Įkraunama...
Įkraunama...

"Vazonėlių" grupė - paplepėkim

Nu nekatruoles biggrin.gif
Taigi...vakar anksti ryte sulaukiau VTAT skambucio..Alytuje yra mazyle...Sarase jos dar nera,bet jau tvarkomi popieriai..Jai noretume,galetume imti laikina globa..Toliau pradeda vardinti visa info apie ja...Nu ir sako;metu,septyniu menesiu amziaus,vardu Akvile...Nu blyn,vos is klumpiu nenuvirtau lotuliukas.gif pries desimt metu,kai laukiausi dukros,rinkausi varda tarp Austejos ir Akviles biggrin.gif siaip kaip ir sveika,jokiu kazkokiu nusiskundimu nera..Dave tu namu telefona..As aisku ilgai nelaukusi ten skambinu..Nu sakau,atvaziuosiu penktadieni susipazint.Bet kur tau doh.gif ar as sulauksiu penktadienio..Visus metus islaukus,nebenoriu gaisti nei dienos.Lekiu jau sendien.. Kadangi siuo metu mano vyro nera salia,ans man tuoj per telefona sukamandavo..Paskambink tam ir tam,lai tave iki Alytaus nuveza[nu as biski bijau miestuose vairuot]nu sakau,o ka daryt...Nu ka ka...jamam sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif Patinka man jo paprastumas ir zinojimas,kad bet kuri vaikeli gales pamilti..Nors ta ir pati seniai zinau wub.gif
Nu ir ka lekiam mes i Alytu...Ateinam i tuos namus..Susirandam soc.darbuotoja..Taip ir taip,mes pas Akvile...Nu tai moteriskei akys ant kaktos blink.gif nu bet jus ir greiti ,sako..
Kelaujam i grupe..Kaip tik sendien,ja perkele i nauja grupe..Isaugo jau kudikystes amziu..Visa diena,sako verkia...Nueinam,jos ten nera..Einam pas kinozetarapiaute ar kaip ten ji vadinasi..Nu ir ka...pirmi mano zodziai...o dieve,koki ji grazute..Bandau kalbinti,verkslena...Nu bet juk as sena gudri lape..zinau kas vaikam patinka ir kaip prisigerinti biggrin.gif uz keliu akimirku ji jau man ant keliu ir vartom knygutes..Nu faina mergyte..Gydytoja ,soc darbuotoja,aukletoja nieko blogo negali pasakyt...Bet man toks jausmas,kad kazko nedasako unsure.gif Vis pabrezia,kad ji dar labai maza..Na ir pabaigai..rytoj is pat ryto vaziujo i VTAT issiaiskinti,ka man toliau daryt,kad kuo greiciau ja pasiimti is tu namu..Na,pradziai tiek 4u.gif
Atsakyti
Taigi taigi, teismas jau praėjo smile.gif už mėnesiuko pasiimsime dokumentus ir tada jau bus viskas. Dabar atrodo, kad viskas taip greitai praėjo... nors tada, kai dar laukėme, tai atrodė kitaip. Ilgiausiai laikas slinko, kol laukėme vaikučio. O kai jį parsivežėme namo, tai tada viskas skriete skrieja smile.gif Ir mes patys vis dar skraidome iš laimės smile.gif
Papildyta:
Austuli, džiaugiuosi, kad susitikote su savo dukra smile.gif Pasisekė ir Jums, ir tai mergaitei smile.gif
Atsakyti
Austuli, sveikinimai sulaukus savo mergaites. 4u.gif Kiek tiksliai laiko uztruko nuo itraukimo i iteviu eile?
Akaciju aleja, sveikinimai tapus mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2009 10 29, 22:40)
Austuli, sveikinimai sulaukus savo mergaites. 4u.gif  Kiek tiksliai laiko uztruko nuo itraukimo i iteviu eile?
Akaciju aleja, sveikinimai tapus mama 4u.gif

Nu tiksliai nepasakysiu,bet kazkur birzelyje itrauke i eile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2009 10 29, 19:08)
nes mes ta traukini praleidom,jei tap galima pasakyti.

