Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY

QUOTE(Eglutee @ 2009 05 10, 14:00)
sveikos,

i ka tureciau kreiptis noredama tapti konsultante? kiek tai kainuoja? kokios salygos?

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2009 05 09, 23:11)
Kadangi as uzsirasiau tik del saves tai nelabai ir zinojau kad galima uzsisakyt kitaip, nes kaip su ja kalbejom sake ji taiko nuolaidas.

Idomiai kazkaip cia tau g.gif , Nuolaidu direktores netaiko, juk viska pacios internetu uzsisakom ir nuolaida automatiskai taikoma. Kazkas ne taip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 05 09, 23:36)
Aš ( kaip ir visos) užsiregistravau, gavau prie MK puslapio prisijungimo slaptažodžius ir pati ten viska ko man reikia ir kiek man reikia užsakinėju. Pati padarau pavedimą , o vėliau nuvažiuoju pasiimt pas kurjerę prekių.

o as vis dar neturiu prisijungimo duomenu schmoll.gif Klausiau konsultantes kada juos gausiu, bet ji sake, kad jai specialiai reikia vaziuot i Kauna, is direktores juos gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 05 12, 00:16)
o as vis dar neturiu prisijungimo duomenu schmoll.gif Klausiau konsultantes kada juos gausiu, bet ji sake, kad jai specialiai reikia vaziuot i Kauna, is direktores juos gaut g.gif

nu čia dabar doh.gif duomenys tai tavo kaip konsultantės numeris ir slaptažodis, kurį nurodei sutartyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 05 11, 23:16)
o as vis dar neturiu prisijungimo duomenu schmoll.gif

Na tikrai detektyvinė istorija g.gif Viena žinute aukščiau jau parašė, kad slaptažodis turi būti sutartyje, o demonstruotojos nr gali pasižiūrėti sąskaitose. Aišku, jei gauni tas sąskaitas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 05 12, 09:58)
Na tikrai detektyvinė istorija g.gif Viena žinute aukščiau jau parašė, kad slaptažodis turi būti sutartyje, o demonstruotojos nr gali pasižiūrėti sąskaitose. Aišku, jei gauni tas sąskaitas blink.gif

tikrai taip, atsiimdami siuntinuka gauni toki lapa, tai jame pasiziurek numeriuka konsultantes, o slaptazodi pati irasei i sutarti. Turetum viska rasti, o kad reikia vaziuoti i Kauna, cia jau absurdas, negi telefonu negali pasakyt koks tas tavo numeriukas?
Kas cia per direktore tokia gudra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 05 12, 00:16)

Kažkokia nesamonė schmoll.gif . taip neturi būt. O kokiam čia mieste taip vyksta?
Atsakyti
Ieškau MK konsultantės Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2009 05 12, 14:22)
Ieškau MK konsultantės Vilniuje  4u.gif

Atsakiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 05 11, 21:21)
Idomiai kazkaip cia tau g.gif , Nuolaidu direktores netaiko, juk viska pacios internetu uzsisakom ir nuolaida automatiskai taikoma. Kazkas ne taip  cia g.gif

ji man taip kai uzsisakiau sake kad ateini ar paskambini jai, ar ji ir uzsisakai. as prisijungimo kodo tai pat neturiu, ir antro sutarties varianto neturiu. sake ji sius abu kazkur, ir vienas man bus bet taip ir tylu reiks klaust.
keista koks jai tikslas kai as pas eisiu uzsisakineti... ir ko ji taip skambinejo, kalusinejo kada uzsisakysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 12 gegužės 2009 - 19:49
QUOTE(Solemn still @ 2009 05 12, 19:47)
ji man taip kai uzsisakiau sake kad ateini ar paskambini jai, ar ji ir uzsisakai. as prisijungimo kodo tai pat neturiu, ir antro sutarties varianto neturiu. sake ji sius abu kazkur, ir vienas man bus bet taip ir tylu reiks klaust.
keista koks jai tikslas kai as pas eisiu uzsisakineti... ir ko ji taip skambinejo, kalusinejo kada uzsisakysiu g.gif

Vienu žodžiu prekių užsakymo situaciją tau jau išdėstėm.
Turi turėt konsultantės nr ir slaptažodį. Pati darai užsakymus , pati pervedi į kompanijos sąskaitą ir pati esi sau šeimininkė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 12 gegužės 2009 - 19:55
QUOTE(Tigriukee @ 2009 05 09, 23:34)
:Pasakimas,kad man siuo metu nieko nereikia ir visko turiu.....manau nera visai tinkamas, moterys kuo daugiau turi,tuo daugiau joms reikia.Siuliciau ,paaiskinti taip kaip mums  smile.gif ,kad sau negali leisti kas menesi po 200-300 lt issigyti kosmetikai.

as nemanau kad nera tinkamas toks pasakymas nes as neprivalau kas menesi uzsisakineti, bet to nusipirkau veidui visa rinkinuka TW, beje ji man ir pasiule pati, po to kunui, dabr vel uzsisakiau kita krema, kauke, kunui ir tikrai man siuo metu uztenka, dar dekoratyvines paemiau, o kaip ikyriai siulo tai ir pasakai tiesiai sviesiai kad man si menesi nieko nereikia. ne vienam menesiui gi... buvau jos kliente, o dabar pati galiu uzsisakyti, nors kazkaip keista man kad neturiu as to prisijungimo kodo ir sutarties 2 egzempliorius turetu buti pas mane, bet...
kilo net tokia mintis tai gal as ne konsultante, gal ji uzsako kaip sau, bet vel kokia jai is to nauda... kaip perki internetu tai matosi uzsakymai o cia, juk i pusmeti butinai turi apsipirkti nors karta, tai kaip cia gaunasi as neperku? na nesuprantu visiskai nieko pirmadieni nueisiu ir paklausiu kame eikalas, kad noriu pati uzsiskaineti, kad kodas reikalingas. nes jau visai nieko nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 12 gegužės 2009 - 20:04