Man atrodo, kad įstatymai, gindami biologinių tėvų teises, dažnai nuskriaudžia vaikus. Gi mažutėliams žmogučiams pirmaisiais keliais jų gyvenimo metais labiausiai reikia juos besąlygiškai mylinčios šeimos. Būtent tuo metu formuojasi pagrindai, ant kurių jie vėliau statys savo gyvenimą...
Nepasakysi gi kūdikėliui - palauk kelis metus, kol tavo mama susitvarkys savo gyvenimą, neverk - tave pamyluos ir panešios ant rankų po kelių metų...
QUOTE(Maniuska @ 2009 09 22, 20:20)
Kolkas nieko, jokiu pasiulymu nebuvo, taciau siai dienai siek tiek ir neskubam

O del vaikuciu, tai dalinai pritariu, kad socialiniai darbuotojai labai jau neskuba tvarkyti dokumentu, tik per reportazus yra deklaruojami pilni vaiku namai, tik imkit...o reali situacija yra tikrai kita...nera ka imti...

Bet aisku lengva kritikuoti...

Ko numirot visos?
O aš šiandien susipažinau su AkacijųAlėjos sūneliu, ot (išduočiau ir vardą, ale neturiu leidimo)
Fainuoliukas, riestablakstienis
Auroryte, gal ir tu kokią dienelę prie mūsų prisijungtum?

O aš šiandien susipažinau su AkacijųAlėjos sūneliu, ot (išduočiau ir vardą, ale neturiu leidimo)

su malonumu
. Butu smagu. Musiskes vieno amziaus. Joms butu ka veikti.

Mūsų sūnelis daug valgo, miega, todėl tuoj pasivys Jūsų paneles
Vardas nėra jokia paslaptis - jis Ąžuolas. Tiesa, dar kol kas tik mažas Ąžuolėlis. Duodami vardą galvojome ne apie ūgį ir svorį, tačiau apie vidinę tvirtybę.
Šiandien toks gražus oras, tai iki pietų parke važinėjomės, mažasis karalaitis miegojo. Jis pabudo labai geros nuotaikos ir net balsu juokėsi. Et, taip džiugina mažo žmogučio maži pasiekimai. Stebiu, kaip auga Ąžuolėlis ir į jo knygą rašau.

Vardas nėra jokia paslaptis - jis Ąžuolas. Tiesa, dar kol kas tik mažas Ąžuolėlis. Duodami vardą galvojome ne apie ūgį ir svorį, tačiau apie vidinę tvirtybę.
Šiandien toks gražus oras, tai iki pietų parke važinėjomės, mažasis karalaitis miegojo. Jis pabudo labai geros nuotaikos ir net balsu juokėsi. Et, taip džiugina mažo žmogučio maži pasiekimai. Stebiu, kaip auga Ąžuolėlis ir į jo knygą rašau.
QUOTE(Aurorytė @ 2009 09 29, 22:24)
su malonumu
. Butu smagu. Musiskes vieno amziaus. Joms butu ka veikti.

Liuks

QUOTE(AkacijuAleja @ 2009 09 30, 13:46)
Mūsų sūnelis daug valgo, miega, todėl tuoj pasivys Jūsų paneles

Saunu, sveikinimai Azuoliukui suradus mama

Taigi populiaru noreti mergaiciu. Tiek musu grupeje absoliuti dauguma laukia mergaiciu, tiek ir vaiku namuose dauguma sudaro berniukai, nes mergaiciu daugiau paima seimos. Mes tai norim berniuko, nes ir savu mergaiciu jau uztenka
Akaciju aleja, truputi Jums pavydziu, nes mes irgi noretume berniuko, kuris gimes beveik ta pacia diena, kaip ir musu dukryte

Sveikos visos
As irgi bandau jungtis pire 'vazoneliu' nors esam is Vilniaus .. bet jus cia taip sauniai bendraujat ir dalinates informacija - tikiuose priimsite
Vazoneliai - ar jus visi lauket pasiulymu del vaikuciu, o gal patys "daret kokius tai zingsnius"? Nes mus vilnieicus nuteike, kad jei jau norit vaikiuko iki 2 metu - tai tipo lauksit milijona metu .. o jus ziuriu jau visos pamazu randat savo maziulius. O gal cia kaunieciu tarnybos greiciau sukasi?

As irgi bandau jungtis pire 'vazoneliu' nors esam is Vilniaus .. bet jus cia taip sauniai bendraujat ir dalinates informacija - tikiuose priimsite

Vazoneliai - ar jus visi lauket pasiulymu del vaikuciu, o gal patys "daret kokius tai zingsnius"? Nes mus vilnieicus nuteike, kad jei jau norit vaikiuko iki 2 metu - tai tipo lauksit milijona metu .. o jus ziuriu jau visos pamazu randat savo maziulius. O gal cia kaunieciu tarnybos greiciau sukasi?
West, žinoma, kad priimsim
Nesąmonė, nesuprantu, kodėl taip nuteikinėja. TIKRAI nieko nedarėm patys - nei į vaikų namus ėjom, nieko. Viskas oficialu - kursai, išvados, 2 mėn. laukimo ir - pasiūlymas.
Man irgi keista, kad visi nori mergaičių, aš širdyje gal iš pradžių netgi daugiau berniuko norėjau, nes jau žinau, kaip su tais "balvonais" elgtis
Bet kadangi bernų jau ir taip pilni namai, tai prašėm mergaitės.. Nors iš esmės lytis neturėjo reikšmės.
Laima29, aš ne AkacijųAlėja, bet labai liežuvis niežti, tai atsakysiu - jie irgi panašiai laukė - nepilnai 2 mėn.

Man irgi keista, kad visi nori mergaičių, aš širdyje gal iš pradžių netgi daugiau berniuko norėjau, nes jau žinau, kaip su tais "balvonais" elgtis

Laima29, aš ne AkacijųAlėja, bet labai liežuvis niežti, tai atsakysiu - jie irgi panašiai laukė - nepilnai 2 mėn.