Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(Luana @ 2009 10 02, 14:25)
Ir aš galiu pasigirti, kad kolkas puikiai telpam į lopšį thumbup.gif , nors mano mergytei dar tik keturi mėn su puse, bet dar porą mėn tikrai tilpsim, gal dar ir ilgiau rolleyes.gif , kolkas aš tikrai tuo xa džiaugiuosi thumbup.gif , ir į kėdutę puikiai telpam, ir dažnai ant važiuoklės detu ax.gif
Papildyta:

Aš irgi žiūrinėjau šiuos vežimus bazėj, tai man kėdutės nepatiko schmoll.gif  ir šiaip nelipo schmoll.gif , man jie su  x - landeriu nelyginami schmoll.gif

Laba smile.gif Tai kiekvienai pagal savo skoni, bet bent pagal mano reikalavimus, tai prie x-landerio randu prie ko prisikabinti, o sitame yra viskas kas gali buti ir ko reikia, be to man nemazas minusas x-landerio, kad prastesne amortizacija ir sunkesnis, o kas turi x-landeri ir juo dziaugiasi, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 10 03, 23:08)
man tai ta sagtis plastmasine schmoll.gif
o siaip tai mes ja naudojam. Tikrai nemazai susitalpina, daug kiseneliu ir faina, kad prie remo segas, o ne kabinasi thumbup.gif

va apie ta sagti ir as vakar prisiminiau biggrin.gif mane nervuoja kad ji labai garsiai uzsisega doh.gif biggrin.gif turi atsargiai segt, jei salia pupa snaudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimalma @ 2009 10 04, 11:36)
Laba  smile.gif  Tai kiekvienai pagal savo skoni, bet bent pagal mano reikalavimus, tai prie x-landerio randu prie ko prisikabinti, o sitame yra viskas kas gali buti ir ko reikia, be to man nemazas minusas x-landerio, kad prastesne amortizacija ir sunkesnis, o kas turi x-landeri ir juo dziaugiasi, tai  thumbup.gif

tai būtent drinks_cheers.gif , kiek žmonių - tiek nuomonių mirksiukas.gif

Nu dabar net susimąsčiau g.gif , čia taip apie tas tašytes diskutuojat, gal ir man reiks saviškę išsitraukt , sukomplektuot į ją pora pampersiukų, palutę ir laikyt kartu su vežimu g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luana: 04 spalio 2009 - 13:54
Sveikos mamytes,

Pradejau dometis X lander '09 vezimeliais ir iskilo klausimas ar laopsiukas turi supimo funkcija??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 10 03, 11:10)
aciu uz info..manau tada reikes gal kokios kitokios pasiieskoti tasytes... g.gif

sveiki
musu xt tarnauka kaip tankas thumbup.gif duodam su mazaja per misku takelius kaip reikalas
tikrai nesigailiu del savo pasirinkimo thumbup.gif
o del tasytes tai ilgai galvojau ka pirkt vezimuko tasyte ar kuprine - tai sekmingai prie savo zalio vezimo prisitaikem juoda su zaliu kuprine tai visi klausia ar cia i komplekta buvo prideta bigsmile.gif
o kuprine pirkom vien del to kad uzsimeti ant peciu ir patogiau nest tasyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 10 04, 14:51)
tai būtent  drinks_cheers.gif , kiek žmonių - tiek nuomonių mirksiukas.gif

Nu dabar net susimąsčiau g.gif , čia taip apie tas tašytes diskutuojat, gal ir man reiks saviškę išsitraukt , sukomplektuot į ją pora pampersiukų, palutę ir laikyt kartu su vežimu g.gif blush2.gif

as savo daiktus dedu butent i x tase. Man siaip patogu. Praktiskai kai kur vaziuoji, tai ir rubeliu atsargai isimeti. I rankinuka tikrai netilptu. O ir nepatogu man su vaiku asmeniskai. Cia tase turi savo vieta. Tik va tas uzsegimas ir kaip minejo, kad uztrauktukas trumpokas. Daugiau viskas thumbup.gif
Atsakyti
prie musu xa buvo pridetos dvi tasytes viena kaip rankinukas kita tokia tase kvadratine.tai dabar naudojam ta kaip rankinuka,tai labai patenkinta esu,susidedu visus buteliukus,pampersus rubelius.patinka kai viskas vietoj.ypac patinka kad taip patogiai ir greit prisisega prie rankenos,o ir uztrauktukas ilgas per visa tase.tai va gal tases skirtingos yra?
mano va tokios dvi (va nuoroda,zemiau ten pavaizduotos,kvadratine ir paprasta)
http://www.keke.lt/i...id=457&pr=35337
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 10 05, 11:05)
prie musu xa buvo pridetos dvi tasytes viena kaip rankinukas kita tokia tase kvadratine.tai dabar naudojam ta kaip rankinuka,tai labai patenkinta esu,susidedu visus buteliukus,pampersus rubelius.patinka kai viskas vietoj.ypac patinka kad taip patogiai ir greit prisisega prie rankenos,o ir uztrauktukas ilgas per visa tase.tai va gal tases skirtingos yra?

tai cia pas tave naujo leidimo,pas mane tai ne tokia tase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimalma @ 2009 10 04, 11:36)
Laba  smile.gif  Tai kiekvienai pagal savo skoni, bet bent pagal mano reikalavimus, tai prie x-landerio randu prie ko prisikabinti, o sitame yra viskas kas gali buti ir ko reikia, be to man nemazas minusas x-landerio, kad prastesne amortizacija ir sunkesnis, o kas turi x-landeri ir juo dziaugiasi, tai  thumbup.gif

O tai koks jo svoris? Kiek ziurejau, tai ne ka skiriasi nuo XA? Gal naujesniuose modeliuose maziau sveria?
Papildyta:
QUOTE(ewelina @ 2009 10 05, 11:05)

