Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės IV tema

nežinau, turbūt čia yra geriausia

Mes pagaliau radom priemonę, su kuria yra lengva išgelbėti kilimą - lovą nuo mažylės nedidėliu "potvynių" - kartais leidžiam palakstyti tik su kelnėm, o ant puoduko ji eina kas antrą kartą doh.gif

Įsidėjau pas save, jau išbandžiau, gal kam aktualu 4u.gif
priemonė smile.gif taip pat ekos - natūrali, bet dar laukia sertifikato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2009 10 06, 17:48)
Aga tas pats, gal kas naudojote?

Sveikos,
Pati nebandziau,bet drauge su mama supeike
Atsakyti
QUOTE(sii @ 2009 10 14, 11:03)
Sveikos,
Pati nebandziau,bet drauge su mama supeike

cia apie GREEN FORCE smile.gif
Atsakyti
Ar yra kam buvę, kad natūralus muilo riešutų skaliklis prarugtų?
Man regis mano Klar prarūgo.. kažkaip patamsėjo ir kvapas keistas pasidarė. Nors nesu tikra, tai galvoju pasiklausiu g.gif

Alma win vilnai tai lyg normalus vis... na jie kartu stovi, tai...
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 05 09, 00:21)
O as noreciau pagirti Ecover produkcija,man labai patinka.Turiu ir skalbimo miltelius ir indu plovikli ir valiklius ir esu labai patenkinta thumbup.gif  .Jau bus kokie 1 metai kai naudoju sios firmos produkcijas,jokiu nusiskundimu ax.gif

drinks_cheers.gif AS ir naudoju Ecover visa ju produkcia man labai thumbup.gif daugiu nei metai .

QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 26, 14:01)

As nusipirkau Ecover indu plovikli is Sveiku produktu parduotuveles su greipfruktu aromatu, kurio bekj nejauciu normaliai, o i sudeti ieina konservantai, neuzsiziurejau pirkdama  doh.gif

Tai blogai kad koncervantai ieina i sudeti ? g.gif
tai kaip tada suprast g.gif tai Ecover gera sudetis visdelto ,ar ne ? Nes tiek ilgai jau naudoju ax.gif ,o dabar pasiskaicus iskilo toks pasmane klausimas va blush2.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 00:04)
Žurnale perskaičiau: Į 1L vandens įpilti 50ml acto ir 2 šaukštus citrinų sulčių, viską supilti į indą su purkštuku ir naudoti kaip įprastą langų valiklį.
Gal esate bandžiusios, arba turite geresnių pasiūlymų? mirksiukas.gif

As taip sveiciu langus ir stiklo veidrodzius ,kai nebeturiu ecologisku priemoniu ,super nuvalo thumbup.gif bet naudoju uobuoliu acta,man skaniau kvepe rolleyes.gif

Baigesi mano duines valiklis,tai as pameginau nusveisti su citrinos sultymis ir gelezinu sepeteliu,nusisveite bejokio vargo thumbup.gif likau apstulbus galvojau nenusiveis taip kaip su valikliu ecover.Tik kad brangokai isiena su citrina ,reika puseles vienos doh.gif istikruju valyciau tik su citrina ,nes skaneii kvepe ir rankytem nekenke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 10 01, 14:42)
Sveikos merginos,

Noriu pasidalinti siek tiek ispudziais, vakar isbandziau ECOVER kalkiu purskiama valikli voniai, uzpurskiau ant kriaukles click-clack`o (ten kur vanduo nubedga), jis pas mane istisai apsinesa kalkem labai greitai ir baisiai atrdodo, per kelias dienas. Tai as palaikiau uzpurskus gal 1 minute. ir netryniau, nesveiciau nieko, nuleidau vandeniu, ir blizga kaip naujas tas mano uzkistukas.  thumbup.gif  Buvau tiesa sakant apakus, tada paglvojau ko ten toj sudety yra kad tiap gerai suveikia su kalkem ir jas pasalina? gal kas gali issamiau papsakoti?  blush2.gif
Ir svarbiausia kad kaina nera siaubinga, apie 16 lt. Kokio velnio tuos sintetinius pirkdavau, kad naturaliu yra N kartu geresniu.

Na man Alma Win palieka tokiu spat įspūdžius, gal jau metus naudoju smile.gif
Atsakyti
4u.gif mamos turiu klausima 4u.gif

gal kuri naudojate tuos daugkartinius skalbimo rutulius? mane labai domina, bet bijau nusivilti skalbimo kokybe. ar esate ja patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 10 16, 12:27)

gal kuri naudojate tuos daugkartinius skalbimo rutulius? mane labai domina, bet bijau nusivilti skalbimo kokybe. ar esate ja patenkintos?

asesu nusipirkusi,bet man nelabai gerai isskalbia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 10 16, 11:27)

man atrodo, kad tą patį skalbimo efektą gautumėte skalbdama vien vandeniu... smile.gif Aš juos turiu, bet nebenaudoju... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai prasau patarimo blush2.gif buity naudoju Rainett firmos ekologiskas priemones. Virtuvej, vinioj ar WC jokiu problemu, viska gerai valo thumbup.gif

bet turiu problemu del skalbiniu. Na rubus, be svarbesniu demiu isskalbia gerai, viskuo patenkinta. Bet nezinau kaip elgtis su ranksluosciais doh.gif jie pas mane siurkstus kaip svitrinis popierius. Ranksluosciai geros kokybes. Zinoma jie nera pirmos jaunystes, bet kiek prisimenu anksciau, kai buvau studente, neturejau skalbiankes ir viska skalbdavo su cheminiais milteliais viesose skalbyklose ir po to viska sukisdavau i dziovykle - ranksluosciai tikrai svelnus budavo... Dabar dziovykles neturiu, dziovinu gryname ora, ir jie siaubingai siurkstus, na tikrai net nemalonu juos imti verysad.gif

nemanau, kad cia priemones del to kaltos, nes naudoju ir minkstikli.
Gal as ka negerai darau???? ranksluoscius bandziau skalbti ir 40° ir 60°, ir grezimo apsukas mazinau nuo 1400 iki 1000. Na nelabai kas keiciasi...

Gal turit koki patarima, jau nezinau ne ka daryti ir kodel taip yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 10 16, 16:42)
nemanau, kad cia priemones del to kaltos, nes naudoju ir minkstikli.
Gal as ka negerai darau????  ranksluoscius bandziau skalbti ir 40° ir 60°, ir grezimo apsukas mazinau nuo 1400 iki 1000. Na nelabai kas keiciasi...

Aš iki 400 ax.gif nieko, kažkaip jau pripratau ax.gif džiovinu grynam ore, nes jei ant radiatorių, tai dar kietesni bus ir nelygint reik 4u.gif
O šiaip man rodos Ecos skalbiklį buvo rekomendavusi kažkuri, bet nebandžiau, paskiau tais rutuliais skalbiant lyg minštesni būna ir skalbiant muilo riešutais būna viskas minkšta, vat šitų riešutukų niekaip neišbandau unsure.gif
Gal kas dar ką paiūlys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 10 16, 16:42)

http://www.sveikipro...d...07&id=18736 gal šitie burbulai padėtų? Gal kas nors esate išbandžiusios 4u.gif
Atsakyti