Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos is Akmenes krasto (2-a tema)

prašom, vaišintis, pagalbininkas atnešė biggrin.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Tik tiek unsure.gif lotuliukas.gif
Aciu mirksiukas.gif

Atsakyti
kaip sekiojasi?
aš anglų kalbos kursus pradėjau lankyt, nemokami,25 akademinės val, bat kaip pradedančiajai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2009 09 08, 18:15)
Pas mus irgi kolkas silta, pvz siandien tik +33  biggrin.gif

Netaa, kaip jubiliejus praejo ? Kur baliaus pyragai?  biggrin.gif

Aroonele, kaip  nestuke.gif ?

aciu 4u.gif na nieko megaujuos nestumu, tik va kazkaip ziuriu cia tiek nedaug mamyciu is Akmenes krasto, nors isejus tai vezimelius nemaza stumdo g.gif
laukiam pirmo leliaus tai visi dziaugsmai ir rupesciai, greit prasides apsipirkinejimai tai bus vargo man su seimos biudzetais, kaip paskirstyt, kad viskam uztektu g.gif smile.gif
Atsakyti
Laba diena hi.gif

Gal galetumėte plačiau paskleisti šią informaciją apie projektą, skirtą mamoms, ilgesnį laiką dėl vaikų priežiūros atitrūkusioms nuo darbo rinkos, patiriančioms problemų įsidarbinant, ar norinčioms kelti kvalifikaciją.

Projektas "MOMA: mobilios mamos - naujos kartos darbuotojos" kviečia i pirmąjį mamų susitikimą Akmenėje, vyksiantį spalio mėn. 26 dieną 15 val., Akmenės darbo biržos patalpose (Taikos g.1). Maloniai kviečiame prisijungti prie "MOMA" centro organizuojamų veiklų ir kartu suburti mamų klubą Jūsų mieste.

MOMA centras - tai mobilus ekspertų ir savanorių centras, kuris keliauja po Lietuvą ir skatina dialogą tarp darbuotojų (mamų) bei darbdavių, teikia konsultacijas, informuoja apie darbo ir mokymosi galimybes, organizuoja švietėjiškus renginius, darbo muges.
Centras ne tik skatins ir palaikys mamas, bet ir ieškos šeimai draugiškų darbo vietų, galimybių mamoms įsidarbinti ne visą darbo dieną arba taikant lanksčias darbo formas.

Planuojama Lietuvos regionuose suburti mamas į savitarpio paramos grupes (mamų klubus), kuriuose mamos galėtų užmegzti ryšį su kitomis mamomis, bendrauti, diskutuoti, kurti.

"Mamų klubams" bus teikiamos konsultacijos, psichologinė pagalba, pasirenkant darbo ar mokslo sritį, keliant kvalifikaciją, sprendžiant šeimos ir darbo suderinimo klausimus.

Ačiū ir malonaus bendravimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamkos smile.gif
Apleidau jus visai... blush2.gif
Kaip sekasi, kaip begyvenat, džiugu, kad frontą palaikot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2009 10 26, 09:24)
Sveikos, mamkos smile.gif
Apleidau jus visai... blush2.gif
Kaip sekasi, kaip begyvenat, džiugu, kad frontą palaikot smile.gif

nono.gif biggrin.gif
Ka cia laikysi ta fronta, jei vistiek niekas nekalba biggrin.gif nors gal dabar vakarams prailgus ir laiko daugiau atsiras cia pasirodyti bigsmile.gif

Pvz, kaip tau Brytva nauji mokslo-darbo metai? Kaip tavo darbeliu kolekcija? bigsmile.gif

