Įkraunama...
Įkraunama...

Jei jubiliatas užsienyje...

Nu jei jau pats sakai kad neužtenka, padovanok mašiną bigsmile.gif
Atsakyti
Nu juvelyriką kokią padovanok. Bus amžinam prisiminimui smile.gif Jei žiedą bijai - apyrankę kokią ar auskarus... Gintaro karolių gal nereikia, nors į temą tai labai smile.gif
Atsakyti
Pritariu, kad jai būtų labai malonu gauti kokį nors papuošaliuką. Pvz. kaip savo meilės įrodymą galėtum jai padovanoti grandinėlę su širdele ar auskariukus kokius. wub.gif
Atsakyti
Karbyne, geras dovanas siulai:), jei nemasina, tai gal kokia vila kurnors ispanijoje prie juros pdovanoti:)? kaip manai nebus per prastai:)?
Atsakyti
QUOTE(Zukiss @ 2006 02 28, 19:02)
Kaip manote ka butu geriausiai padovanoti is uzsienio gryztanciai panelei kurios nematei gana ilga laika. g.gif

o tai kiek laiko jus pazystami? ar jausmai rimti?
jei taip, tai ne kas kitas , o tu pats turi geriausiai zinoti, ka ji megsta ir kaip ja galetum nustebinti! mirksiukas.gif
nebutinai apciuopiamos dovanos - gali tiessiai is orouosto ar is kur ji grys,nusivezti i kokia kavine, ar dar i kokia ypatinga vieta, arba paruosti romantiska vakariene namie... arba pvz surengti ispudinga sutikima su sampanu ir gelemis! arba sukurk daina jai...! pasirinkimu milijonas, o tai ka jau pasirinksi, prikaluso nuo taves. sunku labai daug ka patarti, nes neaisku kiek rimti jusu santykiai, kiek tau metu (na gal tai ka pasakiau, gali atrodyti per vaikiska pvz nors suzavetu bet ka manu kai kas is tu..) ir pan. mirksiukas.gif
na kaip bebutu! sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Na man 22 ir mes draugaujam 2,6m:). Beje ji grizta tik 8 dienom, poto vel isskris, ir griz visam, tik po 9men, tai as net nezinau kaip man elgtis, ar kazka padovanoti ar surengti. Jei gryztu jau visam tai gal kazka ir ispudingesnio galima butu o adbar kaip pasilegti istiesu nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukiss @ 2006 03 03, 21:11)
Na man 22 ir mes draugaujam 2,6m:). Beje ji grizta tik 8 dienom, poto vel isskris, ir griz visam, tik po 9men, tai as net nezinau kaip man elgtis, ar kazka padovanoti ar surengti. Jei gryztu jau visam tai gal kazka ir ispudingesnio galima butu o adbar kaip pasilegti istiesu nezinau g.gif

Nu sakau, padovanok kokį juvelyrinį daiktą, auksinį ar sidabrinį. Nu tipo, kad nešiotum visada ir mane prisimintum, **** bla bla...
Atsakyti
QUOTE(Zukiss @ 2006 03 03, 20:11)

Tai jei po 9 mėn grįžta, gal kindersiurprizą padovanok mastau.gif Galės išsipakuoti dovaną Lietuvoj kaip tik hihihi.gif
O jei rimtai, tai kad ir mažas , bet gero juvelyro papuošaliukas, būtų pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 03 03, 20:27)
Nu sakau, padovanok kokį juvelyrinį daiktą, auksinį ar sidabrinį. Nu tipo, kad nešiotum visada ir mane prisimintum, **** bla bla...

Pritariu, o kai grįš visam laikui - tai jau tada duok valią fantazijai ir įspūdingai sutik savo mergaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz pasiulimus smile.gif , tikriausiai apsistosiu prie juvelyrikos minties, visdelto jos skoni siems dalykeliams zinau, tai renkantis daug sunkumu neiskils:). O ziuriu sis forumas visai nieko:), ir nares fainos:).
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 28, 20:09)
Mažu pasipiršk  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Zukiss @ 2006 03 03, 20:11)

Parasysiu ne savo ideja, o savo drauges vaikino. Ji buvo isvykus visiems metams. Jis jai padare verciama kalendoriu - kiekviena lapa pats nupiese, kiekvienai dienai parase kazka grazaus biggrin.gif Oi, kaip norejau tokio kalendoriaus bigsmile.gif Buna net tokio dydzio korteles pirkti, tad pagaminti ji nesunku, ir zodzius gali isrinkti jos mylimu poetu jei nemoki rasyti pats. Penki metai praejo, o as vis galvoju apie ta kalendoriu, nors ir ne savo blush2.gif Cia butu kaip susitikimo dovana vel issikiriant.
O ir ji apie tave kasdien galvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 04 kovo 2006 - 03:18
Sveiki, greitai gris mano sesuo, kuri gyvena uzsienyje, ir kaip tik bus jos gimtadienis. Vis galvoju ka jai padovanoti, bet niekas i galva neateina. doh.gif Kokiu interjero detaliu negaliu dovanoti, kaip issives? unsure.gif Galvoju, ka nors, kas susije su namais, seima. unsure.gif Gal turite ideju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LhooQ: 08 rugpjūčio 2007 - 14:10