QUOTE(Tigriukee @ 2009 05 09, 23:34)
:Pasakimas,kad man siuo metu nieko nereikia ir visko turiu.....manau nera visai tinkamas, moterys kuo daugiau turi,tuo daugiau joms reikia.Siuliciau ,paaiskinti taip kaip mums

,kad sau negali leisti kas menesi po 200-300 lt issigyti kosmetikai.
as nemanau kad nera tinkamas toks pasakymas nes as neprivalau kas menesi uzsisakineti, bet to nusipirkau veidui visa rinkinuka TW, beje ji man ir pasiule pati, po to kunui, dabr vel uzsisakiau kita krema, kauke, kunui ir tikrai man siuo metu uztenka, dar dekoratyvines paemiau, o kaip ikyriai siulo tai ir pasakai tiesiai sviesiai kad man si menesi nieko nereikia. ne vienam menesiui gi... buvau jos kliente, o dabar pati galiu uzsisakyti, nors kazkaip keista man kad neturiu as to prisijungimo kodo ir sutarties 2 egzempliorius turetu buti pas mane, bet...
kilo net tokia mintis tai gal as ne konsultante, gal ji uzsako kaip sau, bet vel kokia jai is to nauda... kaip perki internetu tai matosi uzsakymai o cia, juk i pusmeti butinai turi apsipirkti nors karta, tai kaip cia gaunasi as neperku? na nesuprantu visiskai nieko pirmadieni nueisiu ir paklausiu kame eikalas, kad noriu pati uzsiskaineti, kad kodas reikalingas. nes jau visai nieko nesuprantu.