Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(Mamaitukas @ 2009 04 28, 13:14)
o as siandien buvau gariunuose, tai tik pas viena buvo x-lander 09 m. prase 1600 lt. smile.gif

o kurioj vietoj matei? nes mes buvom sestadieni nemaciau kad kas prekiautu x-landeriais.
bet parduotuvej jie db 1529 kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2009 04 29, 13:22)
o kurioj vietoj matei? nes mes buvom sestadieni nemaciau kad kas prekiautu x-landeriais.

Nu bet j kaina palyginus su kokybe, tai nesveikai uzlausta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutao (sigita) @ 2009 04 29, 14:34)
Nu bet j kaina palyginus su  kokybe, tai nesveikai uzlausta  doh.gif

tai kad ir kitu vezimu kainos uzlenktos
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 04 29, 14:18)
tai kad ir kitu vezimu kainos uzlenktos

Na as turiu omeny X-landery,kadangi pati domejausi siuo modeliu,skaitaliojau informacija,pati ciupinejau,snekejau su zmonem kurie ji turi,tai nuomone tokia: kokybe neatitinka kainos,nes tuzinas adapteriu kuriuos reikia vos ne su savim pastoviai nesiotis kad pakeist ta ar ana dali,traska vaziuokle,sunkus,transformuojasi gana sunkiai,na cia gal iprast reikia,kad ikist i maza masinos bagazine reikia ratus nuiminet...siaip tai aisku kiekviena renkasi pagal savo norus ir galimybes...as sutinku moket brangiai,bet kad ir kokybe ta kaina atitiktu,del to pradejau dometis vokiskais vezimeliais.
Atsakyti
QUOTE(rutao (sigita) @ 2009 04 29, 16:23)
Na as turiu omeny X-landery,kadangi pati domejausi siuo modeliu,skaitaliojau informacija,pati ciupinejau,snekejau su zmonem kurie ji turi,tai nuomone tokia: kokybe neatitinka kainos,nes tuzinas adapteriu kuriuos reikia vos ne su savim pastoviai nesiotis kad pakeist ta ar ana dali,traska vaziuokle,sunkus,transformuojasi gana sunkiai,na cia gal iprast reikia,kad ikist i maza masinos bagazine reikia ratus nuiminet...siaip tai aisku kiekviena renkasi pagal savo norus ir galimybes...as sutinku moket brangiai,bet kad ir kokybe ta kaina atitiktu,del to pradejau dometis vokiskais vezimeliais.

Naudojames juo 1 m. ir 7 men. ir mums niekas netraska ir nebarska. Butent si vezimeli noreciau priskirti prie netraskanciu. Del adapteriu - sutinku. Galetu buti vienas lopsiui ir kedutei.
Atsakyti
nu mes dar neilgai naudojam,nepilnai 4 men,bet kiekviena diena,ir per sniegus ziema varinejom.ir kiekviena diena vaziuokle lankstau,tai jokiu tarskesiu negirdet,kaip tik vaziuokle man tokia patikima atrodo.
o del adapteriu tai galetu but vieni,bet kad jie labai lengvai pasikeicia smile.gif

mano vyras juokauja kad sis vezimelis bezdzionem tiktu,nes viskas labai paprasta kaip du kart du,per daug mastyt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mumis jis dar nenaudojamas stovi, bet ir as nesuprantu, kaip ten gali reiketi kazkokiu dideliu pastangu suprasti kazkam... Viskas ten paparasta... smile.gif As kelis kartu spameginau apti viska desi sudeti pakeisti, tai man po tu keliu kartu viskas lengvai iseina... smile.gif O siaip kiek ziurinejom vezimelius tai jie man visi ne is lengvuju... smile.gif Yra dar ir sunkesniu... Pvz mano drauge isigijo toki kuris sveria apie 20kg... va ten tai jau mnau tikrai sunku... biggrin.gif rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2009 04 29, 16:16)
O siaip kiek ziurinejom vezimelius tai jie man visi ne is lengvuju... smile.gif Yra dar ir sunkesniu... Pvz mano drauge isigijo toki kuris sveria apie 20kg... va ten tai jau mnau tikrai sunku... biggrin.gif rolleyes.gif  doh.gif

