
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 24, 21:06)
na o mano šiais metais sodintos mėtos, melios, mairūnas, čiobreliai, raudonėlis, ramunėlės, petražolės... viskas užderėjo kuo puikiausiai ir jau sudžiovinti guli dėžutėse
jau raudonėlių, mėtų antrą derlių nuiminėsiu...

Mano metos ir melisos bujoja, bet jau nezinau kiek metu tiems krumams


Mano mėtos irgi atauginėja
tokie jaunučiai sultingi lapeliai pasirodo
O kokiuose maišeliuose laikote sudžiovintus prieskonius



laikau popieriniuose maišeliuose, parduotuviniuose batonui ar bandelėms dėti

kaip paliekat žiemot vaistinį šalaviją

QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 29, 17:05)

Nieko jam daryt nereikia,na nebent apkarpyt šiek tiek.
o jus prieskoniukus tik dziovinat ar ir i saldikli prisidedat?

QUOTE(shidochika @ 2009 08 30, 21:43)
į šaldiklį dedu tik krapus...
O as visokius prieskoniukus deu i saldikli,kaip sviezus buna,aisku ir dziovinu

Vasaros viduryje man kilo mintis pasidaryti prieskoniniu zoleliu misiniu.Perejau per tevu sodus, susirinkau kruva prieskoniniu zoliu, grizusi sumeciau i smulkintuva ir pasidariau nuostabiu prieskoniu. Dejau viska i viena kruva. Nuostabu!! Naudoju visur. Laikau saldiklyje.Net mesas su jais marinuoju
O sudetis labai misri: gelsve, ciobrelis,peletrunas, raudonelis, cesnaku ziedai ir ziedkociai, svogunu ziedai, petrazoles, krapai, bazilikai, pankolis.... gal ir dar kokie pakliuvo, bet jau nebepamenu. Tiesa dar ir aitriosios paprikos imeciau anksti.

