Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

aaa, nu tai labai gerai tada thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 27, 10:55)
man šiek tiek nepainka tokie gipūriniai koretai, man jie kažkokie pošloki, ant trumpos kažkaip dar dar, bet kai būna ilgos vestuvinės suknios, su tokiais, tai kažkaip  doh.gif  ir dar į bažnyčią, tai... bet čia mano subjektyvi...
man labai gražus tas galvos apdangas trumpas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
norėjau tokio, tik mano trumpa suknelė turėjo raštą, tai nenorėjau kažkaip visko perkrauti...

beje, o kaip draugė reaguoja, kad parodote jos foto visam internetiniam pasauliui?  g.gif  klausiu, nes pati savo tai kažkaip bijau rodyti  ax.gif  blush2.gif

Taigi veida gali uzpiesti paint programa - jei tema apie sukneles, tai mums suknele svarbiausia, o ne tavo makiazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 27, 11:09)
Taigi veida gali uzpiesti paint programa - jei tema apie sukneles, tai mums suknele svarbiausia, o ne tavo makiazas biggrin.gif

na, jei cia akmenys i mano darza, tai labai atsiprasau, kad neuzpaisiau veidu, nes paprasciausiai nemoku as su tuo paint'u elgtis... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grasilda: 27 rugsėjo 2009 - 10:16
Nea biggrin.gif Patarimas pelenui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 27, 10:09)

vis tiek mano giminės beigi artimieji atapažins mane ir užbadys pirštais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2009 09 27, 09:55)
o as jums parodysiu savo miela drauge, kaip atrode siemet geguzes menesi per vestuves su trumpa suknyte  wub.gif  vakare, eidama i baznycia pasipuose lengva, plevesuojancia  wub.gif

Nepaprastai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man viskas grazu kas paprasta.. ir cia beziurint atrodo tik pasitvirtina mano suvokimas apie grozi ax.gif

kaip sakant "PAPRASTUME IR YRA GROZIS" 4u.gif

ei ar yra tema apie panika pries vestuves?? man jau keisti jausmai kyla cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2009 09 27, 09:55)
o as jums parodysiu savo miela drauge, kaip atrode siemet geguzes menesi per vestuves su trumpa suknyte  wub.gif  vakare, eidama i baznycia pasipuose lengva, plevesuojancia  wub.gif

Pasaka wub.gif Taip įsivaizduoju ir savo vestuves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 27, 10:49)
vis tiek mano giminės beigi artimieji atapažins mane ir užbadys pirštais  lotuliukas.gif
Kas čia per giminė tupinti moteriškam forume, vestuvių skilty, trumpų suknelių temoj? biggrin.gif Galima laikinai pademonstruoti, o paskui nuotrauką pašalinti. Nespės giminės per tą laiką užmatyti ir užbadyti. O ir badyt nematau ko smile.gif
Kažkodėl jūsų nicką perskaitydavau - liūdnasis pelėsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 09 29, 16:21)
Kas čia per giminė tupinti moteriškam forume, vestuvių skilty, trumpų suknelių temoj?  biggrin.gif Galima laikinai pademonstruoti, o paskui nuotrauką pašalinti. Nespės giminės per tą laiką užmatyti ir užbadyti. O ir badyt nematau ko  smile.gif
Kažkodėl jūsų nicką perskaitydavau - liūdnasis pelėsis  biggrin.gif

negalima
po poros valandų nebeduoda redaguoti žinutės
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 30, 10:31)
negalima
po poros valandų nebeduoda redaguoti žinutės

taigi istrinat nuotrauka is puslapio, kur buvot idejusi, ir forume jos jau nebesimatys wink.gif nereik redaguot zinutes smile.gif
Atsakyti
Vivienne Westwood wub.gif Pirma mano matyta suknelė, kuriai duodu 100 balų iš 100.
user posted image user posted image user posted image
Pasirodo, suminatiūrintas Kerės suknelės variantas:
user posted image
Atsakyti