Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos is Akmenes krasto (2-a tema)

Labuka :-) niu va, atvaziuoju keliom dienom o gal ir savaitei i gimtaji krasta :-) kas susitikt? :-)
Atsakyti
Tuk Tuk smile.gif ar dar yra norinciu pabendrauti, mamyciu?
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kas nuomoja butą Naujoje Akmenėje?
Atsakyti
Miela uzsukt i savo gimtines forumieciu tema. Kai kada ir as apsilankau vis dar Akmeneje. Gaila kad niekas nebelaukia jau ten, tik keli draugai. Tiesa, ir dirbau ten pries 5 metus, vazinedavau is Siauliu. Pasiilgau buvusiu kolegu. Va ir svente, zinau, savaitgali pas jus bus, ketinu su dukrytemis apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(norvegija @ 2014 05 21, 22:29)
Tuk Tuk  smile.gif  ar dar yra norinciu pabendrauti, mamyciu?

Na, kad ir aš dar ne mamytė, bet vistiek norėčiau pabendrauti blush2.gif

QUOTE(-Juodre- @ 2014 05 21, 22:37)
Sveikos, gal žinote kas nuomoja butą Naujoje Akmenėje?

Ne schmoll.gif

QUOTE(mistika30 @ 2014 05 22, 18:11)
Miela uzsukt i savo gimtines forumieciu tema. Kai kada ir as apsilankau vis dar Akmeneje. Gaila kad niekas nebelaukia jau ten, tik keli draugai. Tiesa, ir dirbau ten pries  5 metus, vazinedavau is Siauliu. Pasiilgau buvusiu kolegu. Va ir svente, zinau, savaitgali pas jus bus, ketinu su dukrytemis apsilankyti.

Na ar sudalyvavot šventėje? bigsmile.gif mes irgi buvom su draugais. Koncertas patiko, putų šou irgi biggrin.gif tik jau pati nelindau į jas smile.gif

Na, kad ir virtualiai, ale nepasididžiuokit ir dažniau užsukit į kraštiečių forumą bigsmile.gif Tikiuosi, surinksim kalbančių būrelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusee @ 2014 05 25, 09:36)
Na ar sudalyvavot šventėje?  bigsmile.gif  mes irgi buvom su draugais. Koncertas patiko, putų šou irgi  biggrin.gif tik jau pati nelindau į jas  smile.gif

Na, kad ir virtualiai, ale nepasididžiuokit ir dažniau užsukit į kraštiečių forumą  bigsmile.gif  Tikiuosi, surinksim kalbančių būrelį  mirksiukas.gif

Nesudalyvavau, karscio su dukrytem pabugom. Patiko svente?matau uz poros savaiciu vaikysteje megiama smuikelio svente bus,va i ja tai tikrai noretusi
Atsakyti
Taip tylu cia ax.gif
Gal yra mamyciu is Naujosios Akmenes, kurios noretu pabendrauti, su vaikiukais i zaidimu aikstele kartu nueiti smile.gif esu naujoke siame kraste..
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2014 05 29, 20:46)
Nesudalyvavau, karscio su dukrytem pabugom. Patiko svente?matau uz poros savaiciu vaikysteje megiama smuikelio svente bus,va i ja tai tikrai noretusi

Mes tai dalyvavom sventėje, teko pabūvoti ir smuikelyje smile.gif visai smagu buvo smile.gif o Jūs ar buvote smuikelyje?

QUOTE(norvegija @ 2014 07 26, 13:50)
Taip tylu cia ax.gif
Gal yra mamyciu is Naujosios Akmenes, kurios noretu pabendrauti, su vaikiukais i zaidimu aikstele kartu nueiti smile.gif esu naujoke siame kraste..

Tyloka čia, tyloka. Bet gal kada įsivažiuosim smile.gif Tikiuosi atsiras, kas su vaikučiais norės, nes tikrai suprantu, kaip sunku naujokei...
Tai kokie vėjai atpūtė į šį kraštą? smile.gif kiek vaikučių turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusee @ 2014 07 28, 08:22)
Mes tai dalyvavom sventėje, teko pabūvoti ir smuikelyje smile.gif visai smagu buvo smile.gif o Jūs ar buvote smuikelyje?
Tyloka čia, tyloka. Bet gal kada įsivažiuosim smile.gif Tikiuosi atsiras, kas su vaikučiais norės, nes tikrai suprantu, kaip sunku naujokei...
Tai kokie vėjai atpūtė į šį kraštą? smile.gif kiek vaikučių turi? smile.gif

Is uzsienio gryzau cia:) dar tik kelios savaites, tai viskas laaaabai nauja smile.gif
o Kaktusee be vaikuciu dar? Pas mane vienas vaikinas 3metukai smile.gif

P.S. beje, kur jus tokia karsta diena vaziuojate maudytis, gal koks ezeras ar upe netoliese yra?
Atsakyti
QUOTE(norvegija @ 2014 07 29, 21:01)
Is uzsienio gryzau cia:) dar tik kelios savaites, tai viskas laaaabai nauja  smile.gif
o Kaktusee be vaikuciu dar? Pas mane vienas vaikinas 3metukai  smile.gif

P.S. beje, kur jus tokia karsta diena vaziuojate maudytis, gal koks ezeras ar upe netoliese yra?

Menčiuose, Alkiškiuose.

Aš vieniša mama irgi pusiau ne vietinė biggrin.gif

Galim susipažinti, tik va mano merginai jau šeši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 07 29, 22:37)
Menčiuose, Alkiškiuose.

Aš vieniša mama irgi pusiau ne vietinė  biggrin.gif

Galim susipažinti, tik va mano merginai jau šeši  mirksiukas.gif

Ir kaip tu atsidurei N.Akmeneje? smile.gif

Mano vaikiukui patinka vyresnes biggrin.gif , tik neaisku ar tavo panelei bus idomus su trimeciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(norvegija @ 2014 07 30, 09:47)
Ir kaip tu atsidurei N.Akmeneje? smile.gif

Mano vaikiukui patinka vyresnes  biggrin.gif , tik neaisku ar tavo panelei bus idomus su trimeciu smile.gif

Mano damai įdomu su visais vaikais smile.gif Oi... Ilga ir paini istorija biggrin.gif
Atsakyti