Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate Colinox kūdikiams?

as net nezinau ka daryti, vienos giria colinox kitos peikia, bet gal butent vaikuciui ir truksta tu geruju bakteriju zarnyne, todel ir lengviau issitustina ir issipirscioja, manajam nei espumizanas nei sabsimplex nepadeda, atrodo tik bereikalo kisu tuos vaistus jam... dabar sprendziu pirkti ar nea ta colinox? g.gif
beje internete skaiciau kad tas pilvo putimas gali atsirasti jei i zarnyna patenka kokia blogoji bakterija ir jei truksta geruju bakteriju
Atsakyti
Na mums kai buvo bedu su pilvelio diegliais tai nepadejo nei espumizanas, nei colinox. Tuo metu, man is vis atrode, kad jie net kenkia vaikui. Tai kas labiausia padejo, tai gerosios bakterijos gefilus plius. BAndem ir kitu bakteriju, bet kazkaip efectas buvo butent po gefilus plius. DAr bandem bakteriofaga nuo auksinio stafilokoko, tai gal ir jis padejo.
Atsakyti
nuo 6dienio duodu Colinox. 6dienį atrodė, kad padėjo, dieglių nebuvo, bet vakar kas dėjosi blink.gif tiek verkimo seniai nebuvo doh.gif Ir ištisas stenėjimas doh.gif galvojau š... paskutinis tas Colinox, bet naktį sugalvojau,kad gal per mažai daviau,nes rašo,kad duoti 2-4 k., tai 2 k. ir tedaviau, bet gal toks kiekis nepadėjo, reik mėginti duoti 4 kartus. Tik bijau,kad nebūtų dvigubai blogiau doh.gif

Kiek kartų jūs duodate?
Atsakyti
Sveikutes,mes taip pat kankinomes su digliukis,espumisan mums nepadejo ir taip ten viena sintetika,tai nusipirkom colinox lasiuskus aisku nebuvo taip kad visiskai dingo skausmai bet juos tikrai lengvindavo,skaitinejau ir radau jog nuo pilvuko skausmu padeda krapu seklu arbatele(virem,gerem abi,nes tada dar maitinau ir tikrai padejo, aisku ir vaistukus vartojom,bet diegliukus pamirsom)taip kankinomes 2pirmuosius menesius.Dabar kai buna jog paskauda pilveli pirmieji vaistukai arbatele,aisku nenoriai geria,bet uz tai skausmas dingsta 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos, klausimas del colinoxo. ant pakuotes raso kad tai lasai, bet man jie neatrodo kaip lasai, bandziau i sauksteli uzlasinti tai lenda tirstas skystimelis kaip koks kremas blink.gif ir suplakiau buteliuka, ir visvien tas pats g.gif tai kaip vaikui paduoti tokiu atveju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 14 rugsėjo 2010 - 16:04
Sveikos 4u.gif

mes naudojame colinox smile.gif espumizanas nepadejo, sab simplex taip pat vienas nepadejo, tai nusipirkau colinox, kadangi ji galima duoti 2-4 kartus, tai duodu 3 kartus per diena, ir per likusius maitinimus sab simplexa, efektas akivaizdus thumbup.gif o colinox pasirinkau ir naudoju del to (neziurint i kaina) kad turi zarnyno bakteriju smile.gif
Atsakyti
nuo pirmadienio ir mes pradejom ji vartoti , pirmiem bandymam duodu tik pries miega viena karta atrodo uzmiega ramiai nebesiraito bet jau i ryta prasideda raitymasis nuo putimo turbut reikes ivesti koki rytini dar viena ir stebeti maziuke
Atsakyti
pavartojus colinox 3 savaites mano mazoji pradejo kaikintis tik kas 5 dienas.kazkaip keista, iki tol varydavo kasdien.dauguma raso, kad tustintis pradejo dazniau, o mums atvrksciai.ir taip jau 2 men.
Atsakyti
mano mazylej labai pagelbejo, tustindavosi kas trecia para, kitom dienom pragaras, pavartojus colinox, tustinasi kiekviena diena, o kas antra ir du kartus, ir neverkia o juokiasi kai purpsi mano mergicka 3men smile.gif)) nezinau kur jus taip pigiai ju randat, as pigiausius uz 38lt pirkau....
Papildyta:
QUOTE(inetum @ 2010 10 07, 12:27)
nuo pirmadienio ir mes pradejom ji vartoti , pirmiem bandymam duodu tik pries miega viena karta atrodo uzmiega ramiai nebesiraito bet jau i ryta prasideda raitymasis nuo putimo turbut reikes ivesti koki rytini dar viena ir stebeti maziuke

siaip ji patarciau is anksto pavartot, nes veikia jis ne iskart, jei vakare pilvo putimas kankina, tai pavartokit per piet.....mano gyditojos nuomone, man pasiteisino.
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2010 09 14, 18:03)
merginos, klausimas del colinoxo. ant pakuotes raso kad tai lasai, bet man jie neatrodo kaip lasai, bandziau i sauksteli uzlasinti tai lenda tirstas skystimelis kaip koks kremas  blink.gif ir suplakiau buteliuka, ir visvien tas pats  g.gif tai kaip vaikui paduoti tokiu atveju?

is leto aukstai iskelus virs saukstelio spausk turi istyzt lasai, as zirnio didzio kruvelia isspaudziu ir to pakanka.
Atsakyti
vartojam colinox jau porą dienų, negaliu teigti bet lyg ir geriau smile.gif espumizanas ir sabsimplex mums visiškai nepadėjo schmoll.gif
Atsakyti
mums irgi espumizanas neveike... tai pabandem colinox, geriam ryte ir vakarop. As ilasinu biski pienuko ir tada lasiuku, bet ne visada nuo saukstuko nukeliauja sunui i burnyte blink.gif tik man neramu pasidare, nes viena mama mane sukritikavo del colinox, nes atseit sie vaistai yra stipresni nei espumizanas ar sab simplex unsure.gif
Atsakyti
Labukas mielosios,

Del diegliuku musu niekas taip gerai negelbejo kaip semper "magdropar" (vaistinese sake kad jie dar naujiena lt) man sie lasiukai patiko jau vien tuo kad reikia tik 5 lasu per diena (nes pvz sab simplex reikia vartoti 15 lasu ir beveik per kiekviena maitinima)

Dabar nusipirkome colinox, nes diegliuku kaip ir neturime bet va su tustinimusi prasciau. Mums ji pasiule del geruju bakteriju.
Del espumizano: nu mamytes pykit nepykusios, bet espumizane gan daugoka sintetikos, tai mano nuomone yra geriau brangiau sumoket o ne sintetika kudikiui kisti... Neskau kad kiti lasai vien natur produktas, bet....
Atsakyti