Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(inieska @ 2009 06 01, 17:43)
gal but kiekvienu atveju kiekvienas vaikas individualus
bet nemanau kad cia jau butiniausias reikalas ir nematau kad cia didziausias navarotas  mirksiukas.gif  sakau man permetama rankena didesnis privalumas nei sedynes kryptis g.gif

pasakiau tik savo nuomone is patirties, juk butent to ir pageidavot mirksiukas.gif
lauksiu jusu nuomones apie vezima po puses metu, nes dazniausiai tai optimaliausias laikas pamatyt visus vezimo pliusus ir minusus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 01 birželio 2009 - 17:41
O aš kol kas nebesiginčiju, nes per stebuklą radau pirkti Neonato vežimaitį. Kol kas esu thumbup.gif petenkita, tik kažin kaip tas pasitenkinimas išliks kai jau naudosimės lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir labai tokio norejau, o spalvyciu kokiu tik nebera... wub.gif bet i lifta netelpa doh.gif
Atsakyti
Čia puikus X-Lander XA vežimėlio pristatymas

http://www.youtube.c...h?v=brIoUjKUPHY
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2009 06 05, 18:29)
Čia puikus X-Lander XA vežimėlio pristatymas

http://www.youtube.c...h?v=brIoUjKUPHY

tik sportinus man atrodo ne XA. taip lengvai jam viskas iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 06 05, 22:32)
tik sportinus man atrodo ne XA. taip lengvai jam viskas iseina  smile.gif

sportinukas irgi XA, tik vaziuokle naujos kolekcijos o ir pats sportinukas patobulintas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Kokios dvi savaitės domuosi vėžimukais, kolkas man x-Landeriai fainiausi. Tik neapsisprendžiu, ar mano leliukui reikalingas lopšys, o gal galiu apseiti tik su sportinuku? Mažutis gims rugėjo pirmą savaitę. Ką galėtumėte pasakyti apie x-Lander X3 ? Koks šio modelio važiuoklės plotis?
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2009 06 06, 16:38)
Sveikos mamytės. Kokios dvi savaitės domuosi vėžimukais, kolkas man x-Landeriai fainiausi. Tik neapsisprendžiu, ar mano leliukui reikalingas lopšys, o gal galiu apseiti tik su sportinuku? Mažutis gims rugėjo pirmą savaitę.  Ką galėtumėte pasakyti apie x-Lander X3 ? Koks šio modelio važiuoklės plotis?

g.gif Oi, aš nežianu ar apsieisit vien tik su sportinuku unsure.gif Tuo labiau, kad gims leliukas rudenį, tai lopšiukas pravers iki pavasario tikrai. O jau paskui galit ir į sportinuką mirksiukas.gif Nemokėčiau tokio tik gimusio leliuko vežioti iškart sportiniame vežime unsure.gif
Vežiojau su x-landerio lopšiu, tilpom iki 6 mėn. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2009 06 06, 17:38)
ar mano leliukui reikalingas lopšys, o gal galiu apseiti tik su sportinuku? Mažutis gims rugėjo pirmą savaitę. 

lopšys yra lopšys - jo nieks nepamainys - kietas, tvirtas, patogu nešti, transportuoti leliuką. gi lopšy ir nuo vėjo ir nuo lietaus mažiuką apsaugosi. o ką sprotinukas? rugsėjis jau gali būt žvarbus, tad šilumos tik gimusiam leliukui reiks 4u.gif nors šiaip nėr skirtumo, kad ir karščiausią liepos dieną gimtų, lopšys vienareikšmiškai reiklingas mirksiukas.gif
beje, negaliu atsidžiaugt savo xlanderiu assa.gif sokiai.gif super vežimaitis
Atsakyti
o man jo vaziuokle labai patinka, bet lopsiukas doh.gif , na kas tokius trumpus daro! kaip kokiems kinieciams..... Kai pirkau nezinojau, is viso kokio ugio tie leliai buna.....Va 4 menesiai, o jau kojas ant bortelio susikrovusi mergina laiko.... O i sportinuka anksti dar, bet ir ten nepasidaro gulimas.... Na manyciau, kad apsipirkau.
Atsakyti
QUOTE(electrica @ 2009 06 10, 09:40)
o man jo vaziuokle labai patinka, bet lopsiukas doh.gif , na kas tokius trumpus daro! kaip kokiems kinieciams..... Kai pirkau nezinojau, is viso kokio ugio tie leliai buna.....Va 4 menesiai, o jau kojas ant bortelio susikrovusi mergina laiko.... O i sportinuka anksti dar, bet ir ten nepasidaro gulimas.... Na manyciau, kad apsipirkau.

na dėl lopšio visiškai sutinku. Maniškiui dabar du mėnesiai tik bus, o jau beveik visą lopšį užima. O čia juk ne žiema! Jeigu sportinukas turėtų visiškai gulimą padėtį, tai jokiu būdu lopšio nepirkčiau...
Atsakyti