QUOTE(amber123 @ 2012 01 11, 14:00)
6metus net tiesinat?

koks tiesintuvas jei nepaslaptis ir kokias priemones naudojat? Pasidalinkit patirtim, tikrai idomu butu ir naudinga ne vien man.. tikrai as cia nenoriu nei supykdyt kazka nei ka, tiesiog dalinuosi savo patirtim ir aplinkiniu zmoniu..

ot diskusija uzvedziau.. ne, tikrai labai smagu, jei yra tokiu zmoniu, kuriem nekenkia, o yra ir ne vienas kaip matau
Tikrai taip. Pirmasis buvo tas metalinis, maximos

Bet gan greitai isigijau dengta keramika WIK firmos, tarp kitko tikrai labai patiko, be galo patogus buvo, tik va ta keramika nusitryne po biski. Veliau Philips buvo, o dabar babyliss BAB2071E. Kadangi daug jau esu pakeitus, tai zinau ka ir po sio pirksiu

(vistiek kazkada suges

) Tai planuoju Suntachi. Na nebent pasikeis mano norai ir kazkas naujesnio atsiras

Plaukams naudoju aliejukus, serumus, darausi aliejaus kaukes per nakti ir pan. Taip pat pries plauku dziovinima ir tiesinima purskikli toki, kuris yra nerealiai skalsus, jau pora metu gal turiu, o dar nesibaigia (VISOMS REKOMENDUOJU). Jis yra is sio rinkinuko:
http://www.krinona.l...p...782&lang=lt
As nesakiau kad nekenkia tiesinimas, zinoma taip nera, taciau kad plaukai pakankamai sveiki tai faktas

Tereikia prieziuros