Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

LTsaulele, na šaunuolė thumbup.gif super pasakojimas thumbup.gif Nugis taip įdomu žvilgterėti bigsmile.gif Galėtum kokia spec.korespondentė mūsų būti thumbup.gif
Atsakyti
Eik tu sau, LT saulele wub.gif kokia tu fainuole thumbup.gif Aciu Tau labai 4u.gif Ziurejau, skaiciau negaledama ne minutei atsitraukti. Labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū biggrin.gif , galėčiau pabūt laikinai vienaranke korespondente biggrin.gif , nes po šiandieninio apsilankymo pas traumatologą į parodą keliavau sutvarstyta, įtvirtintu pirštu doh.gif , niekas nelūžę thumbup.gif , bet turėsiu pabūt tokia, kad greičiau išgyčiau..

Tai, jums leidus smile.gif , dar truputis šiandieninių nuotraukų 4u.gif

user posted image

Šitie pūkuotukai, tai vyriškių darbai bigsmile.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gan nemažai parodoj buvo veltinio meškiukų smile.gif ir truputį nukrypstant į lankas, tai bent parodose, mugėse tai veltinio darbeliai linksmesni nei pas mus smile.gif , kartais gal ne tiek pačios vilnos grožis, šiluma atskleistas, o tiesiog ji paversta į kažką smagų ax.gif, daugiau primityvizmo, daugiau visokiausių žaisliukų, papuošaliukai margesni ir t.t. Nors man gražus tas mūsų tradiciškesnis veltinis, nes ir pati kartais tą darau, bet akiai jau įprastas pasidarė, o čia dar radau į ką pažiūrėti, pasišypsoti ax.gif :

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Neaiškios paskirties meškis biggrin.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Čia ne meškiukai, bet gal nieko tokio smile.gif , jie meškučių draugai cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Special Zhuvycia'i:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Steiff eksponatai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Turiu knygą papirkus cool.gif , kur daug būtent Steiff fabriko meškučių išnagrinėta ax.gif , tai buvo smagu juos pamatyt rolleyes.gif : iš skirtingų laikmečių, skirtingų medžiagų, ir t.t.

Atsakyti
Sveikutės, meškiniautojos 4u.gif
Štai ir aš jau sugrįžau po savo kelionių biggrin.gif
Didžiausias AČIŪ jums už sveikinimus ir gražiausius palinkėjimus aciuks.gif
Mes su Vincentu siunčiam visoms po oro_buckis.gif

Jau gerokai po vidurnakčio sėdėjau čia nosį įlindus ir mėgavausi LTsaulelės reportažu iš parodos, įdėmiai apžiūrinėjau meškelius ir jų draugus nuotraukose, tik negalėjau nieko parašyti, vieną ranką naujasis žmogutis buvo išsinuomavęs lotuliukas.gif
LTsaulele-tu tiesiog šaunuolė-spartuolė-komjaunuolė thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Tokį darbą įdomų ir naudingą nudirbai, kad mums čia visoms tiek grožybių prirodei ir papasakojai bigsmile.gif Dėkui!!! Jėga!!!
Atsakyti
Nu tikrai, LT saulele, esi tikra draugė-meškiniautoja-korespondentė, ir mane taip asmeniškai pamaloninai blush2.gif Ačiū ačiū ačiū notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

O aš vakar baigiau miniuką, kurį maniau duoti konkursui, bet labai nekokybiškai jį padariau, nors pato esu juo laaaabai patenkinta, žaidžiu ir žaidžiu. Nors jis toks nelabai gal mini, 10 cm, man tai mini tokie iki 8 atrodo lotuliukas.gif
Dar turiu kailiuko gražaus, tai varysiu dr ir dar, labai smagu siūti juos man.

Įvertinkit, Pumpurėlis:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Beje, tonavau su... flomikais, labai liuks gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 04 balandžio 2009 - 14:10
Zuvycia - fainuolis wub.gif . Cia iskarpa is mini meskiu knygos emei?
Ir dar skundies, kad nosis nesigauna - thumbup.gif nosis
Atsakyti
Ačiū blush2.gif Šita nosikė ir man labai patinka, pavyko kažkaip, stegiausi mat ax.gif O iškarpa... aha, iš mini knygos, net pati pamiršau. Tik man nosikės ilgumas nelabai, reiks vis tiek pačiai daryti iškarpą kitam meškiukui.
Atsakyti
Dailus meskiukas gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 04, 14:36)
Ačiū  blush2.gif Šita nosikė ir man labai patinka, pavyko kažkaip, stegiausi mat  ax.gif O iškarpa... aha, iš mini knygos, net pati pamiršau. Tik man nosikės ilgumas nelabai, reiks vis tiek pačiai daryti iškarpą kitam meškiukui.

Tada speju, kad darei pagal ta pacia kaip ir as savo rozini lotuliukas.gif , nes man irgi atrode, kad per ilga gavos. Nors pas tave gerokai trumpesne bigsmile.gif
Atsakyti
Zhuvycia-dailus tavo pumpurėlis, ką ir bepridurti wub.gif Fainuolis wub.gif
O snukutis čia iš kitos medžiagos ar kailiuką apkirpai?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 04 04, 17:37)
Zhuvycia-dailus tavo pumpurėlis, ką ir bepridurti  wub.gif Fainuolis  wub.gif
O snukutis čia iš kitos medžiagos ar kailiuką apkirpai?

Iš kitos, iš super suede, tos, kuria buvau nusivylus kaip mini meškiukų pagrindine medžiaga, bet žiūrau, ausytėm ir etc. tai tinka puikiai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 04, 17:32)
Tada speju, kad darei pagal ta pacia kaip ir as savo rozini  lotuliukas.gif , nes man irgi atrode, kad per ilga gavos. Nors pas tave gerokai trumpesne  bigsmile.gif

Tai as dar patrumpinau ja. Bet nesuprantu, knygoje ne kiek neatrodo, kad ji ilga g.gif Bet nutariau, kad darysiu meskiukus su veltiniais snukuciais, kazkaip as neismastau niekaip, kaip padaryti tokius, kaip man patinka is medziagos.
Atsakyti