Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(something else @ 2009 07 15, 23:07)
tikrai nelabai dailiai.... unsure.gif

Man tai idomu kokia siuveja tokios kokybes ir toki nelabai nusisekusi plagiata sukure.. g.gif
Atsakyti
ups ne cia buvau parasius mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 16 liepos 2009 - 09:04
QUOTE(Meredita @ 2009 07 14, 16:57)
kai pamacia sia suknute, man pasirode, kad cia nepavykusi Liepos Kiauleikytes sukneles kopija, be to visiskai netinka siai merginai, kojos kazkokios atrodo kreivos  blink.gif  nu cia mano nuomone, bet atrodo tragiskai  blush2.gif  tikrai nenoreciau taip atrodyti per savo vestuves  mastau.gif
stai nuorodele    http://www.skelbiu.l...ik-6316573.html

eina sau..... kokia siuveja nemato kad papai suknelei per dideli ? idiotiskai atrodo smile.gif
Atsakyti
subtilus grozis wub.gif
Atsakyti
As tai pries menesi irgi istekejau su trumpa suknele 4u.gif ir labai dziaugiuosi, nes tikrai buvo labai patogu. Kazkada seniai sitoj temoj jau rodziau kaip isivaizduoju savo suknele, tai tokia ir pasiuvau ir visiem labai grazu buvo biggrin.gif tai kad, kas dar neapsisprende, tai tikrai verta rinktis trumpa suknele, o ne tuos tortus su ilgiausiais sleifais, kuriuos visi turi po to nesioti ir visaip kaip jais rupinti, kad neduok dieve neissiteptu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 07 13, 11:01)
Tokios noreciau rolleyes.gif

user posted image

Panasaus stiliaus suknyte maciau parduoda skelbimu lentoje mirksiukas.gif Stai cia
Atsakyti
kadangi pati esu tik 160 sad.gif ir sveriu tik 43kg tai aktualiausios trumpos...su ilga manau durnai atrodyciau biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na mano ūgis taip pat 160 cm, (svoris 50), bet pergyvenu ar su trumpa suknele neatrodysiu ne kaip....
O trumputės tai labai noriu smile.gif tad svarbu pagal savo figūrą rasti.. Čia aukštoms viskas tinka...
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 14, 16:57)
kai pamacia sia suknute, man pasirode, kad cia nepavykusi Liepos Kiauleikytes sukneles kopija, be to visiskai netinka siai merginai, kojos kazkokios atrodo kreivos  blink.gif  nu cia mano nuomone, bet atrodo tragiskai  blush2.gif  tikrai nenoreciau taip atrodyti per savo vestuves  mastau.gif

o siaubas, daugiau nebera ka ir bepridurti doh.gif
Atsakyti
Oi, kaip prisijuokiau is tos Liepos plagiato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Siaubinga - as irgi kazkada norejau panasaus modelio, bet cia - sauk briedi biggrin.gif Su tokia nebent per mergvakari pauliavoti, zmones pajuokinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 14, 15:57)

blink.gif blink.gif doh.gif blink.gif jei tai nebutu bandymas kopijuot tai mat ji galas, bet kai tai yra "klonas" tai blink.gif doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labai noreciai su tokios sukneles, tik virs keliu kaip nubreztam juosta , kad butu raudona kuri gale susirisa i kaspina, ir labai aukstu aukstakulniu raudonu 4u.gif

user posted image
Atsakyti