Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Skelbiu rezultatus! Truputuka skaiciai Zhuvycios ir ievuschkos skiriasi, bet , manau, del to, kad ten kelios merginos po kelis kartus prabalsavo (zinutes susidubliavo)

Rikis 15 - rulle
Balerina 26 - ievuschka
Drugelis 62 - jurginelis
Lopinėlis 71 - Zhuvycia - third.gif
Fendži 112 - Im-bear - first.gif
Rudis 13 - liepsnike
Kruopa 20 - LT saulele
Miaura 85 - Im-bear - second.gif
Dominykas 39 - ievuschka
Smilius 51 - Pauksciukas

Dekoju visiems, balsavusiems uz mano maziukus!!! drinks_cheers.gif

As su visa savo kompanija sveikinu nugaletojus ir noriu pranesti, kad prizas - rinkinukas mini meskiukui pasiuti keliauja pas Lopinelio mamyte mirksiukas.gif

user posted image

LT saulele, as truputi apsirikau, galvojau, kad simpatiju priza gaus Dominykas uz tai kad turi nuostabu arkliuka ax.gif Bet visvien ievuschkai atiteko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 02 gegužės 2009 - 23:21
Oooooo-kaip netikėtai smagiai malonu.....
dėkui dėkui už tokį Kristupo pasirinkimą 4u.gif
Jau kad balerina užims pirmą vietą berniukėlio širdy-tikrai man staigmena bigsmile.gif

Oi, kaip faina-gausiu dar vieną meškiukų žurnalą clap.gif (vieną jau turiu nusipirkus)

Im-bear - kokia nuostabi tavo kompanija wub.gif wub.gif wub.gif Negalėčiau su jais išsiskirti rolleyes.gif

Ačiū tau už puikaus konkurso organizavimą !!!
Aistroms ir emocijoms atvėsus-turėsiu kelis klausimus, susijusius su mini meškiukų siuvimu ir tonavimu. Bet tai čia vėliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 02 gegužės 2009 - 23:30
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai nugalėtojom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zhuvucia o tu sakei nesiseka konkurse, prašom bigsmile.gif sveikinu 4u.gif

Im-bear pas tave visas būrys bigsmile.gif , kiškutis ir meškutis superiniai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 03, 00:20)
Skelbiu rezultatus! Truputuka skaiciai Zhuvycios ir ievuschkos skiriasi, bet , manau, del to, kad ten kelios merginos po kelis kartus prabalsavo (zinutes susidubliavo)
Rikis 15 - rulle
Balerina 26 - ievuschka
Drugelis 62 - jurginelis
Lopinėlis 71 - Zhuvycia - third.gif
Fendži 112 - Im-bear - first.gif
Rudis 13 - liepsnike
Kruopa 20 - LT saulele
Miaura 85 - Im-bear - second.gif
Dominykas 39 - ievuschka
Smilius 51 - Pauksciukas

Dekoju visiems, balsavusiems uz mano maziukus!!!  drinks_cheers.gif

As su visa savo kompanija sveikinu nugaletojus ir noriu pranesti, kad prizas - rinkinukas mini meskiukui pasiuti keliauja pas Lopinelio mamyte  mirksiukas.gif

user posted image

LT saulele, as truputi apsirikau, galvojau, kad simpatiju priza gaus Dominykas uz tai kad turi nuostabu arkliuka  ax.gif  Bet visvien ievuschkai atiteko  thumbup.gif

Oi, kaip smagu kaip smagu, dar vienas konkursėlis baigėsi. Im-bear, kokią čia nuostabią kompaniją įkėlei, jau tiek spėjai miniukų prisiūti? O Lopinėlis labai džiaugiasi kartu su mamyte, kad patiko daug kam ir to prizo )kurio labai labai reikia) gal neužsitarnavo, a blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai visoms dalyvems ir nugaletojoms clap.gif bis.gif Nuo pat pradziu buvau 100 % isitikinusi, kad lopinelis yra Zhuvycios thumbup.gif Nors vienu metu buvau suabejojusi, kad galbut Kruopyte yra jos, nes labai mazute (tokius juk labiausiai Zhuvycia ir megsta).
Aciu visoms uz teigiamas emocijas friends.gif
Atsakyti
Sveikinu visas visas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

ievuschka, šaunuolė esi, kad net du pasiuvai wub.gif thumbup.gif ... (Susitarsim dėl žurnalo asmeniškai friends.gif )

im-bear, kokia kompanija wub.gif

Visoms saldžių meškiukiškų sapnų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia, dar ir kaip uzsitarnavo didis.gif Jei ne Im-bear meskiukai, tai didzioji dauguma butu uz tavaji prabalsave, as taip pat. Esu isitikinusi irnesakyk.gif
Atsakyti
Aha, kompanija smagi - gaila laiko buvo mazoka - norejau dar du padaryt lotuliukas.gif
ievuschka, mielai prasom klausti )))
Zhuvycia, neabejok - uzsitarnavai 4u.gif Visa vakara mano MB is manes juokiasi, sako- organizavai konkursa, pati laimejai, pati savo priza gausi - ot prisizaidei lotuliukas.gif
LT saulele - visa si kompanija ir keliauja pas tave - galesi is arti apziureti mirksiukas.gif

O uz nuotrauka dekoju puikiam fotografui MarijuiB, kuris mane suzavejo ne tik tuo, kad sugebejo Polina, nenustigstancia vietoje nufotkinti, bet dar kokias 2 valandas zaide su mano maziukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 02 gegužės 2009 - 23:45
QUOTE(jurginelis @ 2009 05 03, 00:38)
Zhuvycia, dar ir kaip uzsitarnavo didis.gif Jei ne Im-bear meskiukai, tai didzioji dauguma butu uz tavaji prabalsave, as taip pat. Esu isitikinusi irnesakyk.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip begalo ačiū už tokius žodžius, labai jau stengiausi su tuo Lopinėliu blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms, nes, manau, visos esat nugalėtojos - tokį darbą įveikt - tai ne juokas doh.gif thumbup.gif Kadangi vos spėjau prabalsuot, tai nebuvo laiko prieš tai labai apžiūrinėt, bet prabalsavus tai tik spėjau, kad Dominykas - ievuschkos biggrin.gif (dėl arkliuko biggrin.gif). Na, dar dėl Miauros pagalvojau, kad Im-bear, nes vis tik patirtis išlenda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 05 03, 00:45)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip begalo ačiū už tokius žodžius, labai jau stengiausi su tuo Lopinėliu  blush2.gif

aš manau labai simboliška, kad būtent tavo meškiukas laimėjo konkurse, wub.gif , juk tu taip esi jais gražiai užsikrėtusi mirksiukas.gif , ir manau su tokiu būriu vaikučių viską spėdama tai labai graži dovanėlė mamytės dienos proga 4u.gif , nuo tavojo meškiuko-vaikiuko wub.gif

šaunuolės panos tikrai nu tokie super jūsų meškiukai negaliu atsižiūrėt wub.gif , nu jau tokie, aš pati asmeniškai negaliu nei vieno išskirti, man visis labai patiko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 03, 00:44)
  Visa vakara mano MB is manes juokiasi, sako- organizavai konkursa, pati laimejai, pati savo priza gausi - ot prisizaidei  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aha, sveikinu laimejus nelygiaverteje kovoje thumbup.gif
Atsakyti