Pas mus irgi toks pat. Tas kvadratinis saltkrepsis - super! Ilgesnems kelionems susideda viskas labai patogiai, tik tiek, kad nera tokio prisegimo prie rankenos kaip paprastai tasytei. O ta paprastoji, kur prisikabina, susidet daiktams maziau patogi, uztrauktukas pradejo strigti, bet vistiek nepalyginamai geriau nei kad dar kokia ant peties nestis. Trumpesniems isvykimams susidedu ir mazes, ir savo daiktus, viskas po ranka kabo, patogiai pasiekiama.
Papildyta:
O beje, gal kas nors turi nusipirke 2009 limituota berniukiska XA ir ateiciai planuoja mergaite? Mielai apsikeisciau, kai isaugsim:)
Atsakyti
Na va, kai jau nebeturiu X-Lander XA, galiu pasakyti:
Minusai:
-tragiskai sunkus (jei nereikia laiptais jo tampyti, tada super)
-uzima daug vietos tiek sulankstytas, tiek istiestas (o kur dar jo kitos dalys)
-labai plati vaziuokle ir ne visur pravaziuosi, ypac mazytese parduotuvese (kalbu apie placiasias vaziuokles)
-i masinos bagazine dedant visada tekdavo nuimt galinius ratus, nes kitaip netilpdavo (masina vectra, sedanas)
-vaikas lopsi isaugo budamas 3 men (tada jau buvo didesnis nei 75 cm, kokio ilgio ir yra lopsys)
-autokedute isaugo is ugio 4 men (siuo metu 7 men ugis 85 cm ir sveria 12 kg)
-viena ranka jo neina sulankstyti (tekdavo pasidet vaika, sulankstyt vezima, ikist i bagazine, tada pasiimt vaika)

Pliusai:
-patogus ir dideli ratai, kurie vaziuoja per visur- smelis, akmenys, miskas, sniegas
-didele sportine dalis, kurioje telpa 4 metu vaikas (bet priklausomai nuo ugio ir sudejimo)
-viskas viename bent is pradziu, nereikia pirkti autokedutes atskirai, ar lopsio, paskui sportines dalies

Dabar turime sportinuka, svoris tik 6 kg, susilanksto per 5 sekundes, uzima vietos tiek, kiek mano rankinukas, telpa tarp masinos priekines ir galines sedyniu ant zemes, nereikia net i bagazine kisti, siaubingai patogus, manevringas, vietos uztektinai. Kadangi mano vaikas vezime nemiega, tai renkantis nebuvo aktualu su atlenkiama nugarele, jau pora men kaip tik sedi vezime, paguldyt net neimanoma.

Jei dar kada teks pirkti vezima, apie X-Lander galvociau jei gyvenciau ne daugiabutyje, o nuosavam name, tada jis tikrai super vezimas thumbup.gif Arba turi buti liftas lotuliukas.gif
Tai tiek is musu fronto apie XA modeliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 10 09, 08:13)
Na va, kai jau nebeturiu X-Lander XA, galiu pasakyti:
Minusai:
-tragiskai sunkus (jei nereikia laiptais jo tampyti, tada super)
-uzima daug vietos tiek sulankstytas, tiek istiestas (o kur dar jo kitos dalys)
-labai plati vaziuokle ir ne visur pravaziuosi, ypac mazytese parduotuvese (kalbu apie placiasias vaziuokles)
-i masinos bagazine dedant visada tekdavo nuimt galinius ratus, nes kitaip netilpdavo (masina vectra, sedanas)
-vaikas lopsi isaugo budamas 3 men (tada jau buvo didesnis nei 75 cm, kokio ilgio ir yra lopsys)
-autokedute isaugo is ugio 4 men (siuo metu 7 men ugis 85 cm ir sveria 12 kg)
-viena ranka jo neina sulankstyti (tekdavo pasidet vaika, sulankstyt vezima, ikist i bagazine, tada pasiimt vaika)

Pliusai:
-patogus ir dideli ratai, kurie vaziuoja per visur- smelis, akmenys, miskas, sniegas
-didele sportine dalis, kurioje telpa 4 metu vaikas (bet priklausomai nuo ugio ir sudejimo)
-viskas viename bent is pradziu, nereikia pirkti autokedutes atskirai, ar lopsio, paskui sportines dalies

Dabar turime sportinuka, svoris tik 6 kg, susilanksto per 5 sekundes, uzima vietos tiek, kiek mano rankinukas, telpa tarp masinos priekines ir galines sedyniu ant zemes, nereikia net i bagazine kisti, siaubingai patogus, manevringas, vietos uztektinai. Kadangi mano vaikas vezime nemiega, tai renkantis nebuvo aktualu su atlenkiama nugarele, jau pora men kaip tik sedi vezime, paguldyt net neimanoma. 

Jei dar kada teks pirkti vezima, apie X-Lander galvociau jei gyvenciau ne daugiabutyje, o nuosavam name, tada jis tikrai super vezimas  thumbup.gif  Arba turi buti liftas  lotuliukas.gif
Tai tiek is musu fronto apie XA modeliuka  4u.gif

labai aciu uz nuomone, buvau nusiziurejusi si vezima, bet ji reiktu nestis i 3 auksta doh.gif , reiks dar karta gerai viska apgalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kris*** @ 2009 10 09, 11:01)
labai aciu uz nuomone, buvau nusiziurejusi si vezima, bet ji reiktu nestis i 3 auksta  doh.gif  , reiks dar karta gerai viska apgalvoti  smile.gif

Jei be lifto, tai nešiotis šį vežimą beveik misija neįmanoma. doh.gif
Atsakyti