interneta! Ir jau sian gavau
Pradedu tepliotis!!!!!
Jeigu kam idomu ikeliu ta puslapiuka, kur pirkau Bio-oil! Pigiau nei parduotuvei visu 10E(cia airijoje). Ir siaip cia rasite daug naudingu dalykeliu pigiau nei parduotuvei!
http://www.feeluniqu...a...l?s=&sb=324
Viena pazistama patare nusipirkti Bio-oil! Uzsisakiau per interneta! Ir jau sian gavau
Jeigu kam idomu ikeliu ta puslapiuka, kur pirkau Bio-oil! Pigiau nei parduotuvei visu 10E(cia airijoje). Ir siaip cia rasite daug naudingu dalykeliu pigiau nei parduotuvei!
man ir drauge parekomendavo,tai siandien nusipirkau
tikiuosi kad pades nes jau puola mane strijos
pasipasakosiu ir as, nestumo metu naudojau si aliejuka (gyvenau Skotijoje, tad nebuvo sunku nusipirkti) tepiausi labai saziningai du kartus per diena ryte vakare, bet strijos atsirado zinoma gal jeigu buciau nenaudojusi butu dar daugiau tu bjaurybiu bet ir dabar ju nemazai turiu, tai galiu pasakyti, kad stebuklu nepadare
PS: nenoriu, kad suprastumet kaip antireklama, jokiu budu man to nereikia, nuosirdziai aprasiau savo situacija
PS: nenoriu, kad suprastumet kaip antireklama, jokiu budu man to nereikia, nuosirdziai aprasiau savo situacija
Bio Oil naudojimas ant randų :
Po operacijos, prieš žaizdom pradedabt gyti.

Žaizdos užgijo, prieš tepant Bio Oil.

Beveik po 7mėn. naudojimo Bio Oil.
Po operacijos, prieš žaizdom pradedabt gyti.

Žaizdos užgijo, prieš tepant Bio Oil.

Beveik po 7mėn. naudojimo Bio Oil.
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 06 29, 17:59)
Na, kur as anksciau buvau!! Tiek striju atsirado po nestumo ir ant pilvo, ir ant krutines! Ir dar kokiu!
Jau 2m mano leliui, o as tik db susirupinau savo oda!
Pradedu tepliotis!!!!!
http://www.feeluniqu...a...l?s=&sb=324
Kiek suprantu, tai čia siuntimas į LT nemokamas. Ar tikrai?
QUOTE(tura @ 2009 07 05, 11:32)
Kiek suprantu, tai čia siuntimas į LT nemokamas. Ar tikrai?
Man siunte i Airija. E-mailu atejus saskaitai buvo parodyti tik pinigai uz produkta, jokiu kitu islaidu!
I Europa delivery free. Tai reiskia i LT irgi butu nemokamai!
http://www.chemistdi...0ml_1_6441.html
Tai kad čia dar pigiau nei anksčiau minėtam puslapy
Pas mano vyrą žiaurios strijos yra, tai jis prieš mėnesį su trupučiu pradėjo tepliotis Bio Oil'iu, tai žinokit pašviesėjo kažkiek tikrai, nors tepasi tik vieną kartą per dieną, o rekomenduojama tep 2 kartus per dieną mažiausiai 3 mėnesius, jau 200 ml buteliukas į pabaigą reikės užsisakinėt dar
Tai kad čia dar pigiau nei anksčiau minėtam puslapy
Pas mano vyrą žiaurios strijos yra, tai jis prieš mėnesį su trupučiu pradėjo tepliotis Bio Oil'iu, tai žinokit pašviesėjo kažkiek tikrai, nors tepasi tik vieną kartą per dieną, o rekomenduojama tep 2 kartus per dieną mažiausiai 3 mėnesius, jau 200 ml buteliukas į pabaigą reikės užsisakinėt dar