Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Pasibaige sventes, reikia vel kibti i darbus! Tiesa, as jau pabaigiau savo minika! Galiu pasakyti, kad didesni man pasiuti kazkiek lengviau, nes tokiam mazam snukutyje sunku pagauti reikalinga israiska blink.gif O dar teko siuti antra galva, nes besistengdama gerai prikimsti pirma galva, netycia kiaurai ja praduriau kinietisku pagaliuku doh.gif Bet dabar jau sedi mano maziukas gatavas ir esu be galo ji isimylejus wub.gif Istraukiu kas valanda ir vis dziaugiuosi, kad vis delto ryzausi tokiam zingsniui biggrin.gif

QUOTE(myliu meskiuka @ 2009 04 19, 21:05)
Noreciau draugo kuriam galeciau atiduoti visa save  blush2.gif
Bet niekas nenori man jo padovanoti mano mama nemoka siuti tokiu draugu o ir as pati nemoku  schmoll.gif  Medziakoms ir kailiams pinigu nera  verysad.gif  O ir bibliotekoje lankausi kad galeciau prie intereneto verysad.gif

Jei esi vaikas, tai dar nereiskia, kad negali ismokti siuti meskiukus, juk siose temose buvo ideta nemazai smulkiai aprasytu meskiuko siuvimo pamokeliu. O ir nereikia brangiu kailiuku - tikrai namuose surasi is ko sukurti sau drauga, kuriuo taip nori. Jei noras didelis - tikrai sugebesi pati pasiuti meskiuka. Juk daugelis cia susirinkusiu pacios siuvo savo pirmaji meskiuka. Tai pabandyk ir tu. smile.gif

Idomu, kokia biblioteka dirba sekmadieni 21 val? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Nu va .paskaiciau Im-bear tavo posta ir eisiu dabar ne i lova, o siuti toliau hihihi.gif Tavo pasisakymas suzadino manyje nekantruma tongue.gif
Bet kokia tu pastabi Im-bear, as ne nebuciau pagalvojus, kad tikrai, juk bibliotejos sekmadienio vakarais nedirba unsure.gif
Atsakyti
Bet zinau niekas nekreips demesio i mane tik numos ranka ir liksiu vel viena  cry.gif

QUOTE(Im-bear @ 2009 04 19, 23:42)

Idomu, kokia biblioteka dirba sekmadieni 21 val?  g.gif

tą patį pagalvojau lotuliukas.gif , nelabai čia mus taip lengva išdurti, o šaipytis gal ir nereiktų, kokiu tikslu, nebent temos atgaivinimui, nes visos siuva pluša, o tema užkritusi , tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 19, 18:50)
Kiek noretumet uz toki grozi? wub.gif

Zinau, esu dar vaikas  verysad.gif 
Esu liudna nes neturiu sau draugo kuris butu sialia ir uzjaustu kai as viena arba man liudna  friends.gif
Mama dirba istisai  verysad.gif  Niekas su manimi nebendrauja  schmoll.gif
Man liudna ir naktimis baugu nes niekas neapkabina friends.gif
Noreciau draugo kuriam galeciau atiduoti visa save  blush2.gif
Bet niekas nenori man jo padovanoti mano mama nemoka siuti tokiu draugu o ir as pati nemoku  schmoll.gif  Medziakoms ir kailiams pinigu nera  verysad.gif  O ir bibliotekoje lankausi kad galeciau prie intereneto  verysad.gif
Ir labai noreciau kad kasnors padovanotu man toki drauga  blush2.gif
Bet zinau niekas nekreips demesio i mane tik numos ranka ir liksiu vel viena  cry.gif

Prašom kalbėti konkrečiau, apie ką klausiat, kokio norėtumėt dovanų ir tt. Tada galima ką nors smulkiau pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na viena diena klausiau koke kainyte bet pagalvojau kam uzkrauti kitam darba nebent jua noreciau stebuklingo meskucio bigsmile.gif
Bet norejau pabandyti pati gal kas nors turite schemu visokiausiu prasau viska parasykit ir pamokeles bandysiu siuti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 20, 15:46)
Na viena diena klausiau koke kainyte bet pagalvojau kam uzkrauti kitam darba nebent jua noreciau stebuklingo meskucio  bigsmile.gif
Bet norejau pabandyti pati gal kas nors turite schemu visokiausiu prasau viska parasykit ir pamokeles bandysiu siuti  thumbup.gif

Kažin, ar čia kas dabar viską iš naujo rašytų g.gif Pasiskaityk pati visas temas iš naujo ir viską puikiai rasi ir išmoksi.
Atsakyti
Tai kad pirmame puslapyje yra nuoroda i albuma, kur ir pamokeliu nuotraukos sudetos ir iskarpu, ir nerimo schemu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 04 20, 16:34)
Tai kad pirmame puslapyje yra nuoroda i albuma, kur ir pamokeliu nuotraukos sudetos ir iskarpu, ir nerimo schemu yra  smile.gif

Butent, nereikia nei temu skaityti, na, nebent patarimu rastum daug is musu, naujokiu, praktikos smile.gif

Im-bear, fainas avataras thumbup.gif

Padariau as naujajam miniukui konkursiniam rankytes wub.gif Irgi, kaip tu, kas valanda prieinu, pasidziaugiu lotuliukas.gif Si karta darau atvirksciai viska - prie rankyciu derinsiu kojytes, kuneli, o tik paskiausiai - galvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 04 20, 17:34)
Tai kad pirmame puslapyje yra nuoroda i albuma, kur ir pamokeliu nuotraukos sudetos ir iskarpu, ir nerimo schemu yra  smile.gif

Gerai paziuresiu ir bandysiu ryt konstruot pavaiksciosiu po labdaras gal rasiu gan graziu kailiuku ir medziagytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 20, 17:10)
1. Im-bear, fainas avataras  thumbup.gif

2. Padariau as naujajam miniukui konkursiniam rankytes  wub.gif  Irgi, kaip tu, kas valanda prieinu, pasidziaugiu  lotuliukas.gif  Si karta darau atvirksciai viska - prie rankyciu derinsiu kojytes, kuneli, o tik paskiausiai - galvyte  mirksiukas.gif

1. aciuks.gif Man paciai labai patiko sitas meskutis - toks pozytivcikas biggrin.gif
2. Oho, kaip idomiai sugalvojai - nuo ranku pradet ))) O as irgi antra minika pradejau krapstyti doh.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 20, 17:38)
Gerai paziuresiu ir bandysiu ryt konstruot pavaiksciosiu po labdaras gal rasiu gan graziu kailiuku ir medziagytes  thumbup.gif

Sekmes tau siuvant savo pirmaji meskuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 04 20, 18:43)
1.  aciuks.gif Man paciai labai patiko sitas meskutis - toks pozytivcikas  biggrin.gif
2. Oho, kaip idomiai sugalvojai - nuo ranku pradet ))) O as irgi antra minika pradejau krapstyti  doh.gif
Sekmes tau siuvant savo pirmaji meskuti  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif
Zinok radau vienoje tavo senoje temoje ir ten viskas parasyta kaip siuti tai siusiu rytoi oi darbuosiuos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsiprintinau mini meskiuko iskarpa,viskas ant vieno lapo,noriu paklausti,reik prideti siulems koki 0,5 cm,ar ten jau pilnai duota g.gif bet koks tai labai mazas atrodo smile.gif jau tokio tikrai nesugraibysiu doh.gif
Atsakyti