QUOTE(*Smilga* @ 2009 04 23, 11:37)
Gal ir man kas galite padti
Turiu bėdų su USB raktu. Mano kompas jo nepripažysta, t.y. visiškai nereaguoja jį įjungus ir niekur to USB narandu, kad galėčiau atidaryti

Bandžiau ant darbinio kompo - viskas gerai, įsirašiau kelis dokumentus. Įsijungiu namuose - nepasileidžia
Manyčiau, kad su naminiu kompu kas negerai, bet turiu dar 3 skirtingus USB daikčiukus ir visi puikiai veikia . Nieko nesuprantu.. Greičiausiai kokia smulkmena, kurios aš nežinau..
Jei svarbu, tai jis vadinasi SanDisk Drive Cruser Micr - Topo centre įsiūlė kaip geriausią. Nieko sau gerumas
Padėkit !!!!!
Reikalas skubus, tai pati bandžiau tvarkytis

Suradau įrenginio klaidą ( valdymo skydas - sistema - device manager....), kad nepavyko instaliuoti. Bandžiau instaliuoti iš naujo, išmetė lentelę, kad įrenginys nepatikrintas ar tinka XP (kažkaip panašiai) ir jo instaliavimas gali sukelti problemų. Bet leido instaliuoti toliau, kol išmetė lentelę " diegiant įvyko klaida: šio įrenginio tvarkyklės diegimo faile trūksta būtino įrašo. Taip gali būti, jei INF failas buvo parašytas sistemai Windows 95 ar vėlesnei. Kreipkitės į savo aparatūros gamintoją"
Tai ką visa tai po galais reiškia? Kaip išspręsti? Į kokį gamintoją kreiptis

?
Ant USB rakto pakuotės radau:
System Requirements: Windows 2000 SP4, XP and Vista ir t.t.
Pas mane XP, tai turėtų tikti?