Moonte notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 14, 20:34)
O man skamba graudžiau visi tie kartais juokingi pasiteisinimai, kodėl nenori tuoktis. Kažkodėl dažniausiai teisinasi moterys, bet ne jų vyrai, ir jų žodžiuose skamba nuoskauda ar nerealizuotos viltys, vis dar laukime. Vyrai kartą ir visiems laikams pasiplovė nuo to reikalo ir tiek žinių, nei jie aiškinasi, nei teisinasi, nei ką.

Zinote, man niekada nereikejo teisintis ar aiskinti savo gyvenimo pasirinkima cionais, Norvegijoje. Bet tik atvaziavus i Lietuva ir prasideda... vaje... nesituoke?.... vaje ir vaika turit? Vaikas net nekrikstytas??? Kodel tik vienas vaikas???? Mano metuose, jau reiktu greiciau antra gimdyti... lotuliukas.gif Dirbu??? Ar as durna, kad dirbu, jei laisvai to galeciau nedaryti??? Ir taip be galo.... Tai dusina cool.gif

QUOTE(Molė @ 2013 10 15, 06:27)
Ir dar kyla toks klausimas į kurį nei viena neatsako. Kodėl moterys , gyvenančios ilgus metus sugyventinės statuse ir aršiai šaukiančios, kad joms santuoka nereikalinga, kad jų meilė laisva ir nevaržoma, vos tik pasiūlius tuoktis, susituokia. Matyt ta santuoka vis gi kažko verta g.gif

Ir dar noriu pasakyti, buvo prieita kitose panašiose temose, kad jei sugyventinių statusas tenkina abu partnerius ir jiems pagal idėją santuoka yra niekinė, tai valio, bet dažniausiai yra, kad santuokos nenori vienas g.gif

Buvo metas, kuomet man nepratese vizos. Na ka... Atvaziavo mb i Lietuva pas mano tevukus, kad man pasipirsti lotuliukas.gif Pradejom tvarkytis reikiamus popierius santuokai. O to popierizmo buvo tikrai daug. Staiga uzsienieciu departamentas vistik isdave man viza. Tai ir nebeliko reikalo tuoktis biggrin.gif Tad nutraukiau ir popieriu tvarkyma biggrin.gif

Dazniausiai.... dazniausiai.... dazniausiai.... Turite kazkokia statistika? Nejau taip sunku patiketi, kad du suauge subrende zmones gali gyventi pagal savo isitikinimus (kurie nebutinai turi sutapti su jusu, kaimynes Zoses ar dar biesas ko).