QUOTE(valiute @ 2006 04 20, 13:56)

Kaip cia dabar? Ji tokia tau svarbi, kad jos nepalieki? Mano manymu seimyniniai santykiai turi buti kitokie

Jei svarbi, tai pasistenk, kad ji isliptu is italo lovos ir ilipus i jusu bendraja, nenoretu is ten islipti.
Va isidejau avatara, kad matytusi pagrindine priezastis, kodel as jos nepalieku. O ir visa kita gana sudetinga: mes nesimusam, pas mus nera barniu, ji elgiasi labai maloniai. Va siandien nutare kad mano kvepalams pasibaigus, like du ne tokie geri ir isejom rinkti man kvepalu. Kaip tikra gera seniai pazistama drauge... (Galima sakyti: faktas kad tave iskaudino/isdave, dar nesuteikia teises skaudinti kitus) Ir yra kvailio viltis, bei nenoras zengti zingsni, kuris jau TIKRAI bus negriztamas. As geriau pabusiu avinu, lepsiu, neryztinga sliure; bet lauksiu iki lemiamo jos zodzio.
Kas del mano trukumu (atsidavimas darbui, mazai demesio seimai) Visa tai buvo istaisyta pries puse metu, tik kad atrodo velokai... Zaidimu jokiu zaisti negaliu, nes jie neprimami, kaip ir bet koks aspikabinimas, romantiskas poelgis, ar atviras pokalbis: visa tai ignoruojama.