Įkraunama...
Įkraunama...

Krūminiai dantukai

QUOTE(kevina @ 2010 08 18, 22:28)
mano maziukui 1 metukai ir pries 4 dienas pamaciau, kad lyg kalasi pirmasis kruminukas. Seiliojosi labai. O kita diena jis pabaltavo ir atrodo lyg kamuoliukas, taip iskiles is visu pusiu. Ir temperatura auksta buvo. Ir viduriuot pradejo. Viduriuoja jau 4 dienos. Ar gali buti nuo dantuku? gydytoja israse antibijotiku nuo dantuku, kad infekcijos nebutu. O as duodu smectos ir linex. Ir paracetamolio sirupo. Ir nezinau kiek ilgai tai gali testis? Bet vaikas valgo ir geria. Aisku irzlus.
Kiek ilgai jums vaikuciai viduriuodavo dygstant dantims?

Savaite tikrai, o gal netgi dvi. Duodavau smectos.
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 08 19, 00:02)
Savaite tikrai, o gal netgi dvi. Duodavau smectos.

gaila vaikucio verysad.gif Ir jei taip visi kruminiai dygs doh.gif Gerai, kad naktimis tai kuo ramiausiai miega (tpiu tpiu tpiu per kairi peti) ir neviduriuoja. Tik dienom ta nemalonuma turim
Atsakyti
ateinu pas jus pasiguosti, manajam virs metuku ir pries savaite pastebejau, kad kruminukai 2 lenda; viduriuoja savaite laiko, buna kad su gleivemis; buvom pasirodyti gydytojei ir ji padare tyrimuka kakaucio, kuris parode kad tik krakmolo yra daugiau bet uzdegimo nerode; g.gif beje o kaip viduriuoja taip viduriuoja...naktimis miega suniuko poza, keliukus po savimi pakises:( duodu smecto ir bifoval, po puse kapsulytes taciau rezultatas ne koks; is tiesu tik kazka suvalgo ir purpia....sad.gif jau nebezinau tiesiog
Atsakyti
Mamytes padekit-patarkit

Mano maziukui 39 temp. Kisa rankytes i burnyte. Zirzlus. Maniau jok gerkle. Bet apziurejau burnyte, kalasi keturi net kruminiai. ar gali buti tokia auksta temp nuo dantu?
Atsakyti
Manau,kad nuo dant negali buti tokia auksta temperatura g.gif
Atsakyti
Problemų nebuvo.
Atsakyti
Mums dygo trys kruminukai is karto tai turejom kelias naktis veiksmo doh.gif Bet profilaktiskai duodavau po maza sauksteli Ibufeno kad nuimtu skausma ir Neuro sirupiuko raminancio smile.gif
Atsakyti
Nepasakyciau kad super zyzdavo,kai kruminukai kalesi,bet siek tiek parode savo oziukus,o juk vaikui ir skauda,kai per kaula dantukas kalesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajokle25 @ 2010 12 19, 00:17)
Mamytes padekit-patarkit

Mano maziukui 39 temp. Kisa rankytes i burnyte. Zirzlus. Maniau jok gerkle. Bet apziurejau burnyte, kalasi keturi net kruminiai. ar gali buti tokia auksta temp nuo dantu?

QUOTE(indrosiukas @ 2010 12 22, 21:10)
Manau,kad nuo dant negali buti tokia auksta temperatura g.gif

Maniskiui dabar metukai ir 2 menesiukai, turim jau 4 kruminius dantukus 4u.gif . Pries pat Naujuosius metus, paskutine metu diena jis pasitustino net 4 kartus, su vyru jau itareme, kad kazkas negerai, pamatavome temperatura - ji buvo beveik 39. Issikvietem i namus daktare (kuri baisiai nenorejo vaziuot, nes Naujieji ant nosies tongue.gif ) ji prigasdino, jog mazaajm virusas kazkoks kad rytoj bus sloga ir vaikas kelias dienas koses ir karsciuos, na ,,pribure" bet as jauciau kad tai - del dantuku, mat virsuje kalesi pirmieji kruminiai dantukais. Taip ir buvo - Naujuju ryta vaikelis buvo sveikas sveikutelis, jokio prognozuoto viruso biggrin.gif
Atsakyti

mums sunku kai digsta dantuai ypac kriminiai, tada savaite pries buna nerami mergyte, o kai jei kalasi keliasi nakti daznokai, bet bandau kartu kartu miegoti, kazkaip padeda, bet ta verkiam ir neramuma tenka pergyventi. aisu temperaturos neturejom, tai nors tiek pliusas.
Atsakyti
Pries pora dienu mano maziukui isdygo pirmas kruminis dantukas bigsmile.gif pries islindima dantuko oooo kiek teko patirti man ir maziukui naktimis doh.gif bet gerai nei temp nei viduriavo nebuvo thumbup.gif tik naktim lb blogai budavo doh.gif kartu nemiegojom 4paras ir pieno visiskai negerdavo naktim ir soske spjaudavo, zodziu daryk ka nori klykia ir tiek verysad.gif bet nieko db jau dziaugiames dantuku thumbup.gif bet bijom kitu dygimo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išdygo be jokio vargo, jokių temperatūrų ar ašarų smile.gif
Atsakyti