Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vaikų ugdymą

QUOTE(supermamacka @ 2008 11 27, 17:35)
Labas mamytes!!! 4u.gif 
as ieskau knygos "laisvi tevai, laisvi vaikai. Gal kas mate ja parduotuvese, jei taip parasykit prasau kur.
aciu. blush2.gif

Sia knyga pirkau pries menesi knygyne "Akademinė knyga" Universiteto g. 4, bet galit pasiskambinti pries vaziuojant 266 16 80, kad tikrai butu, nes isparduodamas jau paskutinis leidimas, ir knygos kaina tik 2,95Lt.
Knyga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,paskubekit.
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 20, 12:39)
Ir Maximoje 29.99 lt

nusipirkau knygyne jau, bet mokejau apie 37 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zykina @ 2009 03 20, 19:11)
nusipirkau knygyne jau, bet mokejau apie 37 Lt.  g.gif

Toooks kainu skirtumas?? g.gif
Atsakyti
Universiteto g. 4 knygyne jau liko paskutine knyga "Laisvi tevai, laisvi vaikai".
Atsakyti
QUOTE(Vilmutė @ 2009 03 20, 16:37)
Sia knyga pirkau pries menesi knygyne "Akademinė knyga" Universiteto g. 4, bet galit pasiskambinti pries vaziuojant 266 16 80, kad tikrai butu, nes isparduodamas jau paskutinis leidimas, ir knygos kaina tik 2,95Lt.
Knyga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,paskubekit.

Si knyga is paciu geriausiu, kokias teko skaityti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SIANDIEN DAR MACIAU knygyne Akademine knyga, Vilniuje, yra isparduodamas jos tirazas, kaina 2,95!
Paskubekit isigyti sau ir kitiems padovanokit drinks_cheers.gif
kazkam padarysit gera darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 07 11, 07:58)
<!--aimg-->user posted image<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->
Elizabeth Fenwick
"Motinos ir vaiko knyga"

Ši knyga ves jus per kiekvieną nėštumo pakopą, mokys, kaip paversti nėštumą laimingu įvykiu ir duoti kūdikiui puikią gyvenimo pradžią. Dauguma mūsų labai mažai žinome apie nėštumą ir kūdikio priežiūrą, bet greitai suvokiame, kad retai kada galima pasakyti: „Taip daryti teisinga, o šitaip - ne". Tačiau dažnai galima lengvai rasti išeitį. Šioje knygoje pamėginome jums parodyti tėvų patirtį, kaip geriausia prižiūrėti kūdikį ir palengvinti sau gyvenimą, pateikdami praktiškų patarimų, kaip susidoroti su kasdieniais sunkumais.

ši knyga tikrai nauotabi, verta dėmesio
Atsakyti
Mamytes, labai noriu paskaityti isreklamota cia knyga "LAISVI VAIKAI- LAISVI TEVAI". Kol kas knyginuose neieskojau. Bet jeigu nerasciau, ar galetu kas nors parduoti savo? blush2.gif ar paskolinti...
Atsakyti
Cia puikiu knygeliu spalvinimui ir ugdymui katalogas daugybe pagal skirtinga amziu. (kainos hiperkoj nuo 3,99-4,99...)
Atsakyti
Man patinka knyga "Pojūčių pasaulis" http://www.bernardin...=articles/89037 ir "Мамалыш, или Рождение до рождения" http://www.sonatal.ru/mamalysh.html Abiejas turiu ir abi labai reikalingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 11 29, 23:50)
Aš tai perskaičiau Zariana ir Nina ir Nekrasovos knygutę:
"Liaukitės vaikus auklėti - padėkite jiems augti ".
Labai esu patenkinta, tik, kad užmirštu pasinaudoti tais pasiūlymais  blush2.gif . Kad atsiminčiau, vis persiskaitau iš naujo.
Net vyras skaitė, jis irgi gyrė .

Aš dabar pradėjau skaityti šią knygą, tai kol kas labai suprantama, lengvai skaitoma knyga thumbup.gif man patinka thumbup.gif

Dar iš perskaitytų patiko "Laimingi vaikai. Iššūkis tėvams" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristele: 27 spalio 2009 - 14:59
sveikutes, man tai nuostabi , knyga, ne siaip beletristika, nes jos medziaga galima naudoti, kaip moksline, rasant darbus : F. Kendall, Ypatingi tevai - ypatingi vaikai.
o skaitosi labai lengai ir siaip , kai pagalvoji viskas elementaru, bet vis uzmarsumas...
mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau ir aš knygą "Laimingi vaikai. Iššūkis tėvams". Įdomi tikrai, bet kartais tokių pavyzdžių pateikia...Ir jų išnarpliojimas jau toks atrodo primityvus, taip viskas lengva atrodo, kažin ar realiame gyvenime viens du ir viskas harmoningai susitvarko g.gif
Atsakyti