Manau, kad nieko jūs nepraleidot - jei tik norėsit, ateityje įsivaikinsit mirksiukas.gif Jei ne tie broliukai, tai daugybė kitų vaikučių dar laukia savo šeimų... verysad.gif

AkacijųAlėja, didžiausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(austulis @ 2009 10 29, 20:52)
vardu Akvile...

Austuli wub.gif Labai džiaugiuosi. Vien dėl vardo turit imti, kaip žinia, mano toks pat biggrin.gif Kaip jums gerai, kad galėsit laikinąją globą imti - juk tai reiškia, kad iškart galėsit parsivežti ją namo rolleyes.gif Ačiū, kad pasidalinai, lauksim tolesnių žinių iš tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 29 spalio 2009 - 21:56
biggrin.gif Ufff kokios saunios zinios - labai dziaugiuosi uz Austuli - butinai papasakok ir daugiau po kitu pasimatymu su mazyle ...

Oi mes tai "spirgejimo"etape smile.gif - itraukti i eile .. bet kaip suprantu dar koki pusmeti gali tekt paluket (jeigu ne ilgiau) ... nors gal ir gerai - bus pavasaris biggrin.gif

vaidagad - ne mes is sostines ... bet siame reikale, kaip supratau kitu miestu tarnybos ir teismai net kazkaip greiciau sukasi ... tai vat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 10 29, 16:45)
Sveikutes 4u.gif
ka tik grizau is pasimatymo su savo mazyle..Per dvi dienas dabar pirma kart pavalgiau lotuliukas.gif nu taip stresavau...na bet dabar esu atsipalaidavus ir laiminga..Jai idomu,issamiau parasysiu veliau 4u.gif

Sveikutes,

NU Austuli, sveikinu, galu gale, tai vis musu klausinedavai kaip ten kas smile.gifsmile.gif o va dabar jau ir tu laiminga.....

Jauciu ,kad tai ta pati mergyte, kur mums minejo,kai buvom VTAT nuvaziave...ir kitas naujienas pranesem.... smile.gif nes mums pasiule viena mergyte is Kauno, o kai jau sedejom VTAT, tai dar viena norejo siulyti is Alytaus...kovo men. gimimo., tai dziaugiuosi, kad gavo nuostabia seima....

West, nu manau, gali ir nereikti pusmecio laukti, nes dabar gal tikrai daugiau tu vaikuciu pasipils, kai tokia situacija... g.gif

Ziv, maciau klausei,kiek uztruko nuo itraukimo i eile iki pasiulymo...manau kazkaip visiems kurie tiesiog laukia, panasiai uztrunka....bent jau mums, tai apie 5 men.

Milagra, na manau,kad ir Jus susitvrakysite ir igyvendinsite savo svajone....
Atsakyti
tai aisku nepasiduosim ir igyvendinsime savo sumanyma.viskas su laiku smile.gif
beje sveikinu nujai iskeptas mamytes smile.gif visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millagra: 30 spalio 2009 - 12:11
Niu ka..as is VTAT..pasakiau,kad kuo greiciau norim mazyle parsivezti namo..Taigi,tvarkom globa..Nu turbut jum nekantru mus pamatyt biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=austulis,2009 10 30, 14:10]
Niu ka..as is VTAT..pasakiau,kad kuo greiciau norim mazyle parsivezti namo..Taigi,tvarkom globa..Nu turbut jum nekantru mus pamatyt biggrin.gif

oi kokia grazi mergyte smile.gif bet kazkaip matau kad jus panasios netgi kazkuo smile.gif na nebent man taip siose nuotraukose atrodo smile.gif
Atsakyti
Jetau, koks grožis Akvilytės wub.gif Austuli, net spurdėjo širdį skaitant jūsų susitikimą, taip laukiau kada pas jus spirgas naujas atsiras wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu faina mergyte smile.gifsmile.gif

Tikiuosi, kai mano mazylis isvis pasauli ir baigsim atidejimus, irgi sulauksime tokiu grazuoliu smile.gif
Atsakyti