Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(uzniukas @ 2009 04 10, 14:26)
aš tą stangiklį visad dedu į 35 proc grietinelę, man tada ramiau kad tirkai neištiš  tongue.gif į 36 proc jo nereikia, bet kad neina kur rast tą 36 proc  doh.gif

Yra, yra biggrin.gif
Tu paziurek IKI arba Rimi. Ji yra 36% "Zemaitijos" grietinele, tokiam panasiam ipakavime kaip grietine buna. Rimi ja rast sunkiau, vakar is ten paskutines dvi paemiau.
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 10, 15:26)
aš tą stangiklį visad dedu į 35 proc grietinelę, man tada ramiau kad tirkai neištiš  tongue.gif į 36 proc jo nereikia, bet kad neina kur rast tą 36 proc  doh.gif

Ačiū. Reiks ir man tada dėt, nes šiandien Maximą nusiaubus radau tik vienos rūšies 35 proc. Kitą kart žinosiu 4u.gif

MAMICY, kaip tavo vakarykštis Juodas miškas? Juodas?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 10, 15:47)
Yra, yra  biggrin.gif
Tu paziurek IKI arba Rimi. Ji yra 36% "Zemaitijos" grietinele, tokiam panasiam ipakavime kaip grietine buna. Rimi ja rast sunkiau, vakar is ten paskutines dvi paemiau.


aš žinau kaip ji atrodo, esu pirkus mirksiukas.gif , bet tik žemaitijos pieno firminėse pardėse, o šalia musų IKI specialiai ejau ieškot administratorės ir klausiau, sako per žiemą nevežam išvis, o vasarą gal ir bus doh.gif
Atsakyti
Merginos, ko Jus pergyvenat del tos grietineles. As kai nerandu 36 proc, tai dedu 35 proc. Jeigu i vidu tai is vis skirtumo nematau, o kai papuosimams, tai aisku geriau butu 36, man ji greiciau ir geriau issiplaka, bet jeigu nerandu, tai puosiu 35 su standikliu. Va Cia paziurekit. Sita tortuka puosiau su 35 proc. grietinele ir standiklio buvau idejus.
Atsakyti
Sveikos. Dariau marshmallows'ų masę ir ji pasidarė labai kieta. Na tas kietumas tai dar nieko, ilgiau paminkau ir įmanoma dirbti, bet atgnybti gabalėlį masės labai sunku, valgant jos konsistencija primena irisus šiek tiek. Jei tokia mase apdengčiau tortą, įtariu, nelabai pavyktų jį atpjauti. Ką padariau blogai, o gal masė tokia ir turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 10, 16:48)
Merginos, ko Jus pergyvenat del tos grietineles. As kai nerandu 36 proc, tai dedu 35 proc. Jeigu i vidu tai is vis skirtumo nematau, o kai papuosimams, tai aisku geriau butu 36, man ji greiciau ir geriau issiplaka, bet jeigu nerandu, tai puosiu 35 su standikliu. Va Cia paziurekit. Sita tortuka puosiau su 35 proc. grietinele ir standiklio buvau idejus.


Na man vakar MB parnešė 35 "Saulės pieno" grietinėlę, tai kad ir su stangikliu neišsiplakė taip kad būtų galima puošt g.gif ir atšaldyta buvo, o gavos tokia schmoll.gif pertepimui tiko, bet puošt nesiryžau g.gif cibukai tikrai nebūtų stovėję tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 04 10, 17:08)
Sveikos. Dariau marshmallows'ų masę ir ji pasidarė labai kieta. Na tas kietumas tai dar nieko, ilgiau paminkau ir įmanoma dirbti, bet atgnybti gabalėlį masės labai sunku, valgant jos konsistencija primena irisus šiek tiek. Jei tokia mase apdengčiau tortą, įtariu, nelabai pavyktų jį atpjauti. Ką padariau blogai, o gal masė tokia ir turi būti?


Gal sviesto šiek tiek daugiau reiktų tada ir atitaikyt cukraus pudros kiekį. Man tai ji labai švelni ir maloni lipdymui gaunasi. Likutį buvau pasidėjusi ir jis sukietėjo aišku, bet keliom sek į mikrobangę ir vėl galima lipdyti.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 04 10, 17:08)
Sveikos. Dariau marshmallows'ų masę ir ji pasidarė labai kieta. Na tas kietumas tai dar nieko, ilgiau paminkau ir įmanoma dirbti, bet atgnybti gabalėlį masės labai sunku, valgant jos konsistencija primena irisus šiek tiek. Jei tokia mase apdengčiau tortą, įtariu, nelabai pavyktų jį atpjauti. Ką padariau blogai, o gal masė tokia ir turi būti?

Jeigu tik sugebesi ja iskocioti, tai galesi apdengt. Ji ant torto nebus kieta, nuo dregmes suminkstes. O dar gali pasildyti, kaip spanguolia smile.gif sake, tada bus minkstesne.
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 04 10, 15:02)
MAMICY, kaip tavo vakarykštis Juodas miškas? Juodas?

vakrykstis jau suvalgytas biggrin.gif
Atsakyti
Na sako, kad atnest cia ta torta savo, tai atnesu i cia smile.gif

Tortas Snickers RECEPTAS Tik i biskvita ten reikia dar 2 stikliniu miltu!

Gelytes ir zolyte sonuose is cukrines mases RECEPTAS

Lizdelis iskeptas is medaus torto laksteliu teslos. Ispjoviau apskritima, idejau i metalini dubeneli kepimo popieriaus, itiesiau tesla, ir i iskepta dar idejau stikline, kad igautu grazu dugna. Lizdelio dugnas apteptas sokoladu.

Marguciai - saldainiai M $ S. Ale kokie brangus jie blink.gif

Visciukai is cukrines tortu dengimo mases pagal Cipciuka RECEPTAS

Torto puosimo pagrindas - plakta grietinele.

user posted image



Atsakyti
Nu įdedu kaip nenusisekusį pavyzdį su grietinėlėm lotuliukas.gif TAIGI NERIZIKUOKIT NAUDOT SKIRTINGŲ GAMINTOJŲ ANT VIENO TORTO doh.gif (gerai kad "naminiam " valgymui, svečiams ryt puošiu kitą tongue.gif )
vat kaip skirias grietinėlės, ta geltonesnė MARGĖS, o baltesnė SAULĖS PIENO blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 10, 23:22)
Nu įdedu kaip nenusisekusį pavyzdį su grietinėlėm  lotuliukas.gif TAIGI NERIZIKUOKIT NAUDOT SKIRTINGŲ GAMINTOJŲ ANT VIENO TORTO  doh.gif  (gerai kad "naminiam " valgymui, svečiams ryt puošiu kitą  tongue.gif )
vat kaip skirias grietinėlės, ta geltonesnė MARGĖS, o baltesnė SAULĖS PIENO  blink.gif



Ten kaip sviestukas jau atrodo, kur geltona smile.gif bet drugelis koks mielas.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 10 balandžio 2009 - 22:25