Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis - darželis "Girstutis"

O ar žinot, kad darželis turi savo puslapį?
http://www.girstutis.kaunas.lm.lt/
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 02 17, 07:37)
O ar žinot, kad darželis turi savo puslapį?
http://www.girstutis.kaunas.lm.lt/

nezinojau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba mamytes, gal galit daugiau pasakyti apie lopselio aukletojas. Gyvenam visai salia darzelio tai labai gerai matau kaip aukletojos elgiasi su didesniais vaikuciais laukia, o apie lopselinukus nieko nezinau. Ir kokios ten taisykles, ar galima nestis savo gerima, ta prasme puodeli ir bet kada is jo pagerti, kaip yra ziurima i sauskelnes ir t.t. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ausra81 @ 2010 03 21, 17:30)
Laba mamytes, gal galit daugiau pasakyti apie lopselio aukletojas. Gyvenam visai salia darzelio tai labai gerai matau kaip aukletojos elgiasi su didesniais vaikuciais laukia, o apie lopselinukus nieko nezinau. Ir kokios ten taisykles, ar galima nestis savo gerima, ta prasme puodeli ir bet kada is jo pagerti, kaip yra ziurima i sauskelnes ir t.t. Aciu.

Maniškis nuo lopšelio pradėjo lankyti darželį. Auklėtojos ir auklytės geros tikrai. Vaikas labai greitai priprato, net savaitgaliai klausdavo ar einam į darželį ar ne... Labai noriai eidavo į lopšiuką , o dabar į darželio grupę keliauja. Tik su mažesniais rečiau į lauką eina tokiu oru, nes jie dar sunkiai vaikščioja... o ir grupėje vaikučių po 15 būna.. Tai ne su vienu išeit į lauką pasivaikščiot.. Nors ir vieną savo aš kai įsivesdavau tai jis grįždavo šlapias, purvinas doh.gif O kas dėl savo gėrimų ir kt. tai manau tikrai galima, reikia su auklėtoja pakalbėti, ji tiksliau pasakytų... Bet aš tik vasarą atnešdavau ir tiek kad užtektų visiems pasidalinti atsigerti... Juk mato vaikai, nori... O kaip mažam žmogučiui išaiškinti kad čia draugo gėrimas ir kitam negalima...
Nuo sauskelnių pradėjom atpratinti pavasarį, kai jau pakankamai šilta buvo. Bet intensyviai ir namuose ant puodo sodindavom ir darželyje auklytė labai gerai tiek vienoj lopšiuko grupėj tiek kitoj buvo (ir dar dabar tos pačios). Labai greitai sakyčiau atprato nuo sauskelnių, nors pasitaikydavo "šlapių" dienų kai bežaisdamas užsimiršdavo... Ir darželio grupėje dar tokių "nelaimių" buvo kelis kartus...
Atsakyti
labas mamytes, siandien nuejau su savo mazyliu pasitairauti kokia tvarka reik prisiregistruot vaika.tai direktore istisai reke ant manes,kad nera vietos ir visiskai net neleido man kazka pasakyt daugiau.o as tik norejau suzinot visa priregistravimo eiga.mano pirmas sunus lanke beveik pries septynis metus,viskas buvo puiku,bet dabar net nebezinau ka bemanyt g.gif ponia direktore davede iki asaru verysad.gif nes istisai reke
Atsakyti
QUOTE(Taika75 @ 2010 04 29, 13:52)
labas mamytes, siandien nuejau su savo mazyliu pasitairauti kokia tvarka reik prisiregistruot vaika.tai direktore istisai reke ant manes,kad nera vietos ir visiskai net neleido man kazka pasakyt daugiau.o as tik norejau suzinot visa priregistravimo eiga.mano pirmas sunus lanke beveik pries septynis metus,viskas buvo puiku,bet dabar net nebezinau ka bemanyt g.gif ponia direktore davede iki asaru verysad.gif nes istisai reke

Užjaučiu dėl direktorės, kuo toliau tuo labiau man nepatinka nei ji nei tas darželis. Man jai labai baisu, mes užsirašėme seniai vos vaikui gimus, ir dabar norime pradėti lankyti darželį, tai direktorei stresas, nes atsirado nemažai tėvų kurie buvo užsirašė o ji vaikų neitraukė į sarašą, o dabar kaip suprantu didelė problema visus priimti, mat neužtenka lovų ir viso kito. Man dar pavyko susitarti, kad bent pusdieniui priimtų vaiką, tai žiūrėsim, kaip mums seksis.
O tu nesijaudink, gali pasiskaityti internetinėj svetainėj: www.girstutis.kaunas.lm.lt
beje lygtais dabar jau galima į darželį užsirašyti ir per savivaldybę. Dar pasidomėsiu ir patikslinsiu info.
Atsakyti
Labai aciu Ausra81 uz palaikyma smile.gif ,bet matot as visiskai nesupratau kas darosi,mano vyresnysis sunus lanke si darzeli nuo 4 iki pirmos klases ir viskas buvo puiku smile.gif bet dabar... verysad.gif tai tik toki veideli galiu parodyt verysad.gif visiskai pasimetciau...
Atsakyti
QUOTE(Taika75 @ 2010 04 29, 15:09)
Labai aciu Ausra81 uz palaikyma smile.gif ,bet matot as visiskai nesupratau kas darosi,mano vyresnysis sunus lanke si darzeli nuo 4 iki pirmos klases ir viskas buvo puiku smile.gif bet dabar... verysad.gif tai tik toki veideli galiu parodyt verysad.gif visiskai pasimetciau...

