Įkraunama...
Įkraunama...

"Vazonėlių" grupė - paplepėkim

QUOTE(fishaqua @ 2009 11 20, 23:44)
kobriuke, ačiū  wub.gif Bet gal tu geriau papasakok, kaip jums sekasi...  bigsmile.gif

Papasakociau, bet kad nelabai norisi kai bus kazkas aiskiau tai viska ir papasakosiu kokiu kanciu turim, seip tai sniegute auga, protingeja ir grazeja svarbiausia!!!! Tuoj svesim antra gimtadieni 4u.gif Kazkas is musu grupes sake, kad pas mus kitokia situacija, tai tiesa ji ziauriai sunki ir labai daug jau nervu pareikalavo. Kursus lankem su jumis iteviu, o dabar ateinancia savaite einam i globeju komisija, va kaip pasisuka kartais reikalai unsure.gif
Atsakyti
Jooo... Be ryšio unsure.gif Tai lauksim žinių, kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
nu nieko sau,kaip cia tylu ax.gif niekas pasimaivyt nenori biggrin.gif tada mes tersiam eteri
user posted image
user posted image
O gyvenam mes gerai.*****,kai paskaiciau L.Ryte ivaikinimo istorija,tai kosmaras,ka tenka kitiem isgyventi..O musu patirtis visai priesinga..Nebuvo nei mum,nei vaikam jokios adaptacijos.Atrodo,kad taip viskas ir turejo but..Gyvenam sau visi linksmai..Tik jau didziuosius turiu vis drausmint,nes nuo ranku damutes nenuleidzia..Greit pamirs kaip kojom reikia vaiksciot biggrin.gif
Vat ziuri as i ja ir galvoju..kokie yra stiprus motiniski instinktai..Nebuvus nei dienos su mama,o kaip savo lelyte moka rupintis wub.gif nu grazu ziuret..Myluoja,buciuoja..vis i ranksluosti bando suvystyti,i vezimeli paguldo ir vezina..Vienintelis zaislas,kurio neduoda mazyliui broliui..nei prisiliest..O kaip lopsine dainuoja wub.gif stebina ji mane kiekviena diena..Is biologiniu vaiku mazdaug zinai ko tiketis lotuliukas.gif nebus jie nei daininikai,nei dailininkai..o is sio ziogo,nezinia ko sulauksim wub.gif [man ji ziauriai gabi atrodo]aisku,neatmetu,kad tai tik man vienai ir atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
oo fishaqua parsirado i savo temuke biggrin.gif nagi pasakok,kaip sekasi
hmmm.kol parasiau ir dingo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 29 lapkričio 2009 - 15:57
QUOTE(austulis @ 2009 11 29, 16:55)

user posted image
user posted image

Papildyta:

Kokia gražutė mergytė 4u.gif
Atsakyti

Atvirų durų dienos, kurios vyks š.m. gruodžio 3-11 dienomis. Aplankykite artimiausius vaikų globos namus, kurie labai Jūsų laukia ir padovanokite dalelę savo meilės.

Vaikų globos namuose vyks speciali programa, žaidimai, parodėlės, koncertukai. Vaikai šiai dienai ruošia specialias programas smile.gif ...

http://www.tv3.lt/co...tegory/897/977/

Austuli, Jūsų mergytė nuostabi wub.gif Tikiu, kad ne tik gražuolytė, bet ir labai gabi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip laukiau šitų nuotraukų, Austuli wub.gif Labai smagu, kad parodot, kaip gyvenat. O kad tie vaikai gabesni, tai ir man taip atrodo - tiek daug visko moka blink.gif Nu kiek atsimenu ir kasetes pažiūriu, mano bernai tokio amžiaus tikrai žioplesni buvo...
O mes ką - kaip gyvenam - sergam doh.gif Tai laukiu, ar Vismantė neapsispuoguos...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 29 lapkričio 2009 - 23:29
oi kokie grauoliai zaliukai biggrin.gif mano Akvile sake jau persirgus vejaraupiais..Sveikit
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidžiaugti, kad mes jau parsivežėme sūnelio gimimo liudijimą smile.gif Kaip smagu, kad einant as gydytojus jau nereikės jo registruoti ankstesne pavarde smile.gif
Maniuska, kaip jums sekasi? Ar jau esate namuose trise?
Atsakyti
Sveikutes,
kaip laikotes? Ar nepuola ligos?

fishaqua ar jau pasveikot? Ar sese neuzsikrete?

Mes tai po truputi. Dar vis su dokumentais vargstam. Bet seip tai viskas labai gerai. Tik jau baigesi "medaus menuo", pradejom jau labai rodyti savo charakteri. Jau nebezinau kokiu "auklejimo"metodu griebtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Ar buvot kas nors vakar seminare? unsure.gif Man tai niekaip neišeina, nu kaip aš galiu spėt ant 17:30, kai MB po darbo namo tik 18:00 grįžta cool.gif O be to, kaip Aurorytė atspėjo, turim įrodymą, kad virusai tikrai plinta biggrin.gif
user posted image

Beje, Auroryte, dabar iki kokių 3,5 metų ir bus toks "konfrontacinis" periodas, o paskui jau galima normaliai susitarti smile.gif Mano mergiotė irgi nerealiai užsispyrusi - visa į mane biggrin.gif
Atsakyti
Mes buvome vakar seminare. Pirmas buvo daug idomesnis.
Atsakyti
Fishaqua, kokios fainos šitos paskutinės tavo trijulės nuotraukos: 2+1 ir 1+2 smile.gif super smile.gif ir dukrytė daug paaugusi atrodo. Ji jau tikra panelytė su ilgomis kasomis smile.gif
Atsakyti