QUOTE(blondynka @ 2009 07 02, 19:19)
O pati maisai daziukus? man irgi labai stiprus plauku pigmentas. Buk gerute, atsiusk plaukuciu foto man i AZ, ir koki aktyvatoriu dedi, nes gal cia bus mano sviesa tunelio gale su tuo plauku dazymu. dazau su Keune 1517, bet vis tiek tokia i ryzuma gaunuosi 

man tas pats, nusidaziau 1517 tai saknys ryzokos plaukai pilki

QUOTE(gussste23 @ 2009 07 07, 11:49)
Na as vakar taip pat isbandziau situs daziukus,nu rezultatas

QUOTE(Mabel @ 2009 07 08, 20:06)
Na as vakar taip pat isbandziau situs daziukus,nu rezultatas
,dar niekad po plauku dazymo taip nesidziaugiau,pirma karta daziau namu salygomis, ir labai gerai isejo,tokia perlo spalva,jokio ryzumo,nors pigmenta turiu siaubingai stipru! 

o koki aktyvatoriu stiprumo naudojot?ir kur pirkot daziukus?

QUOTE(wenita @ 2009 07 08, 20:25)
Zodziu maisiau du numerius 1571 ir 1000 saknims naudojau 9% emulsija,o galams 6%,pirkau Kaune,Mickeviciaus gatveje

QUOTE(Mabel @ 2009 07 08, 21:41)
Zodziu maisiau du numerius 1571 ir 1000 saknims naudojau 9% emulsija,o galams 6%,pirkau Kaune,Mickeviciaus gatveje 

ojjj,kaip as noriu jau senai i ta parduotuve papulti,bet kad vis nera galimybes i kn nuvaziuoti

QUOTE(wenita @ 2009 07 09, 11:54)
ojjj,kaip as noriu jau senai i ta parduotuve papulti,bet kad vis nera galimybes i kn nuvaziuoti
kai buvau neradau tos pardes,gal tikslu adresiuka zinai?
ir kokia kaina gavosi dazu ir emulsijos?kodel maisai su 1000?as tai noreciau 1517 tos spalvytes,tai gal galiu ir nemaisyti,tik su 9 proc emulsija?ir kaip tu dazai,namuose pati maisai ar i kirpykla nesiesi? 

Adreso tikslaus tai nepasakysiu,bet zodziu visai Mickeviciaus gatves gale,ties pat Kestucio gatve,desineje puseje,keli laiptukai i virsu is gatves,parasyta kosmetika- kirpykla,berods.Pas mane labai pigmentas geltonas ryskus,man ten ir patare du numerius sumaisyti ir emulsija patare kokia pirkti,mano saknys jau buvo daugokai atauge,o galai geltoni,si kart daziau pati,sakiau daugiau i kirpykla neisiu,puikiai gavosi ir daug pigiau! Is viso sumokejau 54 lt,nes man reikia dvieju dezuciu, kad nudazyti visus plaukus!
P.S toje parduotuveje reikia su savimi atsinesti indeli i ka emulsija pilti..
O kaip jūs dažote namie šaknis? Ar viską, ar sruogelėmis? Ar galima dažus tepti prie pat galvos odos?

QUOTE(Mabel @ 2009 07 09, 21:52)
Adreso tikslaus tai nepasakysiu,bet zodziu visai Mickeviciaus gatves gale,ties pat Kestucio gatve,desineje puseje,keli laiptukai i virsu is gatves,parasyta kosmetika- kirpykla,berods.Pas mane labai pigmentas geltonas ryskus,man ten ir patare du numerius sumaisyti ir emulsija patare kokia pirkti,mano saknys jau buvo daugokai atauge,o galai geltoni,si kart daziau pati,sakiau daugiau i kirpykla neisiu,puikiai gavosi ir daug pigiau! Is viso sumokejau 54 lt,nes man reikia dvieju dezuciu, kad nudazyti visus plaukus!
o kiek kainuoja pilstoma emulsija? pigiau nei mazuose buteliukuose? as kazkaip nelabai noreciau pilstomos, neaisku kiek laiko ji ten atidaryta buvo, jau geriau mazi buteliukai man

o jus visad dazot visus plaukus? ar tik dabar norejo suvienodinti? nes as tik saknis dazau ir prie odos irgi galima, jei neturit jokiu alergiju daziukams...
QUOTE(Mabel @ 2009 07 09, 23:52)
aciukas

Aš iki šiol kirpykloj dažiau sruogelėmis, bet plaukai praktiškai visi šviesūs nuo dažno dažymo. Susigundžiau ir nusipirkau dažų... tik dabar galvoju, gal man visas šaknis dažyt
? Tik nelabai žinau, kaip tai daryti, matydavau kirpykloj tik kaip man dažo sruogom, manau, kad su dukros pagalba nusidažyčiau. O jei visas šaknis, tai paprasčiausiai skleisti plaukus po truputį ir tepti ant šaknų? Nereikia kuo nors pridengti ar panašiai?