Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

as jau pati saves nebesuprantu doh.gif pradejau gert KT tepliojau visas 11d.. Dvylikta diena plaukiau doh.gif is po nakties svaruma. nesusigaudau nebesuprantu mest? gert? ka daryt?
dar be visu tu mmm isbere spuogais , nors as ju visada siek tiek turejau, bet dabar doh.gif ir toki skausmingi dideli ir raudoni doh.gif kazkoks kosmaras smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nareta20: 24 kovo 2009 - 10:57
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 18:41)
Galiu paklaust,as geriau dvi pakuotes be pertraukos,jau trecia diena pertraukos,o mm nera, taip neramu verysad.gif  doh.gif  blush2.gif

Man buvo, kad po dviejų mėnesių vartojimo be pertraukos mėnesinės prasidėjo tik 4 ar 5 dieną. Dar pora dienelių palaukite, jei neramu - pasidarykite NT. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nareta20 @ 2009 03 24, 11:55)
as jau pati saves nebesuprantu  doh.gif pradejau gert KT tepliojau visas 11d.. Dvylikta diena plaukiau doh.gif  is po nakties svaruma. nesusigaudau nebesuprantu mest? gert? ka daryt?
dar be visu tu mmm isbere spuogais , nors as ju visada siek tiek turejau, bet dabar  doh.gif ir toki skausmingi dideli ir raudoni  doh.gif  kazkoks kosmaras smile.gif  doh.gif

Adaptacinis periodas - 3 mėnesiai.Per juos gali visko būti.Jei dar tik pradėjote - praktiškai normalu tai, kas jums darosi.Bet, jei neramu, visada pravartu pasikonsultuoti su gydytoju.
Atsakyti
Lindynete 30 geriau apie 3,5 metu ir jauciausi super galima sakyti skraidziau kaip ant sparnu thumbup.gif
Atsakyti
na sios mm jau nebe tokios gausios.. bet prasidejo nepasibaigus 21 tabl ir skausmingos...
Atsakyti
Aš šias tabletes geriu dagiau nei 3 metai, neturiu jokių nusiskundimų thumbup.gif
Atsakyti
Išrašė man Lindynette 20, tai kaip suprantu reikės vartoti nuo pirmos mm dienos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 04 07, 22:41)
Išrašė man Lindynette 20, tai kaip suprantu reikės vartoti nuo pirmos mm dienos?  blush2.gif

Taip, nuo pirmos mm dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
dvi dienas naudoju šiuos kntrcp, organizmas puikiai toleruoja, o maniau bus tai bus biggrin.gif
Atsakyti
Kokių teigiamų poveikių susilaukėt pradėjusios vartoti Lindynette? Ar nesumažėjo libido?
Atsakyti
As geriu jau antra menesi sias KT, jei ne kartais pasireiskiantis galvos skausmas,ypac geriant pirmaja savaite, tai viskas butu ciki piki, thumbup.gif beto nezinau ar cia del ju ar ne, bet man kaip tik potraukis santykiaut padidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 04 10, 10:37)
As geriu jau antra menesi sias KT, jei ne kartais pasireiskiantis galvos skausmas,ypac geriant pirmaja savaite, tai viskas butu ciki piki, thumbup.gif beto  nezinau ar cia del ju ar ne, bet man kaip tik potraukis santykiaut padidejo  biggrin.gif

Galbūt atsipalaidavai, nebegalvoji, kad gali pastoti, todėl ir padidėjo ax.gif

Aš va buvau pas ginę prieš porą dienų, išrašė man receptuką, dabar lauksiu mmm ir pradėsiu gerti Lindynette 30 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 04 10, 11:04)
Galbūt atsipalaidavai, nebegalvoji, kad gali pastoti, todėl ir padidėjo  ax.gif

Na matai as Kt pradejau gert tik todel kad mmm susireguliuotu, mirksiukas.gif saugojames kitu butu, o noras speju padidejo kai mmm jau kitokios, nebeskausmingos nebetrunka 15 dienu, doh.gif dazniau galime suarteti thumbup.gif ir vis del to KT deka thumbup.gif
Atsakyti