Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(Malena30 @ 2009 04 03, 10:32)
Mano, nuomone, tai Tau "mikrodembrazija" tikrai netinka. Ją galima naudoti tik tada, kaip nėra nei vieno spuogučio ant veido. Tad siūlyčiau jos nebenaudoti iki tol kol turėsi bent vieną spuogą. Esmė tame, kad Tu naudodama "mikrodembraziją" pastoviai "pasėji" vis naujų spuogų ir taip gali niekada jų neatsikratyti.

tikrai taip, turint pulingu spuogu jos negalima naudoti. O ir seip ivertinti reiktu tai kad nestumas - hormonu pusiausvyra sutrinka, ir pakinta, ir galbut tavo organizmas butent taip ir reaguoja, berimu. Geriau panaudok ACNE serija toms vietoms, kuriose yra spuogu negraziu, jis vistiek gydo.
Atsakyti
Sveikutes,noreciau paklausti apie anticeliulitini rinkinuka,kaip jis veikia ir kiek reikia laiko naudoti ,kad matytusi rezultatas?Kuriam laikui mazdaug uztenka to rinkinuko? g.gif Noretusi pavasariui padailinti kojytes blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 04 03, 10:44)
Sveikutes,noreciau paklausti apie anticeliulitini rinkinuka,kaip jis veikia ir kiek reikia laiko naudoti ,kad matytusi rezultatas?Kuriam laikui mazdaug uztenka to rinkinuko? g.gif Noretusi pavasariui padailinti kojytes blush2.gif

Sveika,

Kaip ir bet kuris anti celiulitinis rinkinys sitas stebuklo vien tepant nepadarys, tokie kremai ir rinkiniai geriausiai veikia kartu su anti celulitiniu masazu. smile.gif
Uzteks tikra ilgam, nes visos MK priemones yra skalsios, ir ju tikrai uztenka nuo 6 men iki metu netgi. smile.gif
Atsakyti
Reikia butinai sportuoti jei nori, kad veiktu smile.gif
Nes jei tepsi ir manysi, kad tau isnyks... taip tik reklamose buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 03, 10:55)
Reikia butinai sportuoti jei nori, kad veiktu smile.gif
Nes jei tepsi ir manysi, kad tau isnyks... taip tik reklamose buna smile.gif

Pataisysiu Cucumi, taip tik fotoshopas gali cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 03, 10:48)
Sveika,

Kaip ir bet kuris anti celiulitinis rinkinys sitas stebuklo vien tepant nepadarys, tokie kremai ir rinkiniai geriausiai veikia kartu su anti celulitiniu masazu. smile.gif
Uzteks tikra ilgam, nes visos MK priemones yra skalsios, ir ju tikrai uztenka nuo 6 men iki metu netgi. smile.gif

Anticeliulitinio kremo uztenka trumpiau nei veido prieziuros,vis delto kokia veido apimtis,ir kokia kuno.Man asmeniskai anticeliulitinio gelio uzteko 2 men.,o dieninio stangrinamojo kremo 3men.Jei neklistu pagal kompanijos paskaiciavimus ,anticeliulitinio rinkinuko uztenka 2-3 men.
Papildyta:
QUOTE(Malena30 @ 2009 04 03, 10:32)
Mano, nuomone, tai Tau "mikrodembrazija" tikrai netinka. Ją galima naudoti tik tada, kaip nėra nei vieno spuogučio ant veido. Tad siūlyčiau jos nebenaudoti iki tol kol turėsi bent vieną spuogą. Esmė tame, kad Tu naudodama "mikrodembraziją" pastoviai "pasėji" vis naujų spuogų ir taip gali niekada jų neatsikratyti.

