Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

Sveiki gal kas galite pasakyti kaip atstatyti kad vel rodytu juosta apacioje,start nebera jos ir ant ekrano neberodo jokiu ikonu nei kalbos pasikeisti negaliu is anglu i lietuviu blink.gif kompe jauciu yra virusas todel cia man taip bet kaip man ji dabar pagauti ir istrinti g.gif ir su kokia programa g.gif aciu jai kas atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 28, 04:08)
Galvoju sugebesiu ar ne pati persirasyt....  g.gif Idejus kompakta, duos pasirinkt ar perrasyt ar tik ant virsaus uzrasyt, ar ne?

idedi diska,perkrauni pc,tada turetu uzkraut is karto is disko,toj vietoj kur leis pasirinkti i kuria particija nori rasyti windowsus,jeigu neformatuosi particijos tai tada ant virsaus ir gausis rasymas,o jeigu tai particijai darysi delete,tada create ir tada install tada gausis svari instaliacija smile.gif

QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 04 28, 07:57)
Sveiki gal kas galite pasakyti kaip atstatyti kad vel rodytu juosta apacioje,start nebera jos ir ant ekrano neberodo jokiu ikonu nei kalbos pasikeisti negaliu is anglu i lietuviu blink.gif kompe jauciu yra virusas todel cia man taip bet kaip man ji dabar pagauti ir istrinti g.gif  ir su kokia programa  g.gif aciu jai kas atsakysite 4u.gif

pabandyk spaust ctrl+alt+delete, tada tokia lentele issoks,tada spausk File,tada New Task,irasyk ten explorer.exe ir spausk ok,gal pades
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dev: 28 balandžio 2009 - 11:53
QUOTE(dev @ 2009 04 26, 14:27)
windows turetu buti perrasomi tik tada,kai jau kitos iseities nebera smile.gif

O ar aš sakiau kitaip?
Jei niekas nebepadeda, tai ir perdiegiu.
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 27, 19:04)
Iešok ir rasi prirašyta apie tuos bajerius iki lubų.

http://www.vlkk.lt/lit/5075
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 04 28, 04:08)
Galvoju sugebesiu ar ne pati persirasyt....  g.gif Idejus kompakta, duos pasirinkt ar perrasyt ar tik ant virsaus uzrasyt, ar ne?

Windows perdiegimas ant viršaus yra tas pats kaip pienuoto indo plovimas pienu.
Norėjau pasakyt, kad perdiegti reikia formatuojant diską (švariai).
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 28, 13:07)

Taip taip - čia ir yra tas bajeris. biggrin.gif
Atsakyti
Taktas, tu gal persivadink i Korektorius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 04 28, 13:53)

O ką jis čia prisidirbo ?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 04 28, 12:53)

Atsiprašau, prie ko čia aš? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 04 28, 12:53)
idedi diska,perkrauni pc,tada turetu uzkraut is karto is disko,toj vietoj kur leis pasirinkti i kuria particija nori rasyti windowsus,jeigu neformatuosi particijos tai tada ant virsaus ir gausis rasymas,o jeigu tai particijai darysi delete,tada create ir tada install tada gausis svari instaliacija smile.gif
pabandyk spaust ctrl+alt+delete, tada tokia lentele issoks,tada spausk File,tada New Task,irasyk ten explorer.exe ir spausk ok,gal pades

Viska padarius man vat ka raso.......
Windows cannot find explorer.exe.Make sure yau typed the name correctly,and then try again.To search for a file,click the Start button,and then click Search.
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 04 28, 14:29)
Viska padarius man vat ka raso.......
Windows cannot find explorer.exe.Make sure yau typed the name correctly,and then try again.To search for a file,click the Start button,and then click Search.

hmmm...man tai veikia viskas, na paprasciausiai tau manau butu persirasyt windows,arba pabandyt uzsikraut sistema per safe mode ir issitrint virusus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 04 28, 14:17)
Atsiprašau, prie ko čia aš?  g.gif

Nu va, papuolei bachūre. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 04 28, 15:35)
hmmm...man tai veikia viskas, na paprasciausiai tau manau butu persirasyt windows,arba pabandyt uzsikraut sistema per safe mode ir issitrint virusus smile.gif

o kaip tai daroma? per ta safe mode gal info galetum daugiau ar kokia nuoroda kur daugiau info apie tai butu kaip ka daryti? smile.gif
Atsakyti
Man vel pradejo mesti lentele,kad windows nelegalus g.gif
Noreciau paprasyt Palemono 4u.gif ,gal gali ideti vel nuorodele,kur yra vaistukai mano problemai 4u.gif
buvau atsisiuntus padejo,dabar vel atsirado.
P.S labai atsiprasau ,kad rasau ne lietuviskom raidem ax.gif
Atsakyti