QUOTE(Virvutė @ 2010 03 23, 16:15)
Tiesa, neparasiau kodel butent noriu triumpf arba qest. Visu pirma turiu emmaljunga nitro. Trumpai pagirsiu - erdvus, labai manevringas , pakankamai lengvas - tik dvylika kg, stiprus....ir t.t. Todel sumasciau, kad jo dar neparduosiu iki kokiu triju metu, vis tiek juk deveta tik uz puse kainos drysiu parduot.
Taigi, todel pirkti dar viena ir brangu - pvz. xlr man neapsimoka. Taip pat jei jau pirk tai sakau lengvesni tiek, kad realiai pasijustu tas lengvumas.
Todel ir galvoju ties tais dviem - triumpf ir qest.
Be to parduotuvej isbandziau savo vyruka isodinus xlr ir triumpf.
Triumpf lengvesnis visais dviem su puse kg. Na ir uzkeliant ant bortelio triumpf daug lengviau keliasi nei xlr.
Bet tai tik parduotuvinis palyginimas. Todel laukiu patarimu, atsiliepimu.
Be to man labai patiko triumpf tos dryzuotos petnesos - tokios "formule -1", o dar galimybe jas pakeist...gal cia ir tustybe

, bet....grazu man nors tu ka...
pas mane taip,pat nitro
man is visu maclarenu Questas fainiausias
XLR is tikruju yra per mastvus,vien tik kaip sketukas
ji reiktu prikti su ta mintim,kad atstotu du vezimus,jaigu vaikas jau dydelis,irgi xlr jau nepirkciau,nes vezimas ir nera jau toks lengvas, i audia4 bagazine,man i ilgi sunkiai tilpdavo
o su questu -super,lengvas,mazas ,kompaktiskas
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 23, 10:39)
Uzejau pasigirti
galu gale issirninkau ir siandien uzsisakiau stai sita vezimaiti:

su vyru nusprendem, kad mums uzteks ir sito modeliuko. Kadangi mums sitas reikalingas tik kelionems ir t.t., o be to ir vaikutis jau musu ne toks ir maziukas, tai pamastem, kad nelabai ir verta XT pirkt. O be to, man Quest labai graziso visos spalvos
Kai gausiu butinai parasysiu atsiliepima apie sita vezimaiti
tikrai super pasirinkimas