Nu nekatruoles
Taigi...vakar anksti ryte sulaukiau VTAT skambucio..Alytuje yra mazyle...Sarase jos dar nera,bet jau tvarkomi popieriai..Jai noretume,galetume imti laikina globa..Toliau pradeda vardinti visa info apie ja...Nu ir sako;metu,septyniu menesiu amziaus,vardu Akvile...Nu blyn,vos is klumpiu nenuvirtau

pries desimt metu,kai laukiausi dukros,rinkausi varda tarp Austejos ir Akviles

siaip kaip ir sveika,jokiu kazkokiu nusiskundimu nera..Dave tu namu telefona..As aisku ilgai nelaukusi ten skambinu..Nu sakau,atvaziuosiu penktadieni susipazint.Bet kur tau

ar as sulauksiu penktadienio..Visus metus islaukus,nebenoriu gaisti nei dienos.Lekiu jau sendien.. Kadangi siuo metu mano vyro nera salia,ans man tuoj per telefona sukamandavo..Paskambink tam ir tam,lai tave iki Alytaus nuveza[nu as biski bijau miestuose vairuot]nu sakau,o ka daryt...Nu ka ka...jamam sako

Patinka man jo paprastumas ir zinojimas,kad bet kuri vaikeli gales pamilti..Nors ta ir pati seniai zinau
Nu ir ka lekiam mes i Alytu...Ateinam i tuos namus..Susirandam soc.darbuotoja..Taip ir taip,mes pas Akvile...Nu tai moteriskei akys ant kaktos

nu bet jus ir greiti ,sako..
Kelaujam i grupe..Kaip tik sendien,ja perkele i nauja grupe..Isaugo jau kudikystes amziu..Visa diena,sako verkia...Nueinam,jos ten nera..Einam pas kinozetarapiaute ar kaip ten ji vadinasi..Nu ir ka...pirmi mano zodziai...o dieve,koki ji grazute..Bandau kalbinti,verkslena...Nu bet juk as sena gudri lape..zinau kas vaikam patinka ir kaip prisigerinti

uz keliu akimirku ji jau man ant keliu ir vartom knygutes..Nu faina mergyte..Gydytoja ,soc darbuotoja,aukletoja nieko blogo negali pasakyt...Bet man toks jausmas,kad kazko nedasako

Vis pabrezia,kad ji dar labai maza..Na ir pabaigai..rytoj is pat ryto vaziujo i VTAT issiaiskinti,ka man toliau daryt,kad kuo greiciau ja pasiimti is tu namu..Na,pradziai tiek