QUOTE(magistrante @ 2011 10 24, 15:52)
Sniegenele,čia EU tai ne prie ko,nes vokiečiai gi nesupranta lietuvių kalbos.pasižiūrėk abasados puslapyje yra Vokietijoje pripažintų vertėjų sąrašas ir kainos nėra labai didelės 

as parasiau i ambasada siandien,ziuresiu ka atrasys.aciu

QUOTE(sniegenele @ 2011 10 24, 11:37)
Sveikos
Turiu klausima apie dokumentu vertima.Zodziu po dvieju menesiu gyvenimo cia,ligoniu kasos (AOK) sumaste,kad reikia vaiku gimimo liudijimu ir santuokos liudijimo vertimo(originalu kopijas jie senai turi).Cia pas mus vertejo nera,o be to ir kainuotu nemazai bandau spet.Kiek kur kreipiausi niekur jokiu vertimu niekas neprase.Ar jus vertetes kokius dokumentus?Ar isvis jie turi teise to prasyti,juk esam EU
P.S cia mano antroji santuoka,dukrytes pavarde is pirmos santuokos.
Gal praso del to?Nors kaip man paaiskino,kad reikia irodymu kad as tikrai esu savo vyro zmona
nors pavarde juk tokia pati kaip jo,nesuprantu.Lauksiu atsakymu,aciu 

P.S cia mano antroji santuoka,dukrytes pavarde is pirmos santuokos.
Gal praso del to?Nors kaip man paaiskino,kad reikia irodymu kad as tikrai esu savo vyro zmona

musu santkos vertimo irgi prase, kadangi neturejom versto issivertem cia de, susirade lietuviu kurie vercia.. ambasados psl. zra verteju sarasas payiurekit turetu buti ir jusu mieste.. aisku skubos tvarka per para isverte mums sumokejom 34 eurus

arba siuskit dokumentus i lt, ir prasykit is seimos mamos, tecio ar kokiu tetu ka turt kad nunestu i vertimu biura ir isverstu paskui persiustu atgal, bet tai uzrtuks apie pora savaiciu..
QUOTE(KolJe @ 2011 10 24, 15:57)
musu santkos vertimo irgi prase, kadangi neturejom versto issivertem cia de, susirade lietuviu kurie vercia.. ambasados psl. zra verteju sarasas payiurekit turetu buti ir jusu mieste.. aisku skubos tvarka per para isverte mums sumokejom 34 eurus
arba siuskit dokumentus i lt, ir prasykit is seimos mamos, tecio ar kokiu tetu ka turt kad nunestu i vertimu biura ir isverstu paskui persiustu atgal, bet tai uzrtuks apie pora savaiciu..

isisiunciau uzklausa vertejai,is ambasados saraso.Manau kad su LT prasidet neapsimoka,esu vertusi,kainos zveriskos,o ir laikas uztruks,kaip kad sakai

Musu miestelyje vertejo nera ir kiek ziurejau pagal sarasa artimiausias uz 200km

QUOTE(sniegenele @ 2011 10 24, 14:08)
isisiunciau uzklausa vertejai,is ambasados saraso.Manau kad su LT prasidet neapsimoka,esu vertusi,kainos zveriskos,o ir laikas uztruks,kaip kad sakai
Musu miestelyje vertejo nera ir kiek ziurejau pagal sarasa artimiausias uz 200km
Oi,kaip gerai kad musu cia daug,iskart gali gauti reikiama pagalba
aciu 

nereikia užklausos netgi.va čia yra visi http://de.mfa.lt/index.php?749711077
pasiskambinkit tam,kuris arčiausiai ir galima susitarti,kad paštu viską nusiųsit ir paskui atsiųs atgal

QUOTE(magistrante @ 2011 10 24, 16:11)
nereikia užklausos netgi.va čia yra visi http://de.mfa.lt/index.php?749711077
pasiskambinkit tam,kuris arčiausiai ir galima susitarti,kad paštu viską nusiųsit ir paskui atsiųs atgal

aciu

ir kaip suprantu,po vertimo dar reikia siusti i ambasada,kad uztvirtintu?
QUOTE(sniegenele @ 2011 10 24, 14:19)
registruotu siusi tikrai nedings
QUOTE(sniegenele @ 2011 10 24, 14:19)
būna ir čia visko.bet galima siųst per Einschreiben

Prisiskambinau vertejai,uz gimimo liudijima ir santuokos liudijima 50 euru
vercia ir is kopiju(pvz.atsiustu emeilu),originalu taip pat,bet juos jau reikia siusti pastu.Cia info kitoms mamos jei susidurs su tuom
p.s vertimo biure sake kainuotu 100euru

vercia ir is kopiju(pvz.atsiustu emeilu),originalu taip pat,bet juos jau reikia siusti pastu.Cia info kitoms mamos jei susidurs su tuom

p.s vertimo biure sake kainuotu 100euru

QUOTE(KolJe @ 2011 10 24, 14:20)
registruotu siusi tikrai nedings
man buvo dokumentai svarbūs iš LT į DE siųsti registruotu paštu ir, kaip po to aiškino, pasimetė Vokietijoje. nuostolis man buvo nervai ir apie 600Lt. ai dar cha cha vėliau gavau 100LT kompensaciją=)
QUOTE(arbataa @ 2011 10 24, 18:00)
man buvo dokumentai svarbūs iš LT į DE siųsti registruotu paštu ir, kaip po to aiškino, pasimetė Vokietijoje. nuostolis man buvo nervai ir apie 600Lt. ai dar cha cha vėliau gavau 100LT kompensaciją=)