Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(Elita2010 @ 2011 05 13, 12:20)
Laba diena;) nuo siandien irgi busiu Lindynette vartotoja;)) bet norejau paklausti, man daktare pasake vienaip o jos skrajuteje parasyta kitaip: pertrauka daryti reiketu po ploksteles sunaudojimo, ar pakelio?  g.gif

Po ploksteles sunaudojimo daroma pertrauka.
Atsakyti
Sveikos nesuprantu kas su mano organizmu pasidare.Geriu jau 6men lindynete30.ir ipusejus siai pakuotei pradejo tepliot ir tai tesiasi jau 7d.kas tai galetu but?
Atsakyti
vartojau lindynette 20 1,5metu tačiau tik nustojus gerti po menesiniu is karto pasojau ,dabar turiu grazia dukryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2011 05 17, 21:48)
Sveikos nesuprantu kas su mano organizmu pasidare.Geriu jau 6men lindynete30.ir ipusejus siai pakuotei pradejo tepliot ir tai tesiasi jau 7d.kas tai galetu but?

Gal tiesiog kuria nors diena ne laiku isgeret ir organizmas taip sureagavo,siaip tikrai nereiktu nutraukti gerimo,susireguliuos. Man irgi yra taip buve,tai gydytoja patare nenutraukti ir baigti gerti kad organizmas is ritmo neissimustu
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2011 05 13, 14:16)
Po ploksteles sunaudojimo daroma pertrauka.

Aciu;)) mano skrajuteje tiesiog nelabai tikslingai vienoj vietoj buvo parasyta.
Tai va...geriu,kaip ir negeriu. Nuotaika ta pati, tiek pat trunka mm, zodziu niekas nepasikeite;) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elita2010 @ 2011 05 20, 17:46)
Aciu;)) mano skrajuteje tiesiog nelabai tikslingai vienoj vietoj buvo parasyta.
Tai va...geriu,kaip ir negeriu. Nuotaika ta pati, tiek pat trunka mm, zodziu niekas nepasikeite;)  thumbup.gif

Pamirsau visai.. rukaliu norejau paklausti;D mano drauge daktare perspejo, kad galima rukyti nedaugiau nei 10cig. per diena, man nieko nesake. Kaip Jus? g.gif
Atsakyti
Tai va, jau geriu 7 dienas L20 smile.gif Noriu paklausti geriančiųjų: per tas dienas kartą skaudėjo galvą, tačiau ir taip kartais skauda, tai kažkaip nesureikšminu, tačiau šiandien šiek tiek tirpsta kairė ranka, be to, keletą kartų buvo toks jausmas, tarsi dusintų truputį, šiek tiek akyse kartais mirga, na, mėnesinės užsitęsė, teplioja, nors skaičiau, kad čia normalu smile.gif Gal galit padėt ir pasakyt, ar ir jūs kažką panašaus jautėt, kai pradėjot gert? Tie požymiai kol kas nėra varginantys ar stiprūs, tiesiog jaučiasi, gal čia adaptacinis periodas? Ar jums nenutraukus vartojimo praėjo tokie dalykai? Kiek žinau ir skaičiau, tai pirmus tris mėnesius gali būti visko, ar ne? Kaip adaptaciniame periode smile.gif Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu klausimeli. Lindynete20 vartoju metus, bet del operacijos turejau nutraukti ju vartojima 2 menesiams. Dabar sugeriau viena cikla ir nesulaukiu menesiniu. Kaip galeciau paaiskinti ju nebuvima? Gal kam buvo kazkas panasaus? Kad pastojau, lb maza tikimybe, nes visa menesi saugojomes papildomai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2011 05 12, 12:09)
gali but taip del to, kad nelaiku pradejai, biski supainiojai savo organizma.Bet Lindinette 30 yra labai stiprios, tad po antro menesio tikrai turetu sureguliuoti, tik pati daryk viska kaip reikia.Baigusi pirma pakuote, padaryk 7 dienu pertrauka ir vel pradek gerti.Arba as dar esu taip dariusi, kai netiko vienos tebletes- baigusi pakuote aplamai padariau 2 menesiu pertrauka, kol oraganizmas pats naturaliai susireguliavo ir vel pradejau naudoti, tik jau kitas tabletes.Naudoju Lindinette 20. Kad nekamuotu galvos skausmai, tai gydytoja patare gerti vakarais ir tikrai pasitvirtino.

Aciu, Gandi, uz atsakyma... mirksiukas.gif As taip ir padariau - geriau toliau kaip reikia ir tikejaus jog viskas susitvarkys. Taip ir buvo. Dabar geriu savo antraja pakuote ir viskas atrodo gerai, nepastebiu jokiu salutiniu poveikiu, nei nuotaiku kaitu ar dar ko. Tik tarp tu menesiuku 7 dienu pertraukos metu laaabai trumpos (2 dienu) ir negausios menesines pasirode. g.gif Na bet paziuresim kaip toliau seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<Saulučiukas> @ 2011 05 22, 15:15)
Tai va, jau geriu 7 dienas L20 smile.gif  Noriu paklausti geriančiųjų: per tas dienas kartą skaudėjo galvą, tačiau ir taip kartais skauda, tai kažkaip nesureikšminu, tačiau šiandien šiek tiek tirpsta kairė ranka, be to, keletą kartų buvo toks jausmas, tarsi dusintų truputį, šiek tiek akyse kartais mirga, na, mėnesinės užsitęsė, teplioja, nors skaičiau, kad čia normalu  smile.gif  Gal galit padėt ir pasakyt, ar ir jūs kažką panašaus jautėt, kai pradėjot gert? Tie požymiai kol kas nėra varginantys ar stiprūs, tiesiog jaučiasi, gal čia adaptacinis periodas? Ar jums nenutraukus vartojimo praėjo tokie dalykai? Kiek žinau ir skaičiau, tai pirmus tris mėnesius gali būti visko, ar ne? Kaip adaptaciniame periode smile.gif  Iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

Nutrauk iškart. Pagalvok apie savo sveikatą!! Man tie požymiai buvo pradėjus vartoti kontr. žiedą, tai pranašauja trombozę. Mečiau tą brudą lauk. Dabar vartoju Lynd 30; kol kas jokių požymių, bet niekada nežinai.

P.s. apie Lynd 20 apskritai daug neigiamų patirčių yra.
Atsakyti
Įdomu, kodėl apie L20 pasak jūsų atsiliepimai blogesni, jei jose mažesnis hormonų kiekis? Gal tiesiog jums netiko.
Atsakyti
Gal galite pasakyti kiek kainuoja sios tabletes menesiui?
Atsakyti
Kainuoja apie 25-27Lt. Priklauso kokioje vaistineje perki.
Atsakyti