Mikrodermobrazija negalima naudoti ,jei tie spuogeliai atviri,atvira zaizdele.bet...jei jie vidiniai ir nera atviri,tikrai galima.Bet kokiu atveju riebi /misri odele yra linkusi spuoguotis,ir kad nebutu nei vieno spuogo,mazai pas ka taip.
Zinoma gali bandyti kitas priemones vietoj mikrodermobrazijos,turim dar ir kaukiu ir Aqne linija,kuri padeda spuogelius uzgyditi.
Atsakyti
Kaip mane nervina...
Mane tai beria kazkokiais elerginiais plemukais...
Maniau, gal MK pades, bet ziuriu nelabai kas man ir tegereja...

Kazkada dariausi kam elergiska esu, gal reikia dabar issitirt chemines medziagas... Bendradarbis tyres tai sake 100lt testukas...
Bet jam ten labai baisiai beria ir visai kitaip, kuna jam..
o Man tik veiduka ir tokias raudonais plemukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 03, 12:04)
Anticeliulitinio kremo uztenka trumpiau nei veido prieziuros,vis delto kokia veido apimtis,ir kokia kuno.Man asmeniskai anticeliulitinio gelio uzteko 2 men.,o dieninio stangrinamojo kremo 3men.Jei neklistu pagal kompanijos paskaiciavimus ,anticeliulitinio rinkinuko uztenka 2-3 men.

Tai dar labai priklauso kuriose kuno vietose yra celiulito, jei tik ant slaunu, tai apimtys tikrai nera dideles tada smile.gif O jei zymiai daugiau kuno vietu, tai faktas kad uzteks gan trumpam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 04 03, 12:25)
Tai dar labai priklauso kuriose kuno vietose yra celiulito, jei tik ant slaunu, tai apimtys tikrai nera dideles tada smile.gif O jei zymiai daugiau kuno vietu, tai faktas kad uzteks gan trumpam laikui smile.gif

As asmeniskai tepiau po gimdymo su naktiniu,tik pilvo sriti ir sedmenis,o su dieniniu stangrinamuoju tepu visa kuna,ne vien tam kad sumazintu celiulita,bet tam kad oda stangrintu o dar ir tam kad drekintu kuna smile.gif
Atsakyti
As pries tris dienas irgi pradejau anticeliulitini rinkinuka naudot ax.gif . Pirmas ispudis - ziauriai svelnute oda, kaip po gero pilingo thumbup.gif . Aisku, vien juo nesitikiu pasiekt norimu rezultatu, todel ir pasportuot bandau, ir i skrandi nebemetu kas pakliuva blush2.gif . Sako, norint maximaliu rezultatu pasiekt (bent jau to, ka gali duot kremas) reikia ji naudot maziausiai tris menesius... Tai dabar saziningai ryte ir vakare tepliojuos rolleyes.gif . Del kiekio tai sunku kazka pasakyt, bet kadangi mano oda sausa, tai geriasi labai greitai, todel nemazai kremuko reikia.... g.gif Bandysiu dar paprastu riebesniu pasitept.
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 04 03, 12:04)
Papildyta:

Mikrodermobrazija negalima naudoti ,jei tie spuogeliai atviri,atvira zaizdele.bet...jei jie vidiniai ir nera atviri,tikrai galima.Bet kokiu atveju riebi /misri odele yra linkusi spuoguotis,ir kad nebutu nei vieno spuogo,mazai pas ka taip.
Zinoma gali bandyti kitas priemones vietoj mikrodermobrazijos,turim dar ir kaukiu ir Aqne linija,kuri padeda spuogelius uzgyditi.

Aš visvien manau, kad šiuo atveju "mikrodembrazija" tikrai netinka. Juk jei "spuogai skausmingi", tai yra ir uždegimas, o "mikrodembrazija" stipriai šveičia. Aš siūlyčiau ant tų spuogų dėti 3 Formulės kaukę ir pasausinti 3 Formulės toniku.
Atsakyti
Na tai ar jau ruošiatės morališkai kelionei biggrin.gif Tigriuke, tau išvis neapsimoka eit miegot biggrin.gif
Atsakyti