Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios galimybės šiuo metu gauti būsto paskolą?

Slidus reikalas ta devalvacija g.gif Yra teisybes arvisos postuose - juk neatsitiktinai bankai tokiomis palankiomis salygomis dave paskolas eurais g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvisa @ 2009 10 22, 08:40)
Na jei nematot skirtumo tarp 250 000 lt ir 465 000 lt, ir perkant busta kaina Jums ne prie ko, tai ...

Tai kas? Tas mistinis 465000Lt yra lauztas is pirsto, ne kitaip. Tamstos apibudinta situacija yra labai tariamoji - jei ivyktu A ir ivyktu B, tada galetu ivykti C, ir ivykus D mes gautume E atsiradima pries X..Y..Z.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 10 22, 10:16)
Slidus reikalas ta devalvacija g.gif Yra teisybes arvisos postuose - juk neatsitiktinai bankai tokiomis palankiomis salygomis dave paskolas eurais  g.gif

kas pagal jus yra "sąlygos"?
Atsakyti
Na tai palankios sąlygos turbūt buvo minimalios bankų maržos...Mano draugai yra paėmę paskolą su 0,7 proc. marža. butas 1968 m. statybos name. veiksmas vyko prieš 4 metus.Paskola eurais.
Vienaip ar kitaip pasiėmę paskolą ir litais ir eurais draba, tik vieni dreba dėl to, kad lito nedevalvuotų, o tie kurie pasiėmę paskolas litais, laukia jo devalvacijos ir dreba dėl VILIBORO kilimo.Bet nėra ka daryti, taupyti dar 20 metu bustui irgi manau, ne iseitis..Jei tik zmones galetu, tikrai nesiskolintu is banku, cia manau sutiktu ir litais ir eurais paeme.smile.gif
Atsakyti
gali kas nors paaiškinti - imant eurais ar litais marža skirtinga? unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad banke geriausiai atsakytu.
Atsakyti
ar kas nors gavot bustui paskola si menesi? Kokiom salygom?
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2009 11 21, 18:44)

buvau beveik visuose bankuose - paskolą duoda visur - skiriasi suma ir sąlygos (terminas, palūkanos, fiksuojamos ar ne, 100 proc ar 70 proc būsto vertės).
Labai pagerintos sąlygos bankų finansuojamiems būstams pirkti....
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2009 11 21, 18:44)

Mes prieš keletą dienų kaip tik teiravomės visko SEB. Paskola eurais, litais 80 t. - 10 metų. Linijiniu mokėjimu, kintamomis palūkanomis (šiuo metu jos 4.6, kinta kas 3 ir 6 mėn), paskaičiuota pagal maximalią galimą maržą (nepamenu, kokią biggrin.gif ). Pirmus metus 980lt/mėn-950/mėn, palaipsniui mažėja įmoka.
Atsakyti
Solo, bet banke ar domejosi jusu darbovietemis? Pvz. kokioje srityje dirbate, ar tiesiog ivertino pajamas ir neklausinejo apie perspektyvas? unsure.gif
Atsakyti
Buvau dviejuose bankuose. SEBo marza 3,7, DnBNord - 3. Prie abieju plius euroliboras 1.05 , kuris kistu kas 6 men mokant linijiniu budu (kai suma nuolat mazeja).
Papasakokit, kaip kitiems sekesi...
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 11 23, 16:16)
Solo, bet banke ar domejosi jusu darbovietemis? Pvz. kokioje srityje dirbate, ar tiesiog ivertino pajamas ir neklausinejo apie perspektyvas? unsure.gif

Taip, domėjosi, viską pasakėm ir jokių klausimų konsultantei nekilo, tiesiog darė paskaičiavimus mirksiukas.gif
Atsakyti