Sveikos,
Noriu paprašyti jūsų pagalbos. Pati esu ne iš Akmenės, todėl labai reiktų čia gyvenančių pagalbos.
Problema tokia, kad šią vasarą iš mano mamos kiemo Šiauliuose pabėgo mnao šuniukas, kurį buvau atvežusi pas mamą (aš pati iš Vilniaus), niekaip jo neradom, visus Šiaulius išmaišėm, sudėjau sklebimus į internetą, laikraščius, mieste prikabinau ir nieko

tik šį šeštadienį paskambino moteriškė iš Akmenės, kad matė tokį kaip nuotraukoj lakstantį benamį, tik dabar jau gerokai suvargęs. O pasirodo, kad kažkoks žmogus iš Akmenės buvo Šiauliuose, pamatė pabėgusį šunį su pavadėliu ir parsivežė jį į Akmenę, palaikė, o paskui tiesiog paleido valkatauti

paskambinusi moteriškė sakė, kad dažnokai jį mato, bet nepagalvojo, kad galėtų būti ieškomas, tik paskui jos giminaitė pasižiūrėjo internete ir rado mano skelbimą. Bėda tame, kad šeštadienį buvo mama nuvažiavus, aš iš Vilniaus važiavau vakar, bet neradome, su ta pačia moteriške vaikščiojom ir neradom, nors šeštadienio rytą jį kalbinti žmonės matė, sako, kad jis dažnai būna prie daugiabučių namų, bet kai mes buvom atvažiavę, niekaip jo neradom. Paprašiau tos moteriškės, kad paieškotų, bet jei dar kas galėtų padėti ir jį priglausti, iš karto atvažiuočiau pasiimti ir tikrai nelikčiau skolinga.
Šunelio vardas Amigo, jis labai draugiškas, bet žmonės sakė, kad dabar atrodo jau labai apsivėlęs, purvinas, išsigandęs. Ūgio iki kelių, pilkos spalvos, balta krūtine ir pėdutėm, nelabai ilgo plauko, su barzdele. Labai prašau, jei tik pamatytumėt ar priglaustumėt, informuokit mane, labai pasiilgau savo šunėlio ir jau buvau praradusi viltį jį surasti
Tel. 8 650 58510
Nuoroda į skelbimą