Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(daisy3 @ 2010 01 05, 23:17)
Sveikos!
Mes vis dar su senu vazinejames, bet vasari turetu atvaziuoti Maclarenas, jei uzsakysiu. Bet pries tai noriu paklausti-na kaip jums su jais sia ziema? Sniego daug-pravaziuojat visos? smile.gif  Gal kas Kryziaus keliuose vazinejates? As ten daznai bunu-tad ir teiraujuos ar pravaziuos smile.gif

Sveikos,
na dabar , kai daug sniego, tai mes jau sunkiai pravaziuojam. Pas mus jau skaitosi Vilniaus raj, tai kelius blogiau valo. Turbut bandysiu perkelt i roges.
As irgi dilema sprendziu. Suzinojau, kad laukiuosi. Leliukas gims rugsejo pradzioj. Tai visa ziema bus pries akis. Ir nezinau, ar bandyt pirkt ta reklamuota naujagimio lopsiuka ir det i xlr. Bet dar reikia man autokedutes ir adapteriu kedutei tvirtinti. Jauciu visai nepigiai man tai kainuos ir siek tiek abejoju del pravazumo ziema. Gyvenam name, tai i apsnigta kiema isstumti irgi reikia jegos. Arba kitas variantas pirkt ziemai padeveta koki lopsini vezima, gal net supama, grynai migdymui lauke., o makrarena naudot kitiems atvejams.
Daisy3, o kaip tau dabar maklarene su vaiku, ar patogu. Koki modeli naudoji?
Ai, suklydau, dabar turbut naudoji ne maklarena. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gineituke: 07 sausio 2010 - 09:25
QUOTE(Mytee @ 2009 12 12, 15:42)
Labai susidomejau Maclaren MX3 vezimeliais, kas galetu parasyti atsiliepimu, labiausiai domina minusai  biggrin.gif  ir gal dar zinot kokie MX3 lospiuko matmenys , niekur nerandu  doh.gif , kaip suprantu jau nebegamina sio modeliu, nes oficialiam psl neradau  g.gif

Sveikos mamytės,
Aš irgi labai susidomėjusi Maclaren MX3 vezimeliais, gal kuri papasakotų šio vežimo trūkumus. Žinau, kad vežimėlių be trūkumo nėra. Bet šis pasirodė geriausias variantas. Kas turite, atsiliepkite smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(daisy3 @ 2010 01 06, 00:17)
Sveikos!
Mes vis dar su senu vazinejames, bet vasari turetu atvaziuoti Maclarenas, jei uzsakysiu. Bet pries tai noriu paklausti-na kaip jums su jais sia ziema? Sniego daug-pravaziuojat visos? smile.gif  Gal kas Kryziaus keliuose vazinejates? As ten daznai bunu-tad ir teiraujuos ar pravaziuos smile.gif

Mes kaip tik turim si vezimuka ir taip pat galvojau vasara, kaip cia bus ziema. Bet jokiu problemu turime XLR techno esu labai patenkinta, nes ten ieina i komplektacija vokelis (na toksai ant koju kai vaikas sedi, bet labai patogus gaunasi taip, kad vaikas apklotas iki pazastu thumbup.gif o i vidu dar dedu silta apkloteli, tai vaikelis niekad nesala smile.gif ) Kur daugiau sniego aisku sunkiau vaziuojasi, bet pravaziuojam visai normaliai 4u.gif Reikes kada mums nuvaziuot i ta Kryziaus kelia, tada parasysiu nuomone smile.gif Sis vezimukas, tai jau mano trecias ir pats geriausias. Bent jau pas mane jokiu minusu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gineituke @ 2010 01 07, 10:24)
Sveikos,
na dabar , kai daug sniego, tai mes jau sunkiai pravaziuojam. Pas mus jau skaitosi Vilniaus raj, tai kelius blogiau valo. Turbut bandysiu perkelt i roges.
As irgi dilema sprendziu. Suzinojau, kad laukiuosi. Leliukas gims rugsejo pradzioj. Tai visa ziema bus pries akis. Ir nezinau, ar bandyt pirkt ta reklamuota naujagimio lopsiuka ir det i xlr. Bet dar reikia man autokedutes ir adapteriu kedutei tvirtinti. Jauciu visai nepigiai man tai kainuos ir siek tiek abejoju del pravazumo ziema. Gyvenam name, tai i apsnigta kiema isstumti irgi reikia jegos. Arba kitas variantas pirkt ziemai padeveta koki lopsini vezima, gal net supama, grynai migdymui lauke., o makrarena naudot kitiems atvejams.
Daisy3, o kaip tau dabar maklarene  su vaiku, ar patogu. Koki modeli naudoji?
Ai, suklydau, dabar turbut naudoji ne maklarena. doh.gif

Jusu atveju ziemai pirkciau supama netgi ir deveta, o jau kaip sedes maclarena, nes jei namie gyvenate, tai gal ten ir nevisi keliai bus asfaltuoti, tiesiog labai vaika kratis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonažolė @ 2009 12 20, 23:22)
Merginos patarkit prašau  4u.gif turim Maclaren triumph, galvoju ar verta žiemai nusipirkti vokelį? Kas turit, ar pasiteisina, ar patogu, kur pirkti? Ačiū  4u.gif

Vokelis nepamainomas dalykas! thumbup.gif Pirkite ! ir vaikui silta bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gineituke @ 2009 12 04, 10:43)
Sveikutes,

zinau, kad buvo jau rasyta, bet dabar nerandu. Kuo galima sutepti ratus, kad necyptu vaziuojant?

