Įkraunama...
Įkraunama...

"Vazonėlių" grupė - paplepėkim

QUOTE(austulis @ 2009 07 23, 14:31)
Aciu Zaika notworthy.gif paskaiciau...nurimau...nebijau as tokiu ligu...isgysim ax.gif

Plius, kiek zinau jie ten priraso tam vaikeliui ir ko yra ir ko nera smile.gifsmile.gif

Austuli, o tu jau senokai lauki lyg ir vaikelio, ar as klystu? tu lyg besilaukdama savo dar rasei, kad jau dokumetus tvarkaisi? ar as ka maisau??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 07 24, 10:26)
Plius, kiek zinau jie ten priraso tam vaikeliui ir ko yra ir ko nera smile.gifsmile.gif

Austuli, o tu jau senokai lauki lyg ir vaikelio,  ar as klystu? tu lyg besilaukdama savo dar rasei, kad jau dokumetus tvarkaisi? ar as ka maisau??? doh.gif

Nu tep biggrin.gif spali pridavem dokumentus,bet jau kursai ejo i pabaiga,tai turejom laukt,kol nauja grupe susirinks..o ji susirinko tik vasario gale...kursai tris men,isvadu rasymas...o dabar jau i eil;e atsistojom...nu tai dabar laukiam skambucio...sis nestumas truputi ilgiau uztruks nei anie lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Auroryte, džiaugiuosi, kad jau turite mergaitę . Fishaqua, tikiu, kad jums gerai seksis Šiauliuose ir greitai išsipildys svajonė.

Noriu ir aš pasidžiaugti... atsiprašau, kad iš karto neparašiau, bet tiek daug visko buvo, kad prie kompo nebuvau prisėdusi, ne tai rūpėjo... MES TURIME SŪNELĮ smile.gif na, kol kas dar tik laikinoji globa suforminta, bet širdyje tai jau mūsų vaikas. LABAI LABAI JĮ MYLIME. Tikime, kad su Dievo pagalba viskas su jo dokumentais bus gerai.
Oj, kaip daug kas pasikeitė mūsų gyvenime, kai jame atsirado šis mažas stebuklėlis. Jam dabar tik 5 savaitės. Mokomės gyventi trise smile.gif

smile.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkacijuAleja @ 2009 07 27, 15:00)
Sveikos,

Auroryte, džiaugiuosi, kad jau turite mergaitę . Fishaqua, tikiu, kad jums gerai seksis Šiauliuose ir greitai išsipildys svajonė.

Noriu ir aš pasidžiaugti... atsiprašau, kad iš karto neparašiau, bet tiek daug visko buvo, kad prie kompo nebuvau prisėdusi, ne tai rūpėjo... MES TURIME SŪNELĮ smile.gif na, kol kas dar tik laikinoji globa suforminta, bet širdyje tai jau mūsų vaikas. LABAI LABAI JĮ MYLIME. Tikime, kad su Dievo pagalba viskas su jo dokumentais bus gerai.
Oj, kaip daug kas pasikeitė mūsų gyvenime, kai jame atsirado šis mažas stebuklėlis. Jam dabar tik 5 savaitės. Mokomės gyventi trise smile.gif

smile.gif
smile.gif

Be zodziu wub.gif wub.gif ech wub.gif wub.gif
fishaqua...kaip jus ax.gif
Atsakyti
jau koki penkta karta lendu tas pacias zinutes jusu skaityt blush2.gif net saldu kaip gera blush2.gif
Atsakyti
Jezau marija, fishaqua...ar ilgai tu mane dar kankinsi...nu kiek galima...pasakok
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 07 28, 19:54)
Jezau marija, fishaqua...ar ilgai tu mane dar kankinsi...nu kiek galima...pasakok

Che, che, nu reikia gi biškiuką ir kitus pakankinti smile.gif
Nu ką - galime beveik sakyti, kad ir mes turime dukrytę, o broliai - sesę rolleyes.gif Šiandien VTATe parašėme sutikimą įvaikinti. Tik bėda - kadangi jai laikinosios globos forminti negalime, nes jos dokumentai yra pilnai sutvarkyti, aš kol kas negaliu išeiti motinystės atostogų - tik po teismo sprendimo, tad realiai ją parsivešime tik rugsėjį verysad.gif Kol kas teks pasitenkinti apsilankymais savaitgaliais... verysad.gif
Atsakyti
Beje, ją prieš mus jau buvo pasiūlę kitai šeimai, bet jie atsisakė įvaikinti. Mes buvom antri rolleyes.gif
Yra visokių įdomių sutapimų - jos vardadienis - tik kartą metuose ir tą pačią dieną, kaip ir mano (irgi tik kartą metuose) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 29 liepos 2009 - 08:25
Fishaqua, sveikinu dar karta ir manau, kad jau tiek pralauket, tai dar biski ir jau viskas smile.gifsmile.gif As tai del mergytes dziaugiuosi, kad ji gavo tokia nuostabia seima smile.gifsmile.gif jai pasiseke thumbup.gif

Tap pat sveikinu su maziukais Auroryte ir Akaciju aleja, jau ir jus dabar tikri teveliai smile.gifsmile.gif, nes mes kai turime biologiniu, tai biski kitaip tas laukimas smile.gif jau zinome kas kaip, ojums nauja patirtis smile.gif

Austuli, tu nepergyvenk sulauksime....vaikuciu nera daug....tai ateis laikas , viskas savu laiku, ir nieko nebuna veltui smile.gifsmile.gif sita jau isitikinau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu merginos blink.gif blink.gif ir kas cia dabar darosi....tyluma,ramuma...kaip jum sekas?nugi idomu blush2.gif o pas mus tai ziniu kol kas jokiu verysad.gif
Atsakyti
Labutis ir didziausi sveikinimai naujai iskeptoms mamytems 4u.gif
Tik grizom is atostogu, atsiverciu si puslapeli, ir savo akimis negalejau patiketi, kad mes vazoneliu grupe jau turim net tris naujus narius. Zinokit negaliu atsitoketi, cia tai bent!!!! Nes galvojau, kad reiks laukti amzinybe....
Akaciju Aleja, Auroryte, taip norisi suzinoti daugiau, kaip jums ten sekasi, laaaaabai laukiam ziniu ir naujienu. Fishaqua stiprybes ir kantrybes jums visiems ten Siauliuose, lauksim ziniu taip pat, nekankink musu
Atsakyti
Labas, aš esu naujokė šitame skyrelyje wub.gif ...
Mes su MB planuojame įsivaikinti vaikutį ir kaip tik laukiame nuo rugsėjo prasidėsiančių įtėvių kursų Kaune smile.gif . Ar yra kas šiuo metu ruoštūsi įtėvių kursams ax.gif ? Skambinusi darbuotoja minėjo, kad yra jau 8 šeimos bigsmile.gif ... Gal žinote ar šie kursai mokami?? g.gif Ką dar mums reiktų žinoti prieš pradedant juos lankyti?? blush2.gif
Atsakyti