Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Malena @ 2009 05 12, 17:03)
drinks_cheers.gif ir man teplioja,saikingai,bet..
Svarbiausia ji pirkau radus sitoj temoj nemazai geru atsiliepimu,norejau isbandyt kas per "stebuklas" doh.gif

Niu va, as tai kazkaip jau seniai save nuteikus kad Avon ir Oriflame "stebuklu" negamina..
Atsakyti
kokius renkatės vandeniui atsparius tušus?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 12, 20:53)
Niu va, as tai kazkaip jau seniai save nuteikus kad Avon ir Oriflame "stebuklu" negamina..

deja, bet faktas smile.gif siu firmu geri tik duso zele ir kuno sveitikliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 05 11, 12:25)
fatale meginai?
tikrai ryskiai padazo, bet jei blakstienos retos ir plonos, tai sunku bus graziai juo pasidazyt  g.gif

esu turejusi ir si smile.gif
Atsakyti
O as esu Loreal tusu fanatike ax.gif
turejau si user posted image
bet nepatiko, nepatogus man sepetelis ir grazaus pastorinimo efekto schmoll.gif
Dabar naudojuosi
user posted image
Pirma karta pasidaziusi buvau nepatenkinta, bet po keliu kartu... visai graziai pastorina blakstienas, patinka smile.gif tik minusas - vakare jau paakiai ir vokai juodi, bega doh.gif

as lieku prie sito first.gif
user posted image
ir pastorina graziai, ir pailgina ir atskiria wub.gif ir nesubega schmoll.gif

O second.gif zinoma Masterpiece Max tikrai nenusivyliau thumbup.gif , sekantis mano pirkinys 4u.gif nors ir ne Loreal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2009 05 13, 08:26)
as lieku prie sito  first.gif
user posted image
ir pastorina graziai, ir pailgina ir atskiria wub.gif  ir nesubega schmoll.gif

O second.gif zinoma Masterpiece Max tikrai nenusivyliau thumbup.gif , sekantis mano pirkinys 4u.gif  nors ir ne Loreal mirksiukas.gif

man L'realio sitas pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 13, 09:47)
man L'realio sitas pats geriausias  thumbup.gif

o sitas normaliai nusiplauna? na taip kaip iprastas tusas, ar nusigumuliuoja nuo karsto vandens kaip tas raudonam ipakavime lorealio g.gif nes man labai nepatiko toks valymo budas- atrodo kad su tais gumuliukais ir blakstienos issirauna, nors blakstienas ir graziai dazydavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 13, 13:42)
o sitas normaliai nusiplauna? na taip kaip iprastas tusas, ar nusigumuliuoja nuo karsto vandens kaip tas raudonam ipakavime lorealio g.gif  nes man labai nepatiko toks valymo budas- atrodo kad su tais gumuliukais ir blakstienos issirauna, nors blakstienas ir graziai dazydavo cool.gif

nusirutulioja tik raudonoj pakuotej, o si tas - kuo puikiausiai nusivalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau siandien keliuose Droguose, galvojau nusipirksiu Masterpiece Max su nuolaida, bet kad niekur juodo nebera, tik Blue ir Brown..gal kas uzmatet kuriam Droge juodo galima rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 07, 21:24)
O kokia gera tema uztikau smile.gif  noriu ir as pasisakyt, bet zinokit nieko naujo nepasakysiu, nes dovaonoju pagyrimus Max Factor Masterpiece ir MasterpieceMax tusams wub.gif  laabai draugauju as su jais, jau kokius 4 ar 5 sutepiau. aisku, gal jau laikas ir pakeist butu visgi, na bet nekyla ranka. man, kaip nelabai ilgu ir nelabai tankiu (nei daugiau nei maziau vidutiniu) blakstienu savivinkei tai sitas tusas padaro viska, ko galima noret is tuso: pastorina, pailgina, atskiria, paryskina, maziau patepus diena naudoju, i kluba - daugiau sluoksniu plius baze po apacia. zodziu, rezultatas dziugina smile.gif

Jo man jis irgi wub.gif Bet tik kad gaila kad jo labai mazas kiekis yra... Man labai greitai baigiasi koki pusantro menesio ir fsio... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 13, 16:16)
Buvau siandien keliuose Droguose, galvojau nusipirksiu Masterpiece Max su nuolaida, bet kad niekur juodo nebera, tik Blue ir Brown..gal kas uzmatet kuriam Droge juodo galima rasti? smile.gif

O db jiems gal nuolaida yra??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 05 14, 09:26)

O db jiems gal nuolaida yra??? 4u.gif

Taip, kainuoja dvidesimt kazkelis litus, ar 22 ar 27 nepamenu. tai ir medzioju uz tokia kaina, bet atsirado greitesniu uz mane, ir ispirko visus juodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 05 14, 09:26)
Jo man jis irgi  wub.gif  Bet tik kad gaila kad jo labai mazas kiekis yra... Man labai greitai baigiasi koki pusantro menesio ir fsio... g.gif

mazas kiekis auksinio, o juodo tai standartinis, 7 ar kazkas panasaus ml ax.gif
Atsakyti