as purskiama tepala nusipirkau maximoj prie kasos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 13 sausio 2010 - 00:11
QUOTE(*neva* @ 2010 01 13, 12:30)
ech,kad man pasitaikytu toks nebrangus tik dvynukams, kaip butu gerai  rolleyes.gif

aha labai gera kaina rolleyes.gif galvojau paziureti

bet visdelto bandysiu paieskoti amerikietisko varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2010 01 14, 20:19)
tik modeliai XT ir XLR turi pilnai gulimas padetis...

aciu, gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 01 13, 01:09)
Mes kaip tik turim si vezimuka ir taip pat galvojau vasara, kaip cia bus ziema. Bet jokiu problemu turime XLR techno esu labai patenkinta, nes ten ieina i komplektacija vokelis (na toksai ant koju kai vaikas sedi, bet labai patogus gaunasi taip, kad vaikas apklotas iki pazastu  thumbup.gif o i vidu dar dedu silta apkloteli, tai vaikelis niekad nesala smile.gif ) Kur daugiau sniego aisku sunkiau vaziuojasi, bet pravaziuojam visai normaliai  4u.gif Reikes kada mums nuvaziuot i ta Kryziaus kelia, tada parasysiu nuomone  smile.gif Sis vezimukas, tai jau mano trecias ir pats geriausias.  Bent jau pas mane jokiu minusu  ax.gif
Papildyta:

Aciu uz info! Jau laukiu nesulaukiu vezimelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 01 15, 00:04)
aciu, gaila  ax.gif

Sveikos,
Mano Gm3 irgi pasiguldo visiškai.
Atsakyti
sveikos, Maclarenu savininkes 4u.gif

gal atsakys tos mamytes, kurios naudojo automobiline kedute/ nesiokle ant Maclaren MX3 remo. kokios firmos tikrai tinka? ir dar ko ten reikia, kad kedute uzdeti? ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif

dekoju is anksto kas atsakys 4u.gif

Atsakyti
Labukas visoms, ir mes norim prisijungti prie jusu mirksiukas.gif , jau savaite kai vaziuojam xlr modeliuku, super vezimas thumbup.gif , esame laabai patenkinti ir as, ir vaikiukas mano smile.gif . Lengvas, patogus ir svarbiausia erdvus thumbup.gif vezimas.
Atsakyti
Laba diena,

Prisiskaiciusi siame forume, kokie geri maclaren vezimeliai, stai ir mes isigyjom naujam maclaren quest sport sketuka. Nusivyliau ziauriai. Gerai, kad 700 litu nesumokejau, tai ne taip skaudu. Nieko as cia ypatingo jame nematau. Net kai kurie lenkiski sketukai ir tai patvaresni atrodo. Kol kas, kadangi uz lango ziauri ziema vazinejam su juo po kambari. Kol vaziuoji kilimu al laminatu kaip parduotuvej, tai atrodo super vezimas. Bet uztenka koridoriuj ar virtuvej per plyteles pervaziuot, tai barska visas. Jei jau kambari ant keraminiu plyteliu barska, tai kas bus kai vasara i lauka isvaziuosim. Nematau jokio skirtumo nuo chicco ar kitu sketuku. Tikrai tokios kainos nevertas. Dar net atrodo, kad lenkiski sketukai su guminiais ratukai lengviau vaziuotu nei maclaren. Ar as klystu? Toks vaizdas susidare, kad sie vezimeliai geri tik del vardo, mados ir todel, kad izymybes jais vazineja smile.gif)))))).
Atsakyti
QUOTE(Daiva111 @ 2010 01 28, 22:52)
Laba diena,

Prisiskaiciusi siame forume, kokie geri maclaren vezimeliai, stai ir mes isigyjom naujam maclaren quest sport sketuka. Nusivyliau ziauriai. Gerai, kad 700 litu nesumokejau, tai ne taip skaudu. Nieko as cia ypatingo jame nematau. Net kai kurie lenkiski sketukai ir tai patvaresni atrodo. Kol kas, kadangi uz lango ziauri ziema vazinejam su juo po kambari. Kol vaziuoji kilimu al laminatu kaip parduotuvej, tai atrodo super vezimas. Bet uztenka koridoriuj ar virtuvej per plyteles pervaziuot, tai barska visas. Jei jau kambari ant keraminiu plyteliu barska, tai kas bus kai vasara i lauka isvaziuosim. Nematau jokio skirtumo nuo chicco ar kitu sketuku. Tikrai tokios kainos nevertas. Dar net atrodo, kad lenkiski sketukai su guminiais ratukai lengviau vaziuotu nei maclaren. Ar as klystu? Toks vaizdas susidare, kad sie vezimeliai geri tik del vardo, mados ir todel, kad izymybes jais vazineja smile.gif)))))).

sveika nu quest man niekad nepatiko o xlr ar tx visai kitas dalykas ir minkstesnis ir patvaresnis ir ratai nemazi.
Atsakyti
QUOTE(ssaulyte @ 2010 01 31, 18:11)
sveika nu quest man niekad nepatiko o xlr ar tx visai kitas dalykas ir minkstesnis ir patvaresnis ir ratai nemazi.

XLR - jėga! Prieš tai parašiusiai mamytei - ne taip atidžiai temą skaitėte mirksiukas.gif
Atsakyti