Tai turbut ne visus isziurinejot biggrin.gif

Na nereikia pult i krastutinumus rolleyes.gif 20kg vezima perka turbut tos kuriom neaktualu svoris,kurios pacios netampo,ar gyvena nuosavam name,pas mane situacija tokia kad visas vezimo tusimas bus ant mano peciu, nes gyvenam 5 aukste be lifto,vyras kiekviena diena dirba ir statomes nama,taip kad jo nebuna nuo ryto iki vakaro...kaip ir sakiau kiekvienai reikalingi skirtingi poreikia,vienoms toks tinka, kitom ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2009 04 29, 14:22)

as dabar tiksliai nepasakysiu kokioj vietoj... tiesiog ejau ir klausinejau ar turi. tuo metu tik vieni turejo, bet pasake, kad i ekspozicija nededa. g.gif tikrai nebeklausinejau kas, kur ir kodel. tik padave vizitke, jei reiks - atves.
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 04 28, 07:57)
siaip kas liecia sunkuma tai jis tikrai nelengvas,o jei nesioti ji i koki 3 auksta reikia tai tada jau sudetinga.

nešiojau visus metus kol užkniso biggrin.gif

QUOTE(ewelina @ 2009 04 28, 08:28)
kai pagalvoji kad kasdien taip zaisti reikia tai tikiu kad pradeda erzinti,  mano masina ir maza bet mes i bagazine telpam,tai ratu nuimti nereikia,bet jei reiketu taip dalim isrinkti tai tikiu kad ir uzknistu  g.gif

į bagažinę tilpo be problemų, bet vis tiek sunku jį ten įkelti...
QUOTE(vasarė @ 2009 04 28, 09:29)
pas mane 4
i apacia nesu visa vezima (lopsys+ratai), paskui atsinesu vaika
i virsu nesu vaika su lopsiu, paksui griztu ratu. kai visa kita  thumbup.gif , tai i sia "problema" stengiuos nesigilinti  cool.gif

aš irgi taip dariau, kol vaikas nepradėjo judėti (ropoti, vaikščioti). Nebegaliu palikti jo vieno namie, labai jau nerimauja, tai tuos ratus tekdavo nerakinamoj laiptinėj palikti.

Šiaip labai geras vežimas, važiuoklė tvirta, per metus laiko jokių problemų neturėjom. Vienas trūkumas, kad sunkus, bet iš universalo nėra ko ir tikėtis...
Dabar jau išketėm X-Landerį skėtuką. Ko gero dar ilgai jo gailėsiu, ypač žiemą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutao (sigita) @ 2009 04 29, 15:23)

Mano kaip sio vezimo naudotojos nuomonė:

* kokybė tikrai atitinka kaina
* adapteriai tik dveji (na nera vienų universalių, bet nebėda)- keliauja su mumis pirkiniu krepsy valgyt nepraso biggrin.gif veziojami. Jokiu problemu nematau - pasikeicia lengvai. Taip kad tikrai ne tuzinas.
* Vaziuokle netraska ir kaip tik vezimas juda taip tyliai ir minkstai kad thumbup.gif
* susilanksto ir issilanksto be uzsikirtimu ir kitu problemu.
* kad ratai nusiima, tai thumbup.gif Ne visu bagazines didziules ir tai didelis pliusas. Maciau firminiu vezimu, kuriu ratai nenusiima, ir va tada tai manau beda
* Del svorio nesiginciju, bet ne X vieno si problema.

Intensyviai naudojam tiek lopsi tiek kedute - esame 100 proc patenkinti pirkiniu ir dar kai siaura vaziuokle thumbup.gif
Atsakyti
Heryte, rasai, kad naudojat X-lander sketuka (turbut X-GO?). Gal gali parasyt jo pliusus ar minusus. Ar ne per sunkus? Kaip tie ratukai - ar gerai pravaziuoja per smeli, nelygumus ir t.t.?
Atsakyti