Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės IV tema

QUOTE(Junda @ 2009 07 12, 01:52)
Nelabai turiu laiko visą temą skaityt, bet noriu paklaust tų, kurios turi indaploves. Kurios eko priemonės jums labiau patinka: Almawin ar Sonnet, o gal yra dar kokių nors? Ir kur jas perkat? Ačiū.

Man Sonnet milteliai tai kažkas baisaus. Jau net rankomis indus plaut pradėjau. Seniau naudodavau Almawin arba Ecover, tai priekaištų neturiu.

Su Almawin apelsinų valikliu puikiai nusišveičia sienos ir kiti paviršiai išpaišyti vaškinėmis kreidelėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 07 18, 00:06)
O situ priemoniu tik droguose buna?Man atrodo, kad  jas maciau Sveikatos dovanose (prie Juzes), toj naujoj ekoparduotuvej pries Hypermaxima, ir bazej tam traukinuke
Idomu ar geros sitos priemones, kazkaip sudeties nestudijavau

Kažkuri mergaitė rašė, kad yra Droge net tik skalbiklis, tai galvoju apžiūrėsiu, paskaitysiu sudėtis, bet Kaune neradau. Reikės užsukt į Sveikatos dovanas. Beje, kai persikėlė SD į savanorių pr. nebuvau toj parduotuvėj, gal prekių padaugėjo? g.gif
Atsakyti
aš kažkur šitoje temoje buvau rašius sudėtį, galima pasiskaityti angliškai čia:
http://www.ecos.com/

lietuviškai prie prekių aprašymų -
ecos skalbiklis
Tai ką rašo atrodo gerai, tikiosi neatsiras po to teigiančių, kad ji turi pasleptų, nepaskelbtų ingredientų doh.gif mirksiukas.gif
Jis yra natūralus, be tų kenksmingų priedų, bet nesertifikuotas, nes kaip man pasakė, jie naudoja aliejų iš gamtoje augančių palmių, atsinaujinančių resursų, dėl to jis yra ne organic - na ir negalima sertifikuoti g.gif

O šiaip ir man įdomu, kurioje Drogo parduotuvėje galima nusiprikti ax.gif gal Akropoly?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 18 liepos 2009 - 11:29
QUOTE(Natuke @ 2009 07 18, 12:28)

ecos skalbiklis
Tai ką rašo atrodo gerai, tikiosi neatsiras po to teigiančių, kad ji turi pasleptų, nepaskelbtų ingredientų  doh.gif  mirksiukas.gif
Jis yra natūralus, be tų kenksmingų priedų, bet nesertifikuotas, nes kaip man pasakė, jie naudoja aliejų iš gamtoje augančių palmių, atsinaujinančių resursų, dėl to jis yra ne organic - na ir negalima sertifikuoti g.gif

O šiaip ir man įdomu, kurioje Drogo parduotuvėje galima nusiprikti ax.gif gal Akropoly?

maciau akropolyje Kaune 4u.gif tik skubejau nespejau kainu pasiziuret
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 07 18, 11:05)
Kažkuri mergaitė rašė, kad yra Droge net tik skalbiklis, tai galvoju apžiūrėsiu, paskaitysiu sudėtis, bet Kaune neradau. Reikės užsukt į Sveikatos dovanas. Beje, kai persikėlė SD į savanorių pr. nebuvau toj parduotuvėj, gal prekių padaugėjo? g.gif

Sunku pasakyt del asortimento pagausejimo, patalpa mazesne
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 06 27, 19:17)
Ernesin, va šitas

user posted image

Taip taip taip... teisingai, Natuke - jis neekologiskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shuttle: 20 liepos 2009 - 16:31
[quote=Natuke,2009 07 18, 12:28]

ecos skalbiklis
Tai ką rašo atrodo gerai, tikiosi neatsiras po to teigiančių, kad ji turi pasleptų, nepaskelbtų ingredientų doh.gif mirksiukas.gif

ir beje aprasyme jei 1 neekologiskas skalbimas tekainuoja 0,78 Lt ! tai gal jau geriau paaukoti 5 cnt. ir skalbti ekologiskai uz 0,82 Lt?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shuttle: 20 liepos 2009 - 16:29
QUOTE(Shuttle @ 2009 07 20, 17:18)
ir beje aprasyme jei 1 neekologiskas skalbimas tekainuoja 0,78 Lt ! tai gal jau geriau paaukoti 5 cnt. ir skalbti ekologiskai uz 0,82 Lt?

user posted image

gal galima nuoroda sio ploviklio ir kaina suzinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuttle @ 2009 07 20, 17:18)

shuttle, kaip aš suprantu, elektroninės parduotuvės jus dar neturite, bet gal galėtum rimtai parašyti, kiek kainuoja tas ploviklis jūsų parduotuvėje? Ar būna dar kur nors išskyrus tą vieną parduotuvę Vilniuje?

Papildyta:
QUOTE(Shuttle @ 2009 07 20, 17:03)
Taip taip taip... teisingai, Natuke - jis neekologiskas

doh.gif
Atsakyti
user posted image
ECOS yra ne sertifikuotas ekologiškas, tačiau jis yra natūralus ir labai geros sudėties. Kas manau yra svarbiau negu sertifikato buvimas, nes mes jau kalbėjom anksčiau, kad sertifikatoriai taip pat kartais praleidžia chemiją ir visada vis tiek reikia žiūrėti sudėtį. 4u.gif

shuttle, kai kažką cituoji, plz nenutrink apatinio quote ženklo, labai sunku skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2009 07 20, 18:13)
gal galima nuoroda sio ploviklio ir kaina suzinoti  4u.gif

Nuoroda

kaina:1L 32,89 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shuttle: 21 liepos 2009 - 15:40
QUOTE(Ugvilė @ 2009 07 18, 13:01)
maciau akropolyje Kaune  4u.gif  tik skubejau nespejau kainu pasiziuret

Jau radau akropolyje Ecos priemonės, ne tik skalbilkį thumbup.gif
Ir dar vienas malonus pirkinys Droge - tai ekologiškos tabletės indplovėms Domol už labai gerą kainą 32 tabletės už 15 Lt.
Atsakyti