prisidedu prie LOLI klausimo, tik domina Turkija.
Loli, kokio amziaus vaikuti vesies? maniskei bus 9 men, labiausiai nerimauju del skrydzio, kazi, kaip vaikai reaguoja , kai ausis uzgula kilimo- leidimosi metu..
QUOTE(voveriena @ 2009 06 18, 09:10)
prisidedu prie LOLI klausimo, tik domina Turkija.
Loli, kokio amziaus vaikuti vesies? maniskei bus 9 men, labiausiai nerimauju del skrydzio, kazi, kaip vaikai reaguoja , kai ausis uzgula kilimo- leidimosi metu..
8 mėnesiukai bus tada
Loli, o kur vaziuojat, i kiek zvaigzduciu? ir kaip zadi mazuti skraidint, ant keliu??? labiausiai bijau cirku lektuve... geri jum- reks , ikisai papa ir ramu, o ka man daryt??? nepaseda dukrius pas mus..
QUOTE(voveriena @ 2009 06 18, 03:27)
Loli, o kur vaziuojat, i kiek zvaigzduciu? ir kaip zadi mazuti skraidint, ant keliu??? labiausiai bijau cirku lektuve... geri jum- reks , ikisai papa ir ramu, o ka man daryt??? nepaseda dukrius pas mus..
siaip kazkur skaiciau, kad vaikai iki metu amziaus net nejaucia to slegio skirtumo ir ausu jiems neskauda.. nezinau ar tai tiesa ar ne, bet mano atveju tas pasitvirtino, mes su mazaja tikrai daug skraidem, ir pirma karta ausis eme ciupinetis leidziantis kai jau 15 menesiu buvo, o iki tol nereaguodavo niekaip ir ne kiek, net jeigu negerdavo nieko tuo metu..
Michgirl, pridavei optimizmo
o yra teorija, kad reikia girdyt, kad to spaudimo neliktu?
QUOTE(voveriena @ 2009 06 18, 10:27)
Į 4 su pusę žvaigždutės
1. AI ir skanus maistas (čia labiau dėl mano didžiojo berno, gerokai susipykusio su apetitu, gal ten atras ką nors valgomo
2. Viešbutis nelabai toli nuo oro uosto - kažkaip trenktis karštyje dar 4 valandas autobusu su mažyliu nesinori;
3. Viešbutis ne ant kokio kalno su terasom - na, tai reiškia, kad nenoriu tampyt vežimėlio laiptais;
4. Paplūdimys su smėliuku.
Ir viskas. Bet visvien išsirinkti buvo sunku
O skris mano lelka tikrai ant mano kelių. Taip norėjau rankinuku nepadaryt, ale ...
QUOTE(MichGirl @ 2009 06 18, 11:08)
siaip kazkur skaiciau, kad vaikai iki metu amziaus net nejaucia to slegio skirtumo ir ausu jiems neskauda.. nezinau ar tai tiesa ar ne
Aš visgi linkus manyt, kad tai individualu. Vieni ramiausiai miega, kiti kažkuo būna užsiėmę, dar kiti klykia (ne tik leidžiantis ar kylant). Čia kiek aš pati pastebėjau, skraidydama lėktuvais
QUOTE(voveriena @ 2009 06 18, 09:19)
Michgirl, pridavei optimizmo
o yra teorija, kad reikia girdyt, kad to spaudimo neliktu? 
kad nebutu spaudimo reikia buti truputi prasiziojus
Cia labai individuoalu kai kurie visia nieko neajucia(tiek suauge,tiek vaikai) kai kurie netgi kencia dideli nemalonuma
QUOTE(voveriena @ 2009 06 18, 10:27)
Misinuka geriat? Taip pasikoreguokit, kad kylant ir leidziantis sutaptu maitinimo laikas. Niekas ant atskiros sedynes tokiu maziuku neleidzia, pririsa pas motina ant keliu(kol reikia buti priristam). Paskui migruos nuo tecio prie mamos keliu
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 18, 15:16)
kad nebutu spaudimo reikia buti truputi prasiziojus
todel vaikui dazniausiai duodama gerti ar MP ar is buteliuko,vyresniems kazka kramtyti,kad vaikas kazkiek butu praveres burnyte
Cia labai individuoalu kai kurie visia nieko neajucia(tiek suauge,tiek vaikai) kai kurie netgi kencia dideli nemalonuma
QUOTE(Fleur @ 2009 06 18, 14:25)
na net suaugusiems,kuriems uzgula ir skauda ausis pataria prasizioti truputuka...ka zinau ta parasiau
QUOTE(*Loli* @ 2009 06 18, 05:18)
O skris mano lelka tikrai ant mano kelių. Taip norėjau rankinuku nepadaryt, ale ...
Aš visgi linkus manyt, kad tai individualu. Vieni ramiausiai miega, kiti kažkuo būna užsiėmę, dar kiti klykia (ne tik leidžiantis ar kylant). Čia kiek aš pati pastebėjau, skraidydama lėktuvais
Svarbiausia matyt tėvams išlaikyt vidinę pusiausvyrą leliukui bandant organizuot cirką lėktuve 
na kalba ejo apie ausis konkreciai, o ne apie tai kaip vaikas elgiasi, zinoma, kad viskas labai individualu.
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 06 18, 09:18)
Misinuka geriat? Taip pasikoreguokit, kad kylant ir leidziantis sutaptu maitinimo laikas. Niekas ant atskiros sedynes tokiu maziuku neleidzia, pririsa pas motina ant keliu(kol reikia buti priristam). Paskui migruos nuo tecio prie mamos keliu 
zinoma leidzia ant atskiros sedynes, jei nusiperki atskira viena ir veziesi automobiline kedute, mes ne karta taip skride. Taip pat ne karta yra buve, kad vietos atskiros net nepirke, bet lektuvas nepilnas, tai leidzia autokede pasiimt ir vaika atskirai sodint.
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 18, 11:04)
na net suaugusiems,kuriems uzgula ir skauda ausis pataria prasizioti truputuka...ka zinau ta parasiau
gal as neteisi,bet pabandyti galima 
kaip ir sakiau, yra teorija, kad paciu maziausiu kudikeliu ausys dar nera taip susiformave kaip suaugusiuju, todel jie daug lengviau pernesa lektuvo kilimus ir leidimusis ir dazniausiai dar net visai nejaucia, tas pojutis uzgultu ausu ir netgi skausmo neva atsiranda veliau... butent su mano vaiku tikrai taip ir buvo.
aciu, mergaites, uz naudinga info
bandysim skrist....
ironiska, kad kol mazes neturejau, erzindavo paklykiantys keleiviai
net paburnodavau
, o dabar pati atsiimsiu ..
na, misinuka neisivaizzduoju, kaip reiktu pagamint aerouoste, termosus issitraukus, be to, negalima juk skysciu veztis, ar jei paragausiu, leis?
bet sultis gal isiulysiu. blogiausia, kad nauja aplinka, surmulys vaika labai sujaudins, tai abejoju, kad valgys.. teks wc uzsidarius skrist
ironiska, kad kol mazes neturejau, erzindavo paklykiantys keleiviai
Misinuka geriat?
na, misinuka neisivaizzduoju, kaip reiktu pagamint aerouoste, termosus issitraukus, be to, negalima juk skysciu veztis, ar jei paragausiu, leis?
bet sultis gal isiulysiu. blogiausia, kad nauja aplinka, surmulys vaika labai sujaudins, tai abejoju, kad valgys.. teks wc uzsidarius skrist