Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vaikų ugdymą

QUOTE(escada* @ 2011 11 07, 12:37)
gal kad gali perparduoti?> ax.gif

Aš neradau, bet atsišviečiau, pasieškokit kas gali paskolint mirksiukas.gif

QUOTE(Satina:) @ 2011 11 19, 18:10)
Siuo metu ir as skaitau "Ismintinga meile".Tikrai sutinku su tavimi,kad nemazai parasyta kitais zodziais apie ta pati,bet siaip tikrai labai nebloga knyga thumbup.gif

Vadinasi tikrai gera biggrin.gif
Atsakyti
Tik tik pasirodė nauja Alma Literos išleista knyga apie vaikų ugdymą. Teko skaityti šią knygą dar anksčiau kita kalba, susidarė nuomonė, kad tai yra vienintelė tinkama metodika šiuolaikinių vaikų ugdymui iš visų kuriomis teko domėtis.
Šiuolaikiniai vaikai. Kaip augti kartu? Integralaus ugdymo metodika
Is anotacijos:
"Turėtume mokyti vaikus, kaip dera žiūrėti į pasaulį: savo aplinką, artimus žmones, gamtą. Turėtume jiems atverti gyvenimą, papasakoti apie teisingus santykius šeimoje ir visuomenėje, apie pasaulį, žvaigždes, pinigus, istoriją ir geografiją. Taip pat paaiškinti, jog visa tai sudaro vieną mechanizmą, darniai susijusią visumą, kurią privalu saugoti. Juk pažeidę šią harmoniją, sukeliame kančias ir krizes: ligas, ekologines katastrofas, karus ir teroristinius aktus.

Atskleisdami vaikams gamtą ir žmoniją valdančius dėsnius, pamažėle ugdome jų santykį su savimi ir visuomene, ir galiausiai jie išmoksta iš aukščiau pamatyti gyvenimą, įsisąmonina atsakomybę už pasaulį ir supranta, kad viskas − viena."
Atsakyti
jei skaitot angliskai, labai gera knyga yra si: http://www.amazon.co...ntt_at_ep_dpt_2
formuoja poziuri i vaika apskritai, su pagarba jam

o sita irgi labai patiko. Nors parasyta kad seneliams ir anukams, bet visiskai tinka ir tevu vaiku santykiams, labai patiko joje poziuris i vaika, svelnumas, mazi dalykai, kurie kuria artima rysi: http://www.seneliumeile.lt

ir dar gera ka tik isejus kaip mokyti vaikus apie pinigus, kam jau tai aktualu wink.gif
http://www.vaikaiirpinigai.lt
Atsakyti
Ismintinga meile yra pirkti stai cia http://www.patogupir...n=9789955291527
4u.gif
Atsakyti
gera knyga
Atsakyti
išmintinga meilė - tai tokia knyga, kurią nreikia turėt namie.
mamos, pirkit ir negalvokit apie skolinimąsi. juk keičiasi požiūris, auga ne tik vaikai, bet ir mūsų suvokimas.
o pigiausia ji leidykloj. aš pirkau pegase, bet po to pamačiau, kad leidykloj 10lt pigiau...

dar labai patinka "nustokit vaikus auklėt, leiskit jiems augti" kažkaip taip vadinasi - genialiai paprastos tiesos..
Atsakyti
QUOTE(Obelėlė @ 2012 01 27, 20:24)
Ieškau knygos pigiau "Ramus vaiko miegas".

verta dėmesio knyga, nes ne tik apie kūdikėlių miegą, bet ir vyresnių vaikų miego įpročius rašo. Man asmeniškai labai pravertė skyrius apie vaiko mokymą užmigti pačiam. Nors mano mergaitei jau keturi metukai, bet aš tą knygą vis pavartau, kažką naujo atrandu.
Atsakyti
Mano nr.1 R. Dreikurz "LAIMINGI VAIKAI", ilgai ieškojau, nes kurį laiką knygynuose nebuvo, bet vėl pasirodė : ) Rekomenduoju tikrai!
Atsakyti
QUOTE(Persian @ 2012 04 04, 15:46)
Mano nr.1 R. Dreikurz "LAIMINGI VAIKAI", ilgai ieškojau, nes kurį laiką knygynuose nebuvo, bet vėl pasirodė : ) Rekomenduoju tikrai!

Tikrai gera knyga, rekomenduoju ir aš. Dar yra knyga ,,Kaip kalbėti su vaikas, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai kalbėtų" tik autorių neprisimenu, bet rekomenduoju.
Atsakyti
Bendrauti su vaiku.KAIP labai gera knyga,rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos ,mamos,
Bandžiau ieškoti panašios temos, bet radau tik apie ištraukėles ir panašiai... O turiu štai tokią problemėlę - nežinau, kokias knygeles pirkti vaikui. Knygynuose kažkaip nelabai atsirenku, visko pilna, tačiau ar naudinga sunku nuspręsti, gal reikia daugiau laiko įsigilinti į turinius, tačiau ir laiko stoka.... Gal jūs turite kažkokias mėgstamiausias knygeles vaikams? Ką labiausiai mėgsta jūsų vaikučiai? Kur dažniausiai perkate ar ieškote informacijos apie literatūrą vaikams ir pagal kokius kriterijus atsirenkate? Visai neseniai tik nupirkau "Ežiūką rūke" (prisiminimai iš pačios vaikystės 4u.gif ) tai likau patenkinta ir aš ir vaikas. Gal kažką panašaus pasiūlytumėte?

Dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paullla @ 2012 05 18, 21:45)
Sveikos ,mamos,
Bandžiau ieškoti panašios temos, bet radau tik apie ištraukėles ir panašiai... O turiu štai tokią problemėlę - nežinau, kokias knygeles pirkti vaikui. Knygynuose kažkaip nelabai atsirenku, visko pilna, tačiau ar naudinga sunku nuspręsti, gal reikia daugiau laiko įsigilinti į turinius, tačiau ir laiko stoka.... Gal jūs turite kažkokias mėgstamiausias knygeles vaikams? Ką labiausiai mėgsta jūsų vaikučiai? Kur dažniausiai perkate ar ieškote informacijos apie literatūrą vaikams ir pagal kokius kriterijus atsirenkate? Visai neseniai tik nupirkau "Ežiūką rūke" (prisiminimai iš pačios vaikystės  4u.gif  ) tai likau patenkinta ir aš ir vaikas. Gal kažką panašaus pasiūlytumėte?

Dėkui wub.gif

Jei patiko „Ežiukas rūke“, galėčiau parekomenduoti muminukų istorijas smile.gif
Atsakyti