Įkraunama...
Įkraunama...

"Vazonėlių" grupė - paplepėkim

Maniske apie puse metu negalejo miegoti su mumis kambaryje, puse metu miegojo viena. NES mergyte sokinejo naktimis nuo menkiausio krebzdesio, tai jai nakti pamatyavau ja supantis tai paguldydavau ir viskas. Kadangi skaiciau ir maciau grupeje visus vaikus besisupancius tai nemiau i galva. BETO JI RETAI SUPDAVOSI
Atsakyti
Ir mano berniukėlis supuodavosi, bet tik vakare, taip save migdydavo. Salia paguledavau, kol uzmigdavo, lopsines dainuodavau. Dabar paauges, bet vis praso salia paguleti, pakalbam kelias minutes ir nuluzta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 11 02, 21:34)
Maniske apie puse metu negalejo miegoti su mumis kambaryje, puse metu miegojo viena. NES mergyte sokinejo naktimis nuo menkiausio krebzdesio, tai jai nakti pamatyavau ja supantis tai paguldydavau ir viskas. Kadangi skaiciau ir maciau grupeje visus vaikus besisupancius tai nemiau i galva. BETO JI RETAI SUPDAVOSI

na ir as zinojau,kad cia tas lingavimas labai paplites.bet kai uzklausiau akletojos.ar daug vaiku liguoja,tai sake ne...tik du..
Atsakyti
pas mus visi suposi tie kurie buvo vaiku namuose nuo gimimo ,puse vaiku buvo ten pakliuve jau paauge 6menesiu tai jie beabejo nesisupo bet jie ir elgesi kitaip buvo gyvi neatrode lyg porcelialnines leles. BETas ju ir neskaiciavau nes tai is principo kitokie vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 02 lapkričio 2009 - 21:00
Mano suposi, nors i kudikiu namus pakliuvo 10 menesiu. Manau, kad tai tik jautrus vaikai, kuriems truko demesio, meiles, paguodos. Maniskis, pavyzdziui, kai uzsigaudavo, eidavo vienas i kamputi paverkti, nes net neisivaizdavo, kad kazkas ji gali paguosti...
Atsakyti
Pas mus grupeje buvo vaikai iki dvieju metu vyresnius perkeldavo i kita grupe.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 11 02, 16:41)
p,s, painioju - ne mūsų teismai vyko padieniui?

Nepamenu g.gif Mūsų - rugsėjo 28 d. rolleyes.gif

Jėėėė clap.gif Su kurjerių pagalba atkasėm tą kortelę... Priežastis daugiau negu juokinga - sako taigi pavardės nesutapo, užtat ir nebuvo perduota kam reikia doh.gif O manęs net nepaklausė pavardės - prisiminė, kad siuntė užklausimą į Šiaulius, aš atėjau į polikliniką, sako, ne iš Šiaulių nieko negavom doh.gif Na, bet svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi smile.gif Tai jau užsiregistravau trečiadienį pas gydytoją - labai tikiuosi, kad priaugom nors 200 gramų ir pagaliau gausim išsvajotą siuntimą pas kardiologus...
Atsakyti

Jėėėė clap.gif Su kurjerių pagalba atkasėm tą kortelę... Priežastis daugiau negu juokinga - sako taigi pavardės nesutapo, užtat ir nebuvo perduota kam reikia doh.gif O manęs net nepaklausė pavardės - prisiminė, kad siuntė užklausimą į Šiaulius, aš atėjau į polikliniką, sako, ne iš Šiaulių nieko negavom doh.gif Na, bet svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi smile.gif Tai jau užsiregistravau trečiadienį pas gydytoją - labai tikiuosi, kad priaugom nors 200 gramų ir pagaliau gausim išsvajotą siuntimą pas kardiologus...
[/quote]

Dziugu, kad atsirado jusu kortele, pamatysit viskas bus gerai ir svorio bus paaugus , kaip mano mama sako, vaikai gauna tevu meiles ir jie visai darosi kitokie ir svorio priauga, ir miega geriau na ir t.t.

O mes dar laukiam teismo jau antras menuo,o dar nieko negirdet g.gif
Atsakyti
fisaqua, rasei, kad prasyme nurodet, kad vaikutis gali tureti sveikatos sutrikimu. Kaip konkreciai ten uzraset, juk jums pasiule beveik sveika mergyte, su Dauno sindromu, epilepsija ar kita baisia liga nesiule?
Atsakyti
siaip dazniausiai visi raso su nezymiais sveikatos sutrikimais
Atsakyti
Ziv - mums patare rasyt "su pagydomais sveikatos sutrikimais"
Atsakyti
Hmz. man pasake, kad dazniausiai rasoma "sveikas". idomu, ar tai reiskia, kad lauksiu iki pensijos doh.gif unsure.gif
nu.. gal nea ax.gif
Atsakyti