Mes lankomės Emedoj pas Melnikienę. Ignui atopinį dermatitą padėjo įveikt. Visada labai įsiklauso, niekad neatsakė telefonu pakonsultuoti. Dabar ne tik alergijas, bet ir peršalimus gydom ir imunitetą stiprinam su homeopatiniais.
Tiesa, Emedoj dirba folio metodu - jokių "iš rainelės" vaistų skyrimo.
O kiek laiko truko gydymas? Mano dukrai irgi nustate atopini dermatita. Jau sesti metai gydomes ir niekaip nepavyksta. jau isbandem daug ka, tik gero homeopato dar nesuradom.
jo idomu baisiai kiek laiko truko ?ir kiek kainavo?
na mamytes,atnaujinam temele
prasom pasidalinti patirtimi besigydancios homeopatija

prasom pasidalinti patirtimi besigydancios homeopatija

gal kas zinot,ar gyd A.Bagdonavicius kaune dirba Studentu g?gal kontaktus turit?
o vilniuj dar T.Bagdonavicius yra

QUOTE(Olaiva @ 2009 09 23, 08:04)
gal kas zinot,ar gyd A.Bagdonavicius kaune dirba Studentu g?gal kontaktus turit?

kas liecia Kauna tai ir mums idomu

QUOTE(sollo @ 2009 09 23, 09:57)
man irgi idomu,bet kad niekas nieko neparaso idomaus

nu tikrai negi kaunieciai nesigydo tokiais metodais?

Mes kitą savaitę bandysim su abiem panelėm eit pas gyd. Melnikienę, parašysiu kaip sekės
o šiaip tai draugė su savo dviem vaikučiais lankosi pas ją, tai labai patenkinta

QUOTE(Akvilexxx @ 2009 10 21, 13:35)
Mes kitą savaitę bandysim su abiem panelėm eit pas gyd. Melnikienę, parašysiu kaip sekės
o šiaip tai draugė su savo dviem vaikučiais lankosi pas ją, tai labai patenkinta 

mes vakar buvom,dar karta isitikinau labai geras ,siltas zmogus

pasirodo pas ja lankomes nuo 2004 metu

Aš nuo visos širdies galiu rekomenduoti gydytoją homeopatę Vaidilutę Zakarauskienę. Ji pas save priimdinėja. Man alergiją labai gerai išgydė, nors alergologai sakė, kad viskas tau tik hormoninius vaistus gerti.
Ir šiaip ji viską gydo. Tikrai superinė gydytoja ir nebrangininkė
Ir šiaip ji viską gydo. Tikrai superinė gydytoja ir nebrangininkė