dar be visu tu mmm isbere spuogais , nors as ju visada siek tiek turejau, bet dabar
as jau pati saves nebesuprantu
pradejau gert KT tepliojau visas 11d.. Dvylikta diena plaukiau
is po nakties svaruma. nesusigaudau nebesuprantu mest? gert? ka daryt?
dar be visu tu mmm isbere spuogais , nors as ju visada siek tiek turejau, bet dabar
ir toki skausmingi dideli ir raudoni
kazkoks kosmaras
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 18:41)
Galiu paklaust,as geriau dvi pakuotes be pertraukos,jau trecia diena pertraukos,o mm nera, taip neramu

Man buvo, kad po dviejų mėnesių vartojimo be pertraukos mėnesinės prasidėjo tik 4 ar 5 dieną. Dar pora dienelių palaukite, jei neramu - pasidarykite NT.
Papildyta:
QUOTE(nareta20 @ 2009 03 24, 11:55)
as jau pati saves nebesuprantu
pradejau gert KT tepliojau visas 11d.. Dvylikta diena plaukiau
is po nakties svaruma. nesusigaudau nebesuprantu mest? gert? ka daryt?
ir toki skausmingi dideli ir raudoni
kazkoks kosmaras

Adaptacinis periodas - 3 mėnesiai.Per juos gali visko būti.Jei dar tik pradėjote - praktiškai normalu tai, kas jums darosi.Bet, jei neramu, visada pravartu pasikonsultuoti su gydytoju.
Lindynete 30 geriau apie 3,5 metu ir jauciausi super galima sakyti skraidziau kaip ant sparnu
na sios mm jau nebe tokios gausios.. bet prasidejo nepasibaigus 21 tabl ir skausmingos...
Aš šias tabletes geriu dagiau nei 3 metai, neturiu jokių nusiskundimų
Išrašė man Lindynette 20, tai kaip suprantu reikės vartoti nuo pirmos mm dienos?
QUOTE(daite @ 2009 04 07, 22:41)
Taip, nuo pirmos mm dienos
dvi dienas naudoju šiuos kntrcp, organizmas puikiai toleruoja, o maniau bus tai bus
As geriu jau antra menesi sias KT, jei ne kartais pasireiskiantis galvos skausmas,ypac geriant pirmaja savaite, tai viskas butu ciki piki,
beto nezinau ar cia del ju ar ne, bet man kaip tik potraukis santykiaut padidejo
QUOTE(jukraa @ 2009 04 10, 10:37)
As geriu jau antra menesi sias KT, jei ne kartais pasireiskiantis galvos skausmas,ypac geriant pirmaja savaite, tai viskas butu ciki piki,
beto nezinau ar cia del ju ar ne, bet man kaip tik potraukis santykiaut padidejo 
Galbūt atsipalaidavai, nebegalvoji, kad gali pastoti, todėl ir padidėjo
Aš va buvau pas ginę prieš porą dienų, išrašė man receptuką, dabar lauksiu mmm ir pradėsiu gerti Lindynette 30
QUOTE(mylimuke @ 2009 04 10, 11:04)
Na matai as Kt pradejau gert tik todel kad mmm susireguliuotu,