O aš lašiša su šaldytomis daržovėmis gaminu.
Į stiklinį indą supilu pusę pakelio šaldytų daržovių (Hortex su ryžiais kepimui labai skanios), jas apibarstau sultiniu arba prieskoniais, tada ant viršaus dedu gabalą-išpjovą parieskonintos lašišos, uždengiu ir 8min. mikrobanginu, gaunasi

Labai skaniai ir greitai.
Bandžiau šaldytą heką, bet labai daug skysčių išleido, tai kaip sriuba beveik gavosi

Vištą irgi gabaliukais bandžiau, tai jeigu ne per daug pridedi, kokią vienam žmogui porciją, tai normaliai, troškinta vištytė gaunasi.
O jei norit apskrudint, tai ant galo įjunkit grilių ir apskrus, tik indus aišku ne plastmasinius, o stiklinius naudoti tada reiktų.
Šiaip gaminant svarbu uždengti, tada ir drėgmė ir aromatas išlieka, pvz. per rusų teliką restorano virėjas rodė, tai jis polietileno plėvele apvynioja. Gamina irgi panašiai kaip aš (iš ten ir nusižiūrėjau ir pabandžiau ir patiko:)). Pvz.: ant dugno gręžinėliais papjaustytos bulvės užpiltos vienu kitu šaukštu sultinio, porą minučių į mikrobangę, kad apvirtų, tada ant viršaus cukinija, prieskoniai, žuvis (sluoksniais), žalumynai dar padažiukas koks nors ir vėl į mikrobangę kokiom 4-5 min., nu čia nuo žuvies dydžio priklauso. Gaunasi
Dar kai per remontus dujų neturėjau ir kiaušinių užsimaniau, tai omletą kepiau, kaiušai + pienas + miltai + druska, į tą patį stiklinį indą su dangčiu ir į mikrobangė, tai taip išsipučia, kaip pyragas koks, o ištrauki ir usitraukia, biški sausoka, kempinę primena, bet valgyt galima

Kas link popconrno, tai man atrodo mikrobangė idealiausias variantas namuose, imi indą, priberi, uždengi ir kaitini. Jei nori riebiau, dar aliejaus įpili. Padruskini arba pacukrini. Arba tiesiog nusiperki spec. popieriniuose maišeliuose popcorna, įdedi į mikrobangę trims min. ir psio, ir skonių įvairių pasirinkti gali.