Visiškai suprantu. Aš kai buvau nuėjus pakalbėti tai šypsojosi viskas gerai priimsim ir visa kita. Davė ir pasiskaityti apie darželį ir kitos info o po poros savaičių paskambino ir sako negaliu priimti, sistema neleidžia. Tai irgi buvau labai susinervinus, bet pasakiau, kad mano vaikas bus tik puse dienos, tai kaip ir atlyžo tada. Na jau susirinkau reikiamas pažymas ir nuo gegužės bandysim eiti, tai kaži kaip čia mums seksis.
Beje, jau nuo birželio 1 d. į darželį galima užsiregistruoti per kauno m savivaldybę arba nuėjus į darželį. Ir jei jau labai reiks darželio ir norimam vietos nebus, tai pasiūlys kitą. Visa info bus internete ir duomenys bus dažnai atnaujinti, taigi bus labai patogu pažiūrėti kaip juda eilutė ir visa kita.
man tik labai įdomu kaip su mokėjimu, jei vaikas bus puse dienos tai vakarienės nevalgys, gal galiu už ją ir nemokėti?
Atsakyti
QUOTE(Ausra81 @ 2010 04 30, 13:01)
Visiškai suprantu. Aš kai buvau nuėjus pakalbėti tai šypsojosi viskas gerai priimsim ir visa kita. Davė ir pasiskaityti apie darželį ir kitos info o po poros savaičių paskambino ir sako negaliu priimti, sistema neleidžia. Tai irgi buvau labai susinervinus, bet pasakiau, kad  mano vaikas bus tik puse dienos, tai kaip ir atlyžo tada. Na jau susirinkau reikiamas pažymas ir nuo gegužės bandysim eiti, tai kaži kaip čia mums seksis.
Beje, jau nuo birželio 1 d. į darželį galima užsiregistruoti per kauno m savivaldybę arba nuėjus į darželį. Ir jei jau labai reiks darželio ir norimam vietos nebus, tai pasiūlys kitą. Visa info bus internete ir duomenys bus dažnai atnaujinti, taigi bus labai patogu pažiūrėti kaip juda eilutė ir visa kita.
man tik labai įdomu kaip su mokėjimu, jei vaikas bus puse dienos tai vakarienės nevalgys, gal galiu už ją ir nemokėti?

O koks skirtumas, ar pusę dienos, ar visą? Juk įtrauktas į sarašus, jam skiriama lovytė, spintelė ir pan. O jei lankė darželį brolis ar sesė, tai pirmenybė pakliūti.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 04 30, 18:53)
O koks skirtumas, ar pusę dienos, ar visą? Juk įtrauktas į sarašus, jam skiriama lovytė, spintelė ir pan. O jei lankė darželį brolis ar sesė, tai pirmenybė pakliūti.

Na aš noriu sužinoti, kaip čia yra. Skaitosi mes mokam tik už vaikų maista plius 0,50 lt vaikų ugdymo reikmėms. Va mano puseserė gyvena Elektrėnuose tai ten irgi viskas tas pats, tik vaikas būna puse dienos tai ji nemoka už visa diena, tik už pusryčius ir pietus. Va tai susidomėjau, o kaip čia. Bandžiau užklausti direktorės tai taip ir negavau atsakymo. Šiaip logiška, juk kur ta vakarienę deda, nešasi namo?...
O pirmenybė teikama, tiem kas anksti užsirašė i lopšelį ar darželį, paskui jei anksčiau lankė brolis ar sesė ir jei priklauso šiam darželiui pagal gyv., vietą. Bent jau taip man sakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra81: 02 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(Ausra81 @ 2010 05 02, 17:18)
Na aš noriu sužinoti, kaip čia yra. Skaitosi mes mokam tik už vaikų maista plius 0,50 lt vaikų ugdymo reikmėms. Va mano puseserė gyvena Elektrėnuose tai ten irgi viskas tas pats, tik vaikas būna puse dienos tai ji nemoka už visa diena, tik už pusryčius ir pietus. Va tai susidomėjau, o kaip čia. Bandžiau užklausti direktorės tai taip ir negavau atsakymo. Šiaip logiška, juk kur ta vakarienę deda, nešasi namo?...
O pirmenybė teikama, tiem kas anksti užsirašė i lopšelį ar darželį, paskui jei anksčiau lankė brolis ar sesė ir jei priklauso šiam darželiui pagal gyv., vietą. Bent jau taip man sakė.

Mamytes, jei negaunate reikiamos informacijos per darzelio direktore, tai eikit i svietimo skyriu ir teiraukites ten. O po pokalbio svietime ir direktore bus labiau sukalbamesne mirksiukas.gif
Man taip buvo, kai del darzelio lankymo vasaros metu savo darzelyje man pasake "cia jusu mamyte problema kur jums vasara vaikuti deti", nors pries tai man svietime buvo pasakyta "visa informacija bus darzelyje, i kuri bus galima eiti". As pasiskambinau ir tieisiai sviesiai pasakiau, kad mane darzelis "pasiunte". Tai matytumete kokia reakcija buvo, pati direktore suderino i man tinkama darzeli (kuri as pati pasirinkau lotuliukas.gif ) ir dar atsiprasinejo. O as pasakiau "auklekit savo kolektyva ir daugiau tokiu nesusipratimu nebus". Dabar jokiu nesusipratimu nebekyla, kiekvienas zinome ka reikia daryti thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau pradejome lankyti lopseli. Tai va galima atsisakyti vieno maisto tai yra pusryciu arba vakarienes, bet reikia atsisakyti visam menesiui.
Atsakyti