Aroonele, kaip nestuke.gif

Netaa, kapi anglu kalbos kursai? bigsmile.gif
Atsakyti
Svikutės mirksiukas.gif
kursai baigti, trumpi buvo, o į mokamus nėra lt verysad.gif
Sėdžiu be darbo, MB ir ne ką uždirba, norim išvykt abu kažkur padirbėt, jei pavyktų ir likt, tik va nežinom kur verysad.gif jei čia liksim, liksim be namų, paskolai jau neužteksim šį mėn.
Panelytei atostogos ax.gif mokslai sekasi neblogai.
Mažajam antrą kartą angina, pirmą k buvo prieš dvi savaites doh.gif , gavom siuntimą pas LOR. Tai tokios naujienos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paprašyti jūsų pagalbos. Pati esu ne iš Akmenės, todėl labai reiktų čia gyvenančių pagalbos.
Problema tokia, kad šią vasarą iš mano mamos kiemo Šiauliuose pabėgo mnao šuniukas, kurį buvau atvežusi pas mamą (aš pati iš Vilniaus), niekaip jo neradom, visus Šiaulius išmaišėm, sudėjau sklebimus į internetą, laikraščius, mieste prikabinau ir nieko sad.gif tik šį šeštadienį paskambino moteriškė iš Akmenės, kad matė tokį kaip nuotraukoj lakstantį benamį, tik dabar jau gerokai suvargęs. O pasirodo, kad kažkoks žmogus iš Akmenės buvo Šiauliuose, pamatė pabėgusį šunį su pavadėliu ir parsivežė jį į Akmenę, palaikė, o paskui tiesiog paleido valkatauti verysad.gif paskambinusi moteriškė sakė, kad dažnokai jį mato, bet nepagalvojo, kad galėtų būti ieškomas, tik paskui jos giminaitė pasižiūrėjo internete ir rado mano skelbimą. Bėda tame, kad šeštadienį buvo mama nuvažiavus, aš iš Vilniaus važiavau vakar, bet neradome, su ta pačia moteriške vaikščiojom ir neradom, nors šeštadienio rytą jį kalbinti žmonės matė, sako, kad jis dažnai būna prie daugiabučių namų, bet kai mes buvom atvažiavę, niekaip jo neradom. Paprašiau tos moteriškės, kad paieškotų, bet jei dar kas galėtų padėti ir jį priglausti, iš karto atvažiuočiau pasiimti ir tikrai nelikčiau skolinga.
Šunelio vardas Amigo, jis labai draugiškas, bet žmonės sakė, kad dabar atrodo jau labai apsivėlęs, purvinas, išsigandęs. Ūgio iki kelių, pilkos spalvos, balta krūtine ir pėdutėm, nelabai ilgo plauko, su barzdele. Labai prašau, jei tik pamatytumėt ar priglaustumėt, informuokit mane, labai pasiilgau savo šunėlio ir jau buvau praradusi viltį jį surasti 4u.gif
Tel. 8 650 58510
Nuoroda į skelbimą
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2009 11 02, 09:37)
Sveikos,

Noriu paprašyti jūsų pagalbos. Pati esu ne iš Akmenės, todėl labai reiktų čia gyvenančių pagalbos.
Problema tokia, kad šią vasarą iš mano mamos kiemo Šiauliuose pabėgo mnao šuniukas, kurį buvau atvežusi pas mamą (aš pati iš Vilniaus), niekaip jo neradom, visus Šiaulius išmaišėm, sudėjau sklebimus į internetą, laikraščius, mieste prikabinau ir nieko sad.gif tik šį šeštadienį paskambino moteriškė iš Akmenės, kad matė tokį kaip nuotraukoj lakstantį benamį, tik dabar jau gerokai suvargęs. O pasirodo, kad kažkoks žmogus iš Akmenės buvo Šiauliuose, pamatė pabėgusį šunį su pavadėliu ir parsivežė jį į Akmenę, palaikė, o paskui tiesiog paleido valkatauti  verysad.gif paskambinusi moteriškė sakė, kad dažnokai jį mato, bet nepagalvojo, kad galėtų būti ieškomas, tik paskui jos giminaitė pasižiūrėjo internete ir rado mano skelbimą. Bėda tame, kad šeštadienį buvo mama nuvažiavus, aš iš Vilniaus važiavau vakar, bet neradome, su ta pačia moteriške vaikščiojom ir neradom, nors šeštadienio rytą jį kalbinti žmonės matė, sako, kad jis dažnai būna prie daugiabučių namų, bet kai mes buvom atvažiavę, niekaip jo neradom. Paprašiau tos moteriškės, kad paieškotų, bet jei dar kas galėtų padėti ir jį priglausti, iš karto atvažiuočiau pasiimti ir tikrai nelikčiau skolinga.
Šunelio vardas Amigo, jis labai draugiškas, bet žmonės sakė, kad dabar atrodo jau labai apsivėlęs, purvinas, išsigandęs. Ūgio iki kelių, pilkos spalvos, balta krūtine ir pėdutėm, nelabai ilgo plauko, su barzdele. Labai prašau, jei tik pamatytumėt ar priglaustumėt, informuokit mane, labai pasiilgau savo šunėlio ir jau buvau praradusi viltį jį surasti  4u.gif
Tel. 8 650 58510
Nuoroda į skelbimą

Atsakyti
Carpe diem - as deja tikrai niekuom negaliu padeti, nes negyvenu Lietuvoj 4u.gif

Linkiu, kad kuo greiciau atsirastu tavo augintinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2009 11 03, 13:10)
Carpe diem - as deja tikrai niekuom negaliu padeti, nes negyvenu Lietuvoj  4u.gif

Linkiu, kad kuo greiciau atsirastu tavo augintinis  4u.gif

su manim neplepi g.gif
Atsakyti