QUOTE(MARKIZĖ @ 2005 08 20, 21:24)
Bet kiekviena moteris nori būti "ienė". Kartais tas anspaudas padeda išsaugoti šeimą. Nes mes susitinkame tokie skirtingi. Ir jei kiekvieną kartą pulsime trankyti durų.......javascript:emoticon(':verysad:')
Žinok, ne kiekviena. Jei jau sakai, kad susitinkame skirtingi (čia, kaip suprantu, apie moteris ir vyrus), tai gal ir tų pačių moterų būna skirtingų, ką? Juk ne kokiam Kėdainių fabrike moteris štampuoja. Vienos nori būti -ienėmis, kitos ne. Aš tikrai nenoriu, nes nematau prasmės ir paprasčiausiai nesuprantu, kaip antspaudas gali išsaugoti šeimą. Nu kaip, rimtai? Vienas norės išeiti iš šeimos, o antspaudas užstos duris ir neišleis? Apsivynios apie kojas ir nepaleis? Pasislėps kartu su pasu, kad pareiškimo nenuneštum? Ar kaip kitaip?
Egoist, psichologines priežastis, tikriausiai, iliustruoja MARKIZĖS postas. Gal gali susitapatint? O aš galiu įsivaizduoti tik finansinius sumetimus, aplinkinių nuomonę/spaudimą, kitokių nežinau.
Pamiršau pridurti: MARKIZE, nesijausk dinozaure

Man patinka įvairovė, įskaitant ir nuomonių. Gal aš ne viena tokia? O jei nuomonės skiriasi, tai dar ne visada reiškia, kad tik kuri nors iš jų yra viena geriausia, teisingiausia, korektiškiausia ir kitokia -iausia. Vienodi gerai yra batai, kojinės, kelnių klešnės