QUOTE(nicorrette @ 2005 11 19, 15:59)
nu, kas čia dabar per isterija????
nu ir ką??? prisirūkiai? gerai jautiesi??? tokia šaunuolė, ania?
jeeeezau, man irgi tuoj bus isterija...
aš tai susitariau su savim taip: dabar suvalgau vieną pakelį čipsų, tada pakelį kukurūzų, jei vis dar bus blogai, tai turiu dar porą Jake ledinukų ir dar pakelį žuvies pirštelių, bet jei vis dar bus blogai...tai turiu dar vieną pakelį čipsų
jei rimtai, tai jaučiu eisiu pirkti pleistrų, nuo gumos liežuvis apšašo ir gerklę griaužia,
GfI (galima trumpinsiu?) pirk pleistrą!!! tai ar prisirūkiai? eehhh, užuodžiu gardų dūmelio kvapą...
nicorette, nu sorry už isteriją, matyt, rimtai reiks pleistro pirkti

Nerūkiau, žinok, garbės žodis, tik taip save apgaudinėju

Šiandien dar išlauksiu, bet jau rytoj pešiu kaip kaminas sakau sau vis.. Taip ir einu stepas po stepo.. Tik kad man nei tie kvapai paaštrėjo nei kvėpavimas palengvėjo, kaip kad pasakoja visi, kur metė

gal po kelių savaičių tik?
Šiandien, beje, išgirdau, kad toks baisus noras praeina po 2 savaičių, po mėnesio imi sapnuoti, kad rūkai ir atsibundi išpiltas šalto prakaito, maždaug: "ot durna, juk buvau metus!", bet rizikingiausias laikotarpis po trijų mėnesių. Tada sau manai: juk jau vis tiek nebenoriu, nieko neatsitiks jei vieną sutrauksiu. Ir tada viskas būna taip, it niekada nebūtum metęs..
Žodžiu, mums dar daug visokių sunkių etapų teks nužingsniuoti viena kitai į parankę įsikabinus

Sakau, gal trijų mėnesių nerūkymo sukaktį reiktų atšvesti kokioj jaukioj nerūkomoj vietoj?
Beje, aš kad neėsčiau taip baisiai visaip save lepinu - pasidarau veido kaukę, vonią su aromatiniais aliejais, arbatų visokių žolelių. Tai kol vonioj su kauke guliu neėdu

Julyte, tau linkiu pagaliau apsispręsti ir mesti!!!