Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 26, 13:59)
o aš taip susipažinau...
...

thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi manau, kad thumbup.gif , tik šį kartą apie vyrą, ne apie televizorių.........
Atsakyti
Na as tai susipazinau pirtyje su savuoju ax.gif tongue.gif Sventem klasioko birthday.gif Mano buvusi klasioke atvaziavo su visai neblogu sunglasses2.gif na ji atvaziavo, o as isvaziavau su juo blush2.gif ax.gif Sazine manes negrauzia, nes jie nedraugavo bigsmile.gif
Atsakyti
gal ir ziauriai nuskambes, bet klube, ir visai netycia, drauge susipazino su vyru ir jie abu turejo prielipas t.y. drauge mane, o tas vyras maniski. tai kaip ir neturejom kur dingt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2006 05 12, 14:53)
gal ir ziauriai nuskambes, bet klube, ir visai netycia, drauge susipazino su vyru  ir jie abu  turejo prielipas t.y. drauge mane, o tas vyras maniski. tai kaip ir neturejom kur dingt  thumbup.gif

Na juk ir i klubus vaiksto neblogi zmones (vyrukai) ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Bedugne patikėk išprotėtum tu su tokiu vyru. Ir vopsce tau vyro ar brolio , tėvo ir biesai žino dar ko noris ? Į kur tas pasaulis ritas . Pavyzdžiui aš turiu ir brolį ir sese , ir mama ir svogerka, man tereikia moters kurią mylėčiau ir kuri mylėtų mane .
Atsakyti
Sveikos mamytes, as issiskyrusi jau 3 metai, o su dabartiniu vyru susipazinau;)), darbe... kai issiskyriau, pradejo man rodyti demesi, sake, kad jau seniai aki buvo "padejes'', tai va ir mes jau 2 metai kaip kartu wub.gif , ir esu tokia laiminga, kaip niekada nebuvau, jauciuosi mylima ir as ir mano (dabar jau musu) dukryte
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2006 05 19, 12:15)
Sveikos mamytes, as issiskyrusi jau 3 metai, o su dabartiniu vyru susipazinau;)), darbe... kai issiskyriau, pradejo man rodyti demesi, sake, kad jau seniai aki buvo "padejes'', tai va ir mes jau 2 metai kaip kartu  wub.gif , ir esu tokia laiminga, kaip niekada nebuvau, jauciuosi mylima ir as ir mano (dabar jau musu) dukryte

thumbup.gif DAUG TIKROS LAIMES 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš savo brangiausiąjį sutikau autoservise wub.gif ax.gif . Beje, būtent pas jį man liepė važiuot mano ex-vyrelis, nes jie buvo klasiokai tongue.gif . Taip ir prisitaisiau mašiną wub.gif .
Atsakyti
Darbe. ax.gif
Po to abu is jo isejome.Vyras rado daug geresni,o as -auginti leliuko.
Atsakyti
A as saviski radau internete lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O toms, kurios nelaimingos su antru vyru pasisakyt galima? smile.gif
As irgi sutikau internete ir nemanau, kad tai bloga vieta susipazinti. Tik sitas zmogus butu mane taip pat apgaves ar internete susipazinus, ar darbe, ar gatve, ar klube. Deja...